Har du styr på dine medarbejdere til black friday?

Hos Randstad kan vi hjælpe med midlertidig arbejdskraft, så din supply chain er klar til at håndtere en øget efterspørgsel. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

kontakt os

gå ikke i sort

tilpas din arbejdsstyrke.

Online salget er eksploderet de sidste måneder, og Black Friday er ingen undtagelse. Black Friday 2020 forventes igen i år at sprænge alle kendte rammer for handel, og i år vil mange pga. Covid-19 flytte salget online.

I kampen om kunderne online er god kundeservice, hurtig responstid og leverance helt afgørende. Det kræver gode medarbejdere – og nok af dem!

Og netop det kan vi hjælpe jer med! Vi matcher jeres behov for fleksibel og midlertidig arbejdskraft med de helt rette kandidater indenfor f.eks. kundeservice, lagermedarbejdere til pluk&pak, produktionsmedarbejdere, salgs- og marketingassistance eller økonomifolk.

Vi har en stor kandidatbank med aktivt jobsøgende kandidater, og vi opbygger løbende kandidatpuljer med attraktive medarbejdere. Det gør, at vi er i stand til levere kvalificerede kandidater inden for en kort tidsramme til en konkurrencedygtig pris.

brug for ekstra hænder?

Er I klar til Black Friday? - Imødekom øget efterspørgsel med en tilpasset  medarbejderstab.

book en vikar

kontakt os

book dine medarbejdere i dag

få et uforpligtende tilbud