hr praktikant søges til randstad recruitment, aarhus - efteråret 2019

opslået
kontakt
tommy pedersen, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
aarhus og omegn, midtjylland
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
5935

kontaktinformationer

kontakt
Tommy Pedersen
telefonnummer
+45 30 45 17 07
e-mail
tommy.pedersen@randstad.dk
ansøg nu

jobbeskrivelse


Du har nu muligheden for at få værdifuld erfaring og viden, hos verdens anden største vikar- og rekrutteringsvirksomhed, Randstand Group.


Hos Randstad får du et unikt indblik i den danske rekrutteringsbranche og samtidig få kompetencer inden for rekruttering. I et praktikforløb hos Randstad bliver du klædt på til dit fremtidige job og du får skabt et professonielt netværk.

Du bliver en del af et dynamisk og kompetent rekrutteringsteam, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med vores konsulenter. Du kommer til at assistere i store dele af rekrutteringsprocessen, og får særligt berøring med search aktiviteter. Dit ansvarsområde vil vokse i takt med din udvikling.

Randstad har en yderst fokuseret og professionel tilgang til opgaverne, alt imens den gode stemning og humoren fylder i lokalet.


Dine arbejdsopgaver

• Markedsresearch af kundeemner
• Kalibrering og validering af kundeemner
• Koordinering og planlægning af rekrutteringsprocesser
• Social media rekruttering/headhunting
• Deltagelse i telefon- og kandidatinterviews
• Deltagelse i udarbejdelsen af kandidatpræsentationer, stillingsopslag og rekrutteringsaftaler
• HR administration og personalejura


Vores forventninger til dig

• Interesse for HR og rekruttering på specialist og ledelsesniveau
• En stærk kommunikator
• Struktureret og analytisk
• Nysgerrig af natur, udadvendt og imødekommende
• Engageret og brænder for at lære ved at løse opgaver af høj kvalitet og til rette tid


Vi tilbyder

Et praktikforløb hos verdens anden største HR virksomhed, hvor du kan forvente en spændende og udfordrende hverdag, hvor indlæringskurven vil være stejl, og du vil få attraktive kompetencer på dit CV. Der er fokus på din udvikling og du vil løbende modtage konstruktiv feedback og coaching. Du kan forvente en professionel oplæring i vores processor og værktøjer, så du på sigt vil kunne varetage opgaver selvstændigt. Du bliver et stort aktiv i vores rekrutteringsteam, og der sikres at du trives og udvikles i dine arbejdsopgaver.

Vi forventer, at du arbejder 37 timer om ugen, men vi tager naturligvis også hensyn til dit studie. Det er et krav, at der foreligger en officiel praktikaftale med en skole eller anden offentlig instans. Praktikforløbet er ulønnet, og vi forestiller os en praktikperiode i efteråret 2019 svarende til et semester.

Få indsigt i jobbet som praktikant i Randstad ved at se vores video
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Researcher Tommy Pedersen på tlf. +(+45) 30 45 17 07 el. mail tommy.pedersen@randstad.dk.

Du søger stillingen via knappen "ansøg nu".

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om Randstad:

Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.