konsulent til københavn

opslået
kontakt
tine ryg cebrian, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
københavn/frb., hovedstaden
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
6619

kontaktinformationer

kontakt
Tine Ryg Cebrian
telefonnummer
+45 2916 8701
e-mail
tine.cebrian@randstad.dk

jobbeskrivelse


Du skal brænde for vores formål


Hvis du skal passe ind hos os, skal du være lige så passioneret, som vi er, og brænde ligeså meget for vores formål, som vi gør. Du elsker kundekontakt, kundepleje, kundeudvikling og du er ikke bange for at tage kontakt til hverken kunder eller kandidater. Du arbejder på højtryk for at skabe det perfekte match mellem kundens behov og kandidatens kompetencer, og du befinder dig godt i rollen som rådgiver.

Du har min. tre års relevant erfaring fra en stilling inden for opsøgende salg af vikar - og rekrutteringsløsninger, og ved derfor, hvordan man kontakter og rådgiver kunder i forskellige brancher. Du vil få mulighed for at udvikle dit eget specialistområde indenfor whitecollar segmentet.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er afgørende, at du mundtligt og skriftligt matcher vores kunder på alle niveauer. Da vi er en global koncern med mange internationale kunder, er en stærk kommunikation på engelsk et must. Oplæring i vores unikke koncepter står vi for. Sidst men ikke mindst, så skal du have lyst til at arbejde midt i København.

Hvad adskiller Randstad fra andre konsulenthuse?


Flere ting. Fx har vi indført, hvad vi kalder Great Conversations hvert kvartal i stedet for gammeldags årlige MUS-samtaler. Her er fokus på udvikling, konstruktiv feedback og coaching og ikke på ratings eller bagudrettede resultater. Dialogen handler om at kigge fremad og sætte dig i centrum.
Intern uddannelse hos os er heller ikke som alle andre steder. Den er en blanding af traditionel træning i vores processer og værktøjer og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi bruger og lærer om ny teknologi, der kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde.

Men den vigtigste forskel er nok den måde, vi arbejder på i hverdagen. Vores kultur bærer præg af, at vi uden at rødme kan sige, at vi er både topprofessionelle og superdygtige. Vi brænder for vores arbejde, vi brænder for mennesker, og vi brænder for hinanden. Det er noget, der kan mærkes. Bare vent og se.

Vores verden er styret af teknologi og fremdrift samt en digitaliseringen der konstant ændrer den måde, vi tænker og arbejder på. Teknologien er den usynlige motor, der driver værket, og for os midlet til at give dig som Konsulent i Randstad mere tid til det, du er allerbedst til: at se kunderne i øjnene, lytte til dem og bruge din menneskelige indsigt og erfaring til at finde den bedste løsning på netop deres udfordring. Teknologi er ligeledes midlet til, at vi virkeliggør vores formål, som er, at finde det perfekte match mellem vores kunder og kandidater – at hjælpe mennesker på vej til deres næste drømmejob.

Får du sommerfugle i maven? Så ring, skriv eller connect med mig på LinkedIn, og lad os tage en snak

Jeg glæder mig til at møde dig.

Tine Ryg Cebrian
HR Director
Mail: tine.cebrian@randstad.dk
Telefon: 2916 8701
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tine ryg cebrian