konsulent til randstad engineering i københavn

opslået
kontakt
rasmus heiberg, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
københavn/frb., hovedstaden
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
6036

kontaktinformationer

kontakt
Rasmus Heiberg
telefonnummer
+45 2035 3743
e-mail
rasmus.heiberg@randstad.dk
ansøg nu

jobbeskrivelse


Du skal brænde for vores formål


Hvis du passer ind hos os, skal du være lige så passioneret, som vi er, og brænde ligeså meget for vores formål, som vi gør. Du har en drøm om, at opgaver indenfor konstruktion, beregninger, design osv., i højere grad end hidtil, fremover kombineres med aktiviteter face-to-face” og i interaktion mellem mennesker. Dit ønske om at arbejde mere kommercielt skal være til stede, og hos os vil dine kommercielle evner komme meget i spil. Du skal vide, hvordan man kontakter og rådgiver kunder indenfor Engineering.

Du har gerne min. tre års relevant erfaring fra en stilling inden for Engineering eller teknisk salg og ideelt set en bachelor- eller kandidatgrad inden for disse områder. Da vi er en global koncern med mange internationale kunder, er en stærk kommunikation på engelsk et must. Du skal kunne se meningen med at hjælpe kandidater og virksomheder med at finde hinanden. Oplæring i vores unikke processer og koncepter står vi for. Sidst men ikke mindst, så skal du have lyst til at arbejde i rekrutteringsbranchen midt i København.

Hvad adskiller Randstad fra andre konsulenthuse?


Flere ting. Fx afholder vi ”Great Conversations” hvert kvartal fremfor traditionelle årlige MUS-samtaler. Her er fokus på udvikling, konstruktiv feedback og coaching og ikke på ratings eller bagudrettede resultater. Dialogen handler om at kigge fremad og sætte dig i centrum.

Intern uddannelse hos os står højt på agendaen. Vores uddannelsesprogrammer er et mix mellem træning i vores processer og værktøjer- og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi introducerer- og de nyeste teknologi, som kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde.

Men den vigtigste forskel er nok den måde, vi arbejder på i hverdagen. Vores kultur bærer præg af, at vi, uden at rødme, kan sige, at vi er både topprofessionelle og på forkant med vores felt. Vi brænder for vores arbejde, vi brænder for mennesker, og vi brænder for hinanden. Det er noget, der kan mærkes.

Vores verden er styret af teknologi og fremdrift samt en digitalisering, som konstant ændrer den måde, vi tænker og arbejder på. Teknologien er den usynlige motor som bidrager til, at give dig som rekrutteringsspecialist i Randstad Engineering mere tid til det, du er allerbedst til: at se kunderne i øjnene, lytte til dem, rådgive dem- og bruge din menneskelige indsigt og erfaring til at finde den bedste løsning på netop deres udfordring. Teknologi er ligeledes midlet til, at vi virkeliggør vores formål, som er, at finde det perfekte match mellem vores kunder og kandidater – at hjælpe mennesker på vej til deres næste drømmejob.

Får du sommerfugle i maven? Så ring, skriv eller connect med mig på LinkedIn, og lad os tage en snak.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Rasmus Heiberg
Manager, Recruitment Øst
Mail: rasmus.heiberg@randstad.dk
Telefon: 2035 3743
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/rasmus-heiberg-7a43a195/