konsulent til sønderjylland

opslået
kontakt
rasmus pedersen, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
kolding, syddanmark
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
5705

kontaktinformationer

kontakt
Rasmus Pedersen
ansøg nu

jobbeskrivelse


Vi lever i en verden, der er styret af teknologi, og hvor digitaliseringen konstant ændrer den måde, vi lever, tænker og arbejder på. Teknologien er den usynlige motor, der driver værket. Sådan er det for almindelige mennesker. Sådan er det for virksomheder. Og sådan er det for os … og så alligevel ikke helt.

For selvom vi ser et kæmpe potentiale i teknologien, er den ikke målet for os.


Teknologien er for os midlet – midlet til at give dig som Konsulent på blue collar segmentet mere tid til det, du er allerbedst til: at se kunderne i øjnene, lytte til dem og bruge din menneskelige indsigt og erfaring til at finde den bedste løsning på netop deres udfordring. Teknologi er ligeledes midlet til, at vi virkeliggør vores formål, som er, at finde det perfekte match mellem vores kunder og kandidater – at hjælpe mennesker på vej til deres næste drømmejob.

Eller sagt på en anden måde: Vi udnytter de teknologiske muligheder, det kalder vi tech, til at skabe plads til de menneskelige relationer, altså touch. Det er denne tech & touch-strategi, der danner grundlaget for vores brandidentitet: human forward.

Du skal brænde for vores formål


Hvis du skal passe ind hos os, skal du være lige så dygtig, som vi selv mener, vi er, og brænde ligeså meget for vores formål, som vi gør. Du skal vide, hvordan man kontakter og rådgiver kunder, samt hvordan man opbygger kandidatpuljer. Du ved ligeledes, hvordan man bevæger sig rundt på et lager eller i produktionen, og hvad der driver kandidater på det marked. Du skal kunne se meningen med at hjælpe kandidater og virksomheder med at finde hinanden. Da vi er en global koncern med mange internationale kunder, er en stærk kommunikation på engelsk et must. Oplæring i vores unikke processer og koncepter står vi for. Din primære arbejdsplads er på vores kontor i Kolding, men dine kunder og kandidater finder du i Sønderjylland, og derfor er bopæl i Sønderjylland et plus.

Hvad adskiller Randstad fra andre konsulenthuse?


Flere ting. Fx har vi indført, hvad vi kalder Great Conversations hvert kvartal i stedet for gammeldags MUS-samtaler. Her er fokus på udvikling, konstruktiv feedback og coaching og ikke på ratings eller bagudrettede resultater. Dialogen handler om at kigge fremad og sætte dig i centrum.

Intern uddannelse hos os er heller ikke som andre steder. Den er en blanding af traditionel træning i vores processer og værktøjer og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi bruger og lærer om ny teknologi, der kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde.

Men den vigtigste forskel er nok den måde, vi arbejder på i hverdagen. Vores kultur bærer præg af, at vi uden at rødme kan sige, at vi er både topprofessionelle og superdygtige. Vi brænder for vores arbejde, vi brænder for mennesker, og vi brænder for hinanden. Det er noget, der kan mærkes. Bare vent og se.

Får du sommerfugle i maven? Så ring, skriv eller connect med mig på LinkedIn, og lad os tage en snak.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Rasmus Pedersen
Manager, Large Account West & Shared Service Center
Mail: rasmus.pedersen@randstad.dk
Telefon: 20 35 37 56
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/rasmuschristian/