økonomielev

opslået
kontakt
tine ryg cebrian, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
københavn/frb., hovedstaden
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
6256

kontaktinformationer

kontakt
Tine Ryg Cebrian
telefonnummer
+45 29 16 87 01
e-mail
tine.cebrian@randstad.dk
ansøg nu

jobbeskrivelse


du skal brænde for vores formål


Vores verden er styret af teknologi og fremdrift, samt en digitalisering der konstant ændrer den måde, vi tænker og arbejder på. Teknologien er den usynlige motor, der driver værket, og teknologi er ligeledes midlet til, at vi virkeliggør vores formål, som er, at finde det perfekte match mellem vores kunder og kandidater – at hjælpe mennesker på vej til deres næste drømmejob.

Som vores nye kontorelev med speciale i økonomi skal du ligesom os brænde for vores formål, og samtidigt brænde for dit arbejdsområde.

du passer ind


Hvis du vil være lige så dygtig, som vi selv mener, vi er, og hvis du ligeledes ønsker at lære et professionelt konsulenthus at kende indefra.

Som elev hos os kommer du rundt i forskellige områder indenfor økonomi, og du vil dermed prøve kræfter med mange aspekter, og få en god viden kombineret med praktisk erfaring med bl.a. regnskab, økonomistyring, kreditor, debitor og løn. Din uddannelsesplan vil afspejle en faglig såvel som personlig udvikling.

For at blive elev hos os har du afsluttet eller afslutter din HHX/STX/HF/HTX med supplerende tillægskurser til sommer 2019, og du har opnået gode resultater med din uddannelse.
Du skal have et stort drive og en høj arbejdsmoral for at matche dine nye kolleger. Dit serviceniveau og detaljeorientering er høj, og du brænder for tal og økonomi generelt. Du er nysgerrig for at lære og ivrig for at komme i gang. Din personlighed, engagement og vilje til at lære, betyder at din elevtid vil være fyldt med spændende, udfordrende og udviklende opgaver

hvad adskiller Randstad fra andre konsulenthuse?


Flere ting. Fx har vi indført, hvad vi kalder Great Conversations hvert kvartal i stedet for gammeldags årlige MUS-samtaler. Her er fokus på udvikling, konstruktiv feedback og coaching og ikke på ratings eller bagudrettede resultater. Dialogen handler om at kigge fremad og sætte dig i centrum.

Intern uddannelse hos os er heller ikke som alle andre steder. Den er en blanding af traditionel træning i vores processer og værktøjer og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi bruger og lærer om ny teknologi, der kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde.

Men den vigtigste forskel er nok den måde, vi arbejder på i hverdagen. Vores kultur bærer præg af, at vi uden at rødme kan sige, at vi er både top professionelle og super dygtige. Vi brænder for vores arbejde, vi brænder for mennesker, og vi brænder for hinanden. Det er noget, der kan mærkes. Bare vent og se.

Får du sommerfugle i maven, og kan du se dig selv som kontorelev hos os pr 2. september 2019?
Så søg stillingen med det samme, da vi løbende holder samtaler. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Director Tine Cebrian på 29 16 87 01.