karriere@randstad

Velkommen til Randstads karriere site. Her introducerer vi noget af det vi kan byde på som arbejdsplads, de interne jobs vi tilbyder, og du kan møde nogle af vores medarbejdere, som fortæller hvorfor de arbejder hos Randstad.

Er du interesseret i et job hos Randstad, så send en uopfordret ansøgning til hr@randstad.dk - vi slår ikke altid vores stillinger op, så måske det lige er dig, vi står og mangler.

Med venlig hilsen 

Tine Cebrian, HR Manager

  office2.jpg

  hvorfor arbejde hos Randstad?

  Randstad er en international virksomhed med stor succes og mange års erfaring indenfor HR- løsninger. Vi er ikke bange for at stille krav til os selv og vores medarbejdere. Vi forstår hvad der skal til, for at nå til tops, og betydningen af medarbejdernes store indsats. Randstad har i høj grad fokus på en "high performance" i alle enstanser, men hvad betyder det for dig?

   

  læs mere om hvorfor du burde arbejde hos Randstad

  værdier.jpg

  mission, værdier og kultur

  Hos Randstad sætter vi en ære i at skabe kontakten mellem den rette medarbejder og den rette arbejdsgiver. For at finde det bedste match for begge parter, er vi som samarbejdspartner nødt til at have et indgående kendskab til begge parters behov. Det er en opgave, vi tager meget seriøst og behandler med stor respekt og omhu.  Vi ved at vores arbejde har en større betydning, og det er vores mission at gøre en forskel hver dag. Vores værdier er derfor ikke bare noget vi siger, men hele udgangspunktet i vores dialog med omverdenen.

  nimapresse2.JPG

  karrieremuligheder

  Vores medarbejdere fortæller os gentagne gange, at karriereudviklingsmuligheder, kollegers professionalisme samt at vores vision og værdier er enestående i rekrutteringsbranchen. Det er det, som udgør Great People, Great Opportunities.

  naja.jpg

  mød et par medarbejdere

  Her kan du møde et par medarbejdere som er godt igang med en karriere hos Randstad. Vores medarbejdere har meget forskellige baggrunde og nogle af dem er startet som praktikant eller vikar hos Randstad, hvilket underbygger vores interne 80/20 regel om at rekruttere 80 indefra. 

  mød dem her

  marie video.jpg

  videoer om Randstad

  Her kan du se en samlet oversigt over alle vores medarbejder videoer fra karrieresitet. Vores medarbejdere giver dig et indblik i Randstad som virksomhed og arbejdsplads, samt fortæller om jobbet som konsulent eller praktikant og hvilke karrieremuligheder, man møder i Randstad.

   

  gå til video oversigt 

  Randstad i tal

  • 38x32_people (1).png 32.280
   talentfulde medarbejdere worldwide
  • 38x32_building.png 5.752
   kontorer i 39 lande
  • 38x32_menwithties.png 80 %
   ledere rekrutteres indefra
  • 38x32_map-pin.jpg 120
   globale træningsprogrammer