header_denmark.png

hvorfor arbejde hos Randstad?

Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor der vil blive taget hånd om din udvikling, og hvor mentorordninger og et godt kollegialt sammenhold er en selvfølgelighed.

Fokus på high performance og arbejdsglæde

Randstad er en international virksomhed med stor succes og mange års erfaring indenfor HR- løsninger. Vi er ikke bange for at stille krav til os selv og vores medarbejdere. Vi forstår, hvad der skal til for at nå til tops og betydningen af medarbejdernes store indsats. Randstad har i høj grad fokus på "high performance", men hvad betyder det for dig?

Det betyder, at du viderefører din karriere i en succesfuld virksomhed præget af stor faglig ekspertise, stærke koncepter og spændende karrieremuligheder, og du kan forvente sjov, godt kollegialt sammenhold, højt tempo og et konkurrencepræget miljø, hvor man belønnes for godt arbejde. 

Vi er bevidste om betydningen af vores arbejde, og det ansvar som følger med opgaven. Ikke kun for os selv, men også overfor vores kandidater, kunder og samfundet. Det stiller krav til vores kvalitet i alt, hvad vi foretager os, så både vores kandidater og kunder får den bedste oplevelse. 

Det siges, at hvis man kender en virksomheds mission, værdier og kultur, så vil man hurtigt finde ud af, om man vil blive glad for jobbet og opnå succes med virksomheden.

Lær mere om vores mission, værdier og kultur her  

Mere end bare et job

En karriere i Randstad er ikke bare et job men også en livsstil. Vi brænder for vores arbejde og udfører hver en opgave med stort engagement. Vores fælles interesse og åbne dialog er samtidig kernen i vores gode sammenhold. Vi interesserer os for hinanden og er ikke bange for at sige, hvad vi mener. 

Som en højt performende virksomhed kan Randstad tilbyde:

 • En forretning som er bygget på mere end 55 år, hvilket betyder vi allerede har opbygget en uovertruffen kundedatabase og gode relationer
 • Muligheden for at arbejde med forskellige kunde, kulturer og markeder, fra studiejobs i telemarketing til økonomichefer i mellemstore virksomheder. 
 • En fremragende lønpakke. Forvent konkurrencedygtig løn og en god bonusordning.
 • Gode muligheder for forfremmelse. Over 80% af vores lederjobs besættes internt fra Randstad
 • Globalt karriereforløb. Alle fordelene ved at arbejde for en af verdens ledende vikar- og rekrutteringsbureauer med muligheder på tværs af verden
 • En professionel virksomhed som har styr på tingene, når du skal ud at sælge.
 • Et alsidigt arbejde, hvor ikke to dage er ens og hvor hver dag byder på nye spændende udfordringer.

Vi har ambitionerne, har du?

Som en "high performance" kultur stræber vi efter perfektion i alt, hvad vi foretager os. Vi vil være blandt de bedste, og vi ved at vores medarbejderes engagement og faglige kompetencer er nøglen til vores succes. Din udvikling starter derfor første dag i jobbet og fortsætter gennem hele din karriere.

Hvis du tror du kan gøre en forskel og opnå succes sammen med Randstad - så kontakt os i dag.

Vi holder altid øje med nye interne talenter. Send en uopfordret ansøgning til hr@randstad.dk

Randstad som arbejdsplads

hvorfor arbejde hos Randstad?

vil du arbejde som konsulent hos Randstad? Staf_GPBI1394C_LRrgb.jpg

send dit CV og ansøgning til hr@randstad.dk

Randstad i tal

 • 38x32_people (1).png 32.280
  talentfulde medarbejdere worldwide
 • 38x32_building.png 5.752
  kontorer i 39 lande
 • 38x32_menwithties.png 80 %
  ledere rekrutteres indefra
 • 38x32_map-pin.jpg 120
  globale træningsprogrammer