JobsAtRandstad.png

karrieremuligheder

Vi ansætter medarbejdere til en karriere, ikke kun til et job, og vi tror fuldt og fast på, at udvikling af vores talenter er vejen frem, og derfor tilstræber vi at fylde 80 % af vores lederroller med interne kandidater.

Great People, Great Opportunities

Vores globale Employee Value Proposition afspejler den aftale Randstad har med sine medarbejdere, og udtrykker hvad Randstad tilbyder dem tilgengæld for deres bidrag til vores fælles succes. Det er, hvad gør os unikke og adskiller os fra vores konkurrenter. Så kort sagt, bestræber vi os på at ansætte de bedste medarbejdere, som vi til gengæld tilbyder gode karrieremuligheder og et spændende jobindhold.

 

Vores medarbejdere fortæller os gentagne gange, at karriereudviklingsmuligheder, kollegers professionalisme samt at vores vision og værdier er enestående i rekrutteringsbranchen. Det er det, som udgør Great People, Great Opportunities.

Din karriere hos os starter måske i en salgsstilling, en rekrutteringsstilling, i backoffice eller som praktikant, men fælles for dem alle er, at vi kan tilbyde dig en karriere, der både er givende og som tør udfordre dig fagligt og personligt.

 

Din udvikling tæller

Hos Randstad tager vi din udvikling alvorligt gennem hele din karriere, og sørger for at du kommer godt fra start. Din udvikling starter første dag i jobbet, hvor du gennem et grundigt introduktionsforløb bliver klædt godt på til dit nye job. Du vil få opdateret din faglige værktøjskasse, og får indsigt i vores verdensomspændende koncepter. Gennem besøg i organisationen opbygger du et solidt internt netværk, som altid er klar til at hjælpe dig.

Når du er i jobbet, vil du blive tilbudt interne såvel som eksterne kurser, der skal styrke dine kompetencer, så du kan udvikle dig og blive endnu bedre i jobbet. Derudover vil der være tilbud om internationale træningsmuligheder, når du og din leder ser behovet.

Har du lyst til at finde ud af hvad vores konsulenter laver, og hvad en typisk arbejdsdag for en Randstad konsulent involverer? Så klik på boksene nedenfor og læs mere eller se videoerne med vores konsulenter.

 

klik her og send dit cv og ansøgning allerede i dag

 

gør karriere i Randstad

vil du arbejde som konsulent hos Randstad? Staf_GPBI1394C_LRrgb.jpg

send dit CV og ansøgning til hr@randstad.dk

Randstad i tal

 • 38x32_people (1).png 32.280
  talentfulde medarbejdere worldwide
 • 38x32_building.png 5.752
  kontorer i 39 lande
 • 38x32_menwithties.png 80 %
  ledere rekrutteres indefra
 • 38x32_map-pin.jpg 120
  globale træningsprogrammer