mød et par medarbejdere

Hos Randstad sætter vi speed på din karriere, og som nævnt tidligere tilstræber vi at rekruttere 80% internt.

Her kan du møde et par af de medarbejdere, der allerede er godt igang med en karriere hos Randstad.

annet [1].jpg

Anne Tingleff

Marketing & Project Manager

Med revisorerfaring og en HD i afsætning i bagagen, startede Annes karriere i Randstad som intern salgskoordinator. Siden har hun været igennem en spændende karriereudvikling, som både har budt på projekt- og processtyring, it og marketing. I dag varetager hun stillingen som Marketing & Project Manager i Randstad Danmark.

 

mød mig på linkedin

naja [2].jpg

Naja Jeloudar

Konsulent

Naja startede sin karriere hos Randstad som studentermedhjælper i stillingen som account assistent. Efter kun få måneder fik hun allerede ansvar for flere kunder og efter hun afsluttede sit studie i sommeren 2013 overtog hun accounten for en af vores største inhouse kunder, og en titel som konsulent.

 

mød mig på Linkedin

se videoen med Naja om hendes job som konsulent

nima2 [3].jpg

Nima Astanehdost

Administrerende direktør

Nimas karriere i Randstad startede, da han som studerende på Handelshøjskolen i Aarhus påbegyndte sit studiejob i Randstads kundeservice. Siden har han haft flere kasketter på. Både som salgs- og personalekonsulent, som afdelingschef i Aarhus og Aalborg, regionschef for Fyn og Jylland, Operational Director for hele Danmark og i dag som CEO for Randstad Danmark.

 

mød mig på Linkedin

hør Nima fortælle om karrieremulighederne i Randstad

thomasb [1].jpg

Thomas Bælum

Regionschef

Som tidligere fodboldspiller startede Thomas sin karriere i Randstad med græs under skoene og en HD i marketing i bagagen. Han startede i stillingen som salgs- og personalekonsulent, der både har budt på spændende og lærerige udfordringer. Senere hen blev Thomas chefkonsulent, en opgave han er vokset med og i dag er han afdelingschef for Kolding og Aarhus.

 

mød mig på Linkedin

Randstad i tal

 • 38x32_people (1).png 32.280
  talentfulde medarbejdere worldwide
 • 38x32_building.png 5.752
  kontorer i 39 lande
 • 38x32_menwithties.png 80 %
  ledere rekrutteres indefra
 • 38x32_map-pin.jpg 120
  globale træningsprogrammer