Randstad i Danmark

Randstad-in-the-UK.jpg

Randstad blev etableret i Danmark i 1997. Siden er det gået stærkt, og vi er i dag et af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger og inhouse lokationer i hele landet.

Netop vores lokale forankring gør Randstad til noget særligt. Den sikrer, at vi er tæt på både kandidater og virksomheder – og har et indgående kendskab til netop dit lokale jobmarked.

Vi er på hjemmebane i de fleste brancher og deciderede specialister i adskillige af dem, både hvad angår erfaring i huset, ekspertmedarbejdere og gennemprøvede processer.

din samarbejdspartner i HR-løsninger

Good to know you, siger vi hos Randstad – for vi tror på at kendskab, innovation og fremsynethed skaber de bedste HR-løsninger.

Hos Randstad finder du en samarbejdspartner, der hele tiden har fingeren på pulsen af arbejdsmarkedet, og som har en bred og lang erfaring med HR-løsninger. Men det vigtigste er vores kendskab til og forståelse af vores kandidaters jobsituation, og vores kunders og interessenters krav, både nu og i fremtiden.

En dybere og bredere forståelse giver en bedre service, bedre HR-løsninger og en bedre samarbejdspartner. Dette er af afgørende betydning, fordi vi i alle de segmenter, vi er aktive i, arbejder med mennesker. Og vi ønsker at gøre os fortjent til alle vores partneres tillid.

en menneskelig samarbejdspartner

”Good to know you” er essensen af den kommunikation, vi praktiserer som samarbejdspartner. Det er vores udgangspunkt over alt i verden og inden for alle forretningssegmenter. Det er ikke blot ord, men en opfordring til at øge vores viden og et løfte baseret på vores kerneværdier. Det er venligt, åbent og menneskeligt. Det er dagligdags, men også professionelt og engageret, en erkendelse af det store i det små.

”Good to know you” er princippet bag alt, hvad vi gør i vores daglige arbejde, og det er helt klart også det, vi gerne vil være kendt for.

 

Læs mere om vores specialistområder

 

vi tager pulsen på arbejdsmarkedet

– du får de seneste trends og tendenser via 'arbejdsmarkedet 360' her på siden.

klik her
professional_it.png