er du praktikanten vi leder efter?

opslået
kontakt
hans ole schmidt carstens, randstad danmark
jobtype
vikariat
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
københavn/frb., hovedstaden
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
vikariat
referencenummer
5724

kontaktinformationer

kontakt
Hans Ole Schmidt Carstens
telefonnummer
5141 9852
ansøg nu

jobbeskrivelse


I Randstad er vi delt op i forskellige business lines der er specialiseret indenfor forskellige områder og du vil i denne praktik indgå i Randstad Recruitment, som arbejder med headhunting og rekruttering af ledere og specialister.
Vi søger en dygtig praktikant til foråret 2019. Du skal gerne kunne starte i januar/februar og slutte i løbet af juni/juli.

Kan du svare ja til følgende, så er det dig der er vores næste praktikant!
Har du, som led i din videregående uddannelse, lyst til at få indblik i HR og rekruttering?
Vil du have et unikt indblik i den danske rekrutteringsbranche og samtidig få mulighed for at opbygge kompetencer inden for rekruttering? Vil du klædes på til et fremtidigt job og få skabt et stærkt professionelt netværk? I så fald så søg i dag!

Du bliver en del af vores dynamiske og kompetente rekrutteringsteam, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med specialiserede konsulenter. Du kommer til at assistere i store dele af rekrutteringsprocessen, og får særligt berøring med search og screening af konkrete kandidater. Dine ansvarsområder vil samtidig vokse i takt med din udvikling og engagement.

Som praktikant hos os vil du efter et grundigt onboarding forløb, få hands-on opgaver på mange af de tænkelige og utænkelige arbejdsopgaver, der er en del af hverdagen i et vikar- og rekrutteringsbureau. At være praktikant hos os betyder derfor faglige udfordringer, krav til kvalitet og selvstændighed og vi har et ønske om kvalificerede input og bidrag fra din side.

Vi i Randstad har en fokuseret og professionel tilgang til opgaverne, alt imens den gode stemning og humoren fylder i lokalet.

Om stillingen


Du vil få et unikt indblik i arbejdsmarkedet og samt erfaring med rekruttering af specialister inden for flere fagspecifikke felter. Du vil supportere os, specialiserede konsulenter, i vores processer og opgaver. Læringskurven er stejl og du får opgaver fra dag et.

Dette indbefatter opgaver som

• Markedsresearch af kundeemner
• Kalibrering og validering af kundeemner
• Koordinering og planlægning af rekrutteringsprocesser
• Markedsscan af kandidatfelt til rekruttering/headhunting
• Deltagelse i telefon- og kandidatinterviews
• Deltagelse i udarbejdelsen af kandidatpræsentationer, stillingsopslag og rekrutteringsaftaler
• HR administration og personalejura

Der er på ingen måde krav om at du har erfaring eller særlig indsigt i disse arbejdsopgaver, dog forventer vi at der udvises lyst, gåpåmod og en vilje til at lære.

Din profil


Hos Randstad tæller det gode humør højt og du skal se dig selv indgå i et kontor, hvor det sociale er næsten lige så vigtigt som det høje professionelle ambitionsniveau vores medarbejdere har.
Du skal som person være selvstændig og videbegærlig, da arbejdsopgaverne kræver, at du formår at indstudere nye cases og de problemstillinger/udfordringer som følger i disse. Du skal være proaktiv af natur og forsøge at komme evt. udfordringer i forkøbet. Dertil ses det gerne at du er:

• Interesseret i HR og rekruttering på specialist og ledelsesniveau
• En stærk kommunikator
• Struktureret og analytisk
• Nysgerrig af natur, udadvendt og imødekommende
• Engageret og brænder for at lære ved at løse opgaver af høj kvalitet og til rette tid

Der er altid en hjælpende hånd i nærheden, hvis problemerne opstår og du skal ikke være bange for at spørge om hjælp. Der løftes i flok og vi hjælper hinanden med at komme i mål med de opgaver som skal løses.


Vi tilbyder


Et praktikforløb hos en verdens største HR virksomheder, hvor du kan forvente en spændende og udfordrende hverdag, hvor indlæringskurven vil være stejl, og du vil få attraktive kompetencer på dit CV. Der er fokus på din udvikling og du vil løbende modtage konstruktiv feedback og coaching. Du kan forvente en professionel oplæring i vores processor og værktøjer, så du på sigt vil kunne varetage opgaver selvstændigt. Du bliver et stort aktiv i vores rekrutteringsteam, og der sikres at du trives og udvikles i dine arbejdsopgaver.

Bliv klogere på livet som praktikant hos Randstad i videoen du finder her: https://www.randstad.dk/bliv-vores-kollega/karrieremuligheder/bliv-praktikant-hos-randstad/

Ansættelsesforhold


Du vil indgå som en del af recruitment-afdelingen som primært arbejder med rekruttering af specialister og ledere. Vi arbejder i fagspecifikke units hvor vi primært koncentrerer os om at levere kvalificeret arbejdskraft indenfor specialiserede områder. Vi forventer, at du arbejder 37 timer om ugen, men vi tager naturligvis også hensyn til dit studie. Det er et krav, at der foreligger en officiel praktikaftale med en skole eller anden offentlig instans. Praktikforløbet er ulønnet, og vi forestiller os en praktikperiode i foråret 2019 svarende til et semester.

Om Randstad


Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Kontakt:


Hvis stillingen har din interesse, ansøg venligst via denne side. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Anne Christine Møller på tlf. 4024 5185 eller nuværende praktikant Hans Ole Carstens på 5141 9852. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du anbefales at ansøge snarest.
Alle henvendelser behandles fortroligt.