hr- og rekrutteringspraktikant januar 2023

opslået
kontakt
simone neupart, randstad danmark
jobtype
vikariat
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
kolding, syddanmark
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
vikariat
referencenummer
9351

kontaktinformationer

kontakt
Simone Neupart
telefonnummer
44121980
e-mail
simone.neupart@randstad.dk

jobbeskrivelse


Drømmer du om at arbejde med HR og rekruttering i din praktikperiode? Så bliv en del af fremtidens konsulenthus hos Randstad i Kolding.

Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i HR- og rekrutteringsbranchen og samtidig få styrket dine personlige og faglige kompetencer. I et praktikforløb hos Randstad bliver du klædt på til din fremtidige karriere og får samtidig mulighed for at omsætte teori til praksis.

Som HR- og rekrutteringspraktikant får du indsigt i store dele af HR-paletten. Du kommer bl.a. til at varetage opgaver som kandidatscreening, match, ansættelser og fratrædelser samt kommunikation med kandidater, vikarer og kunder.
Du bliver en del af et dynamisk og kompetent team med en kultur, som er præget af ”human forward”. Afdelingen har en yderst fokuseret og professionel tilgang til opgaverne, alt imens den gode stemning og humoren fylder i lokalet.

Dine arbejdsopgaver

• HR-administration og personalejura
• Search og research
• Telefonscreening af kandidater
• Kandidatinterviews
• Telefonisk og skriftlig kontakt med kunder og kandidater

Vores forventninger til dig

• Interesse for HR samt vikar- og rekrutteringsbranchen
• Dygtig til at arbejde selvstændigt og struktureret, men samtidigt være en teamplayer
• En stærk kommunikator
• Nysgerrig af natur, udadvendt og imødekommende
• Engageret og brænder for at lære ved at løse opgaver af høj kvalitet og til rette tid
• Generelt gode IT-kompetencer
• Mod på at tage ansvar og initiativ på egen hånd

Vi tilbyder

Et praktikforløb hos et af verdens førende vikar- og rekrutteringsbureauer, hvor du kan forvente en spændende og udfordrende hverdag. Indlæringskurven vil være stejl, og du vil få attraktive kompetencer på dit CV. Du vil løbende modtage konstruktiv feedback og sparring.

Vi forventer, at du arbejder 37 timer om ugen, men vi tager naturligvis også hensyn til, at du har en eksamen, som du skal være velforberedt til. Det er et krav, at der foreligger en officiel praktikaftale med en skole eller anden offentlig instans. Praktikforløbet er ulønnet, og vi forestiller os en praktikperiode fra januar 2023 svarende til et semester (op til 6 måneder).

Få indsigt i jobbet som praktikant hos Randstad ved at læse mere på www.randstad.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Simone Neupart List tlf. +45 44121980.

Om Randstad

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.