hr- og rekrutteringspraktikant til randstad

opslået
kontakt
mia louise valsbo, randstad danmark
jobtype
vikariat
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
københavn/frb., hovedstaden
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
vikariat
referencenummer
9969

kontaktinformationer

kontakt
Mia Louise Valsbo
e-mail
mia.louise.valsbo@randstad.dk

jobbeskrivelse


Drømmer du om at arbejde med HR og rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i HR- og rekrutteringsbranchen og samtidig få styrket dine personlige og faglige kompetencer.

Hos Sourcing & Delivery i Randstad i København søger vi praktikanter med opstart i efteråret 2023. I et praktikforløb hos Randstad bliver du klædt på til din fremtidige karriere inden for rekruttering. Samtidigt får du indblik i store dele af HR-paletten, hvor du har mulighed for at omsætte teori til praksis.

sourcing & Delivery

Du vil blive en del af vores dynamiske team på 13 kompetente medarbejdere inklusive studentermedhjælpere og praktikanter. I Randstad Sourcing & Delivery arbejder vi med rekruttering til både faste stillinger, vikariater og freelanceopgaver for vores kunder. Du vil dermed få indblik i mange forskellige profiltyper samt store som små virksomheder. Vores team er karakteriseret ved at have en professionel tilgang til opgaverne og et stærkt kollegialt sammenhold, hvor den gode stemning og humor er et af kendetegnene.

dine arbejdsopgaver vil indebære:

• Profilafdækning
• Jobopslag
• Search af kandidater
• Telefonscreening af kandidater
• Kandidatinterviews
• Skriftligt arbejde såsom kandidatpræsentationer, kontrakter m.m.
• HR-administration og personalejura
• Ad hoc-opgaver i forbindelse med rekrutteringsprocesser

vi tilbyder:

Et praktikforløb hos verdens største vikar- og rekrutteringsbureau, hvor du kan forvente en spændende og udfordrende hverdag. Der er ikke to dage, der er ens, og du vil ofte skulle have flere opgaver i gang på samme tid. Du vil følge dine kolleger tæt med diverse rekrutteringsprocesser, samtidig med at dit ansvar og din selvstændighed bliver øget gradvist. Indlæringskurven vil være stejl, og vi ønsker at give dig attraktive kompetencer på dit CV samt udvikle dig personligt. Du vil løbende modtage konstruktiv feedback og sparring fra teamet og din praktikansvarlige. Derudover afholder du ugentlige 1:1 med din praktikansvarlige, så der hele tiden er fokus på din trivsel og ikke mindst din udvikling.

vi forventer, at du:

• Har interesse for HR samt vikar- og rekrutteringsbranchen
• Er selvstændig og struktureret, men samtidig kan arbejde i teams
• Er ansvarsbevidst og har forståelse for at løse opgaver med høj kvalitet
• Trives i et omskifteligt arbejdsmiljø med mange arbejdsopgaver, hvor der ofte er korte deadlines
• Har generelt gode IT-kompetencer
• Er flydende i dansk både skriftligt og mundtligt

praktisk information

Vi forventer, at du arbejder omkring 37 timer om ugen, men vi tager naturligvis også hensyn til, at du har en eksamen, som du skal være velforberedt til. Det er et krav, at der foreligger en officiel praktikaftale med en skole eller anden offentlig instans. Praktikforløbet er ulønnet, og vi forestiller os en praktikperiode svarende til et semester (minimum 3 måneder og op til 6 måneder). Vi kan tilbyde praktikperiode mellem august/september og december/januar. Er du allerede på udkig efter et praktikforløb i foråret 2024, så tag endelig kontakt til os allerede nu.

ansøgning og kontakt

Får du sommerfugle i maven, og vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent og praktikansvarlig Mia Louise Valsbo på 29 29 09 84 eller mia.louise.valsbo@randstad.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt. Vi kalder løbende ind til samtaler, så ansøg allerede i dag.

om randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.