konsulent odense

opslået
kontakt
claus kjærbo, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
odense, syddanmark
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
7769

kontaktinformationer

kontakt
Claus Kjærbo
telefonnummer
2094 9307
e-mail
claus.kjaerbo@randstad.dk

jobbeskrivelse


Vi åbner nyt kontor i Odense og søger derfor en dygtig konsulent til salg af vikar- og rekrutteringsydelser på Fyn. - Er det dig, vi mangler?

Hos Randstad er vores medarbejdere vores vigtigste ressource! - De er kernen i vores forretning, og hver dag gør de en formidabel indsats for at skabe det bedste match mellem kandidater og virksomheder. Og de gør det ret godt! Faktisk så godt, at vi lige nu har brug for endnu flere gode og dygtige kolleger, som ligesom os brænder for at finde og hjælpe virksomheder og kandidater med det rigtige jobmatch.

Så har du erfaring fra vores branche, og vil du være en del af verdens største HR-hus, så har du nu chancen for at blive en del af vores Staffing-afdeling i Odense. Kontoret åbner i efteråret 2021 og der vil derfor være arbejdsdage i Kolding også.

For at være den rette spiller til vores Staffing-hold, skal du:


- have erfaring med salg og rekruttering
- brænde for samspillet mellem mennesker
- være udadvendt og god til at skabe kontakter
- trives med korte deadlines og motiveres af målbare resultater
- være god til både opsøgende salg samt kundepleje

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du mundtligt og skriftligt matcher vores kunder på alle niveauer. Du kommer til at arbejde i en afdeling, der først og fremmest skal bygges op. Vi lover det bliver spændende, og du får god mulighed for at vise at du trives i en travl og udfordrende hverdag.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og indeholder bl.a.:


- opsøgende salg og kundepleje
- udarbejdelse af stillingsopslag
- cv og telefonscreening af kandidater
- afholdelse af jobsamtaler

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Vi er heldige at have nogle af branchens allerdygtigste medarbejdere, og det værdsætter vi. Derfor afholder vi kvartalsvise ’Great Conversations’ fremfor traditionelle MUS-samtaler. Her sættes du i centrum, og dialogen fokuserer på din udvikling, konstruktiv feedback og coaching fremfor ratings og bagudrettede resultater.

Intern uddannelse står også højt på agendaen, og vores uddannelsesprogrammer er et mix mellem træning i vores processer og værktøjer og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi introducerer den nyeste teknologi, som kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde.

I Randstad benytter vi den teknologiske udvikling til at give os mere tid samt mulighed for det, vi er bedst til, nemlig at rådgive vores kunder samt finde det perfekte match mellem kunde og kandidat.

Randstad Group


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Odense. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Ansøgning


Hvis stillingen har din interesse, bedes du ansøge via denne side. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte manager, staffing Claus Kjærbo på tlf. +45 2094 9307. Samtaler vil blive afholdt løbende.