konsulent til randstads kontor lige ved vesterport

opslået
kontakt
claus wiinholt, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
københavn/frb., hovedstaden
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
7344

kontaktinformationer

kontakt
Claus Wiinholt
telefonnummer
25973658
e-mail
claus.wiinholt@randstad.dk

jobbeskrivelse


Er du det perfekte match til os?

Som konsulent i Randstads Staffing-afdeling kommer du til at sidde i en kommerciel rolle med fokus på salg til White collar-segmentet. Du skal brænde lige så meget for vores formål, som vi gør, og engagere dig i dine kunders og kandidaters behov, så du kan finde det bedste match.

Du vil blive ansat som 360-graders konsulent, hvilket betyder, at du er med hele vejen rundt i processen. Du har erfaring med salg og ønsker at anvende dine salgskompetencer og ved derfor, hvordan man kontakter og rådgiver kunder i forskellige brancher. Du har derudover erfaring med vikar- og rekrutteringsansættelser og brænder for at hjælpe vores kandidater videre i deres næste drømmejob.

Om Randstad:
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Hvad forventer vi?
• Først og fremmest skal du brænde for vores formål, som er at finde det perfekte match mellem vores kunder og kandidater – at hjælpe mennesker på vej til deres næste drømmejob.
• Du trives i en kommerciel rolle med opsøgende salg og samtidig med at have en rådgivende rolle overfor kunder og kandidater.
• Du har erfaring med vikarområdet og kan sætte dig ind i de forskellige overenskomster og regler vedr. vikaransættelser.
• Du er en teamplayer og får glæde og motivation af at være del af et aktivt team, hvor samarbejde og humor er i højsædet.
• Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er til gengæld afgørende, at du mundtligt og skriftligt matcher vores kunder på alle niveauer. Da vi er en global koncern med mange internationale kunder, er kommunikation på engelsk et must.
• Du har flair for IT og er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer og processer.
Hvad kommer hverdagen til at byde på?

Du kommer til at arbejde i en afdeling, der er præget af et højt arbejdstempo, typisk med korte deadlines, så hvis du motiveres af hurtige succeser, så har du nu muligheden for at lande på rette hylde hos os.
Du vil være med lige fra den indledende dialog med kunden, og til der skrives kontrakt med en kandidat, dvs. alt fra afdækning af ordren, udarbejdelse af annonce, cv- og telefonscreening, afholdelse af samtaler, præsentation af kandidater og frem til kandidaten er ansat, og der skal laves en ansættelseskontrakt.

Du kommer til at arbejde med salg af vikariater og rekrutteringer, hvor du står for både for den opsøgende kontakt samt vedligeholdelse af dine kunder på den lange bane.

Når du starter, vil der være et onboardingforløb, så du er klædt ordentligt på i forhold til vores systemer, processer samt vores unikke koncepter. Med grundig support og vejledning vil du skabe din egen kundeportefølje, hente dine egne ordrer og i samspil med dine kolleger selv løse dem.

Sidst, men ikke mindst, så skal du have lyst til at arbejde på et inspirerende kontor med højt til loftet midt i København i verdens bedste vikarteam.

Hvad adskiller Randstad fra andre konsulenthuse?

Hos Randstad er vi specialiseret inden for hvert vores område, så du kommer til at sidde med et område, hvor du løbende kan udbygge dine kompetencer og dit netværk, så du hurtigere kan løse dine opgaver.

Intern uddannelse hos os står højt på agendaen. Vores uddannelsesprogrammer er et mix mellem træning i vores processer og værktøjer og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi introducerer de nyeste teknologier, som kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde.

Men den vigtigste forskel er nok den måde, vi arbejder på i hverdagen. Vores kultur bærer præg af, at vi, uden at rødme, kan sige, at vi er både professionelle og på forkant med vores felt. Vi brænder for vores arbejde, vi brænder for mennesker, og vi brænder for hinanden. Det er noget, der kan mærkes.

Vi holder derudover ”Great Conversations” hvert kvartal frem for traditionelle årlige MUS-samtaler. Her har vi fokus på udvikling, konstruktiv feedback og coaching og ikke på ratings eller bagudrettede resultater. Dialogen handler om at kigge fremad og sætte dig i centrum.

Får du sommerfugle i maven, og har du lyst til at hjælpe mennesker videre i deres søgen efter job?
Så ring, skriv eller connect med mig på LinkedIn, og lad os tage en snak. Eller endnu bedre – søg stillingen allerede i dag.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Claus Wiinholt
Manager staffing east
Mail: claus.wiinholt@randstad.dk
Telefon: 25973658
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/clauswiinholt/