konsulent

opslået
kontakt
frank jensen, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
aarhus og omegn, midtjylland
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
9974

kontaktinformationer

kontakt
Frank Jensen
telefonnummer
+45 61 95 92 55
e-mail
frank.jensen@randstad.dk

jobbeskrivelse


Vil du være en del af verdens største HR-udbyder? Bliver du motiveret af en afvekslende arbejdsdag i højt tempo og ditto humør? Og trives du med at tale med mennesker fra mange forskellige brancher?
Hvis ja – så er du kommet til det helt rette sted.

om jobbet

Vi leder efter endnu en kollega til vores Staffing-team i Aarhus. Her bliver du en del af et hold bestående af 8 kolleger, der alle har det til fælles, at vi brænder for vores arbejde og for at have det sjovt, mens vi arbejder.
Staffing-afdelingen varetager både vikarløsninger og rekrutteringer over hele Midt-, Vest- og Østjylland.
Dit primære fokus i jobbet bliver kundevendt, hvilket betyder, at du bliver aktivt opsøgende i dialogen med både nye kunder og eksisterende. I samråd med din manager og dine kolleger vil du blive sat grundigt ind i afdelingens fokusområder, og I vil sammen lave en plan for salgsstrategien.

I overskrifter kan følgende opgaver fremhæves
-Segmentering af potentielle kundemener
-Opsøgende kontakt til nye kundeemner
-Møder med både nye og eksisterende kunder
-Udarbejdelse af samarbejdsaftaler og tilbud
-Løbende opfølgninger på møder, dialoger og afsendte tilbud

Periodevis vil du også varetage opgaver på kandidatsiden, hvor du vil afholde samtaler og præsentere kandidater ud mod kunderne. Dit primære fokus vil dog altid være på salgsdelen.
Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af brancher inden for både administration og industrien.

din profil

Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund inden for salg og har en stor passion for dette. Hvis du ikke har arbejdet aktivt med salg, vil det være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet inden for vikarbranchen og har lysten til at lære at sælge paletten inden for vores fokusområde.
Som person er du positiv og har et kommercielt mindset og højt drive. Du er en selvstarter, der formår at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men stadig forstår vigtigheden af at indgå i et team og det samarbejde, som dette naturligt vil indebære.

vi tilbyder

Udover gode kolleger, der sætter pris på at være sociale sammen, bliver du en del af en utroligt spændende virksomhed, hvor din personlige og faglige udvikling har et højt fokus.
Dine kolleger kommer fra mange forskellige brancher og med vidt forskellige baggrunde, hvilket giver en bred viden og et dynamisk arbejdsmiljø.
Din trivsel er utroligt vigtig for Randstad, hvilket blandt andet betyder, at der hver måned er anonyme trivselsundersøgelser for at sikre et forsat godt arbejdsmiljø. Derudover har du også kvartalsvise samtaler med din leder, hvor I sammen har fokus på din arbejdsglæde og udvikling.
Udover dette vil du få løn efter kvalifikationer, sundhedssikring, tandlægeforsikring, pension, frivalgskonto, bonusordning samt mulighed for at købe medarbejderaktier på en attraktiv ordning.

ansøg

Lyder dette som noget for dig, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV. Hvis du har spørgsmål eller blot er nysgerrig på at høre mere, er du velkommen til at kontakte Manager Frank Jensen på tlf. 27609954.

om randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.