marketingpraktikant efterår 2023

opslået
kontakt
mads fridthjof, randstad danmark
jobtype
vikariat
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
aarhus og omegn, midtjylland
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
vikariat
referencenummer
10072

kontaktinformationer

kontakt
Mads Fridthjof
telefonnummer
+45 42 55 77 55
e-mail
mads.fridthjof@randstad.dk

jobbeskrivelse


Vil du gerne have kvalificeret praktisk erfaring med flere forskellige områder af marketingpaletten? Kunne du tænke dig et praktikophold i verdens største HR-hus, hvor du selv kan være med til at forme opholdet, så du kommer til at berøre nogle af de områder, som du ønsker at udbygge dit kendskab til. Så har du nu chancen for at blive vores næste marketing- og kommunikationspraktikant fra august 2023

Som marketingpraktikant hos Randstad bliver du en integreret del af marketingafdelingen med kontor både i Aarhus og København. Her er der rig mulighed for at få afprøvet dine evner indenfor flere felter og ikke mindst adgang til brugbar teoretisk og praktisk læring, som du med fordel kan anvende i din fremtidige karriere.

vi søger dig, som

- ønsker at anvende din teoretiske viden i praksis
- er engageret og leverer det bedste resultat, som du kan - hver gang
- selv kommer med input og ikke er bange for at dele dine ideer med os
- er kreativ og har en positiv tilgang til opgaverne - også hvis det virker uoverskueligt
- er flydende på engelsk og dansk og grammatisk velfunderet

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse inden for marketing eller kommunikation og ønsker at få praktisk viden og sparring. Dine opgaver vil naturligvis tage udgangspunkt i din uddannelse, dit faglige niveau og egne interesser. Din daglige kontorplads vil være på vores kontor i enten Aarhus eller København alt efter, hvad der passer dig bedst.

nogle af dine arbejdsområder bliver:

- Leadgenerering
- SEO/SEA
- Content og SoMe
- Inbound marketing
- Marketing automation
- Kundefeedback og referencer

Du bliver en del af et internationalt marketing-setup, hvor du som praktikant er en vigtig brik i kommunikations- og marketingsopgaverne hos Randstad Danmark. Vi er et lille team i Danmark, som har stor berøringsflade med vores kolleger i hele verden, og dit arbejde vil både indebære større selvstændige opgaver samt opgaver, som skal løses i tæt samarbejde med vores marketing- og kommunikationsansvarlige i både Danmark og resten af verden.

vi tilbyder:

- En unik mulighed for at kombinere dit studie med praktisk erfaring i verdens største HR-hus
- Et praktikophold med ansvar og mulighed for selvstændigt arbejde
- Indblik i en bred vifte af kommunikations- og marketingsopgaver med fokus på digital marketing
- En global arbejdsplads med højt til loftet og stor indflydelse
- Indblik i rekrutteringsprocesser og arbejdsmarkedet

Som verdens største HR-udbyder ved vi, hvor vigtige vores medarbejdere er for vores succes. Derfor har vi fokus på udvikling, konstruktiv feedback og coaching. Vores kultur bærer præg af, at vi, uden at rødme, kan sige, at vi er både professionelle og på forkant med vores felt samtidig med, at vi har det sjovt. Vi brænder for vores arbejde, vi brænder for mennesker, og vi brænder for hinanden. Det er noget, der kan mærkes.

Praktikopholdet er fuldtid, ulønnet og med en minimumsvarighed af 5-6 måneder med opstart i august 2023 - selvfølgelig hvis dit studie tillader det.

Lyder det alt sammen bare lidt interessant, så er det måske dig, vi søger!
Send ansøgning og CV hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marketing & Communications Manager, Mads Fridthjof, på mads.fridthjof@randstad.dk eller på + 45 42 55 77 55

OBS: Vi modtager ikke ansøgninger via mail, din ansøgning skal sendes via linket.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

om randstad:

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.