office assistant

opslået
kontakt
dorte poulsen, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
odense, syddanmark
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
9150

kontaktinformationer

kontakt
Dorte Poulsen

jobbeskrivelse


office assistant


Vil du med på en rejse? Og kunne du tænke dig et job, hvor arbejdsopgaverne kan veksle imellem administrative og praktiske opgaver inden for receptionen, administration og HR-support. Så er det måske dig, vi søger. Foreflight søger en professionel og serviceminded Office Assistant, der trives med at have forskellige hatte på.

Stillingen refererer direkte til virksomhedens HR-direktør, som du vil komme til at arbejde tæt sammen med til dagligt.

ForeFlight, som laver state-of-the-art software til luftfart og er ejet af Boeing, oplever stor vækst og ønsker derfor at styrke deres supportfunktioner med en spændende nyoprettet Office Assistentstilling i en flad organisation med en ungdommelig kultur samt en uformel tone og dresscode.

Hovedparten af medarbejderne er softwareudviklere, og derudover sidder der en række medarbejdere i afdelingerne for salg, helpdesk, administration, økonomi, HR, facility m.m.

om stillingen:

Du tilbydes en stilling i en spændende virksomhed og en afvekslende hverdag, hvor du har en høj grad af indflydelse på din arbejdsdag. Du bliver en del af et internationalt miljø med en kompetent ledelse og dygtige kollegaer, hvor du kan udvikle både dine faglige og personlige kompetencer.

Foreflight vægter medarbejdertrivsel højt, og du bliver en vigtig ”spiller” i at være med til at opretholde dette i hele virksomheden hver eneste dag, bl.a. i form af din smittende personlighed samt dine praktiske og administrative opgavers indflydelse for alle i organisationen.

dine primære opgaver:

Receptionsansvarlig – der er tale om et nyt ansvarsområde, som skal bygges op fra bunden i forhold til service, struktur og klare processer, og det er derfor vigtigt, at du har erfaring i forhold til dette område
Kontorassistent – denne opgave vil være præget af mange forskellige administrative og praktiske opgaver i hverdagen, som alle skal være med til at sikre det gode arbejdsmiljø i hele virksomheden
HR-support – stillingen ligger i HR og omfatter mange forskellige især administrative opgaver, men til tider også praktiske opgaver inden for HR-området

Du vil som nævnt bl.a. have ansvaret for vores reception. Der vil ikke være mange daglige gæster, men dem, der kommer, skal opleve en professionel og imødekommende modtagelse. Det betyder, at du har styr på evt. indlogering til gæster, sikring af parkering, gæstekort, gæstelister osv. Derudover vil der være opgaver som booking og koordinering af taxa, tog, fly, hotel, restaurantbesøg, møder og lignende.

Du vil endvidere deltage i og sikre guidelines via. Boeing Receptions-netværket på tværs af landene, hvor du også har mulighed for erfaringsudveksling.


dine øvrige opgaver:

Du er en teamplayer og er serviceminded, så det falder dig naturligt at sørge for de små glæder i hverdagen, og du går gerne forrest i at sikre, at kollegaerne trives. Derfor er der afsat tid i din hverdag til at bestille drikkevarer, snacks, morgenbrød, eller hvad der skal til for at holde en velsmurt arbejdsplads kørende. Det vil også være dit ansvar, at fællesfaciliteterne fremstår præsentable.

om dig:

Din baggrund indeholder enten en tidligere stilling som Office assistant, HRa-assistent, receptionist eller lignende med indflydelsesrige adm. opgaver i en organisation. Du har også meget gerne erfaring fra en international virksomhed, hvor koncernsproget er engelsk.

- Du har fremragende skriftlige og mundtlige færdigheder
- Du behersker engelsk i skrift og tale samt kommunikerer ubesværet på alle niveauer
- Du har gode færdigheder inden for planlægning og koordinering
- Du er erfaren bruger af Office-pakken
- Du har gode IT-færdigheder: Vi anvender Google-universet og Apple-produkter
- Du har min. 3 års erfaring fra en lignende stilling

Du er proaktiv og evner at identificere eventuelle udfordringer, før de finder sted. Du er kreativ, og du bruger denne kreativitet til at navigere i forhold til målsætninger og aktiviteter i ForeFlight. Du evner at have mange bolde i luften, og du tager uventede udfordringer med et smil. Du har i det hele taget let til smil og ved, at det smitter.

Da du af natur trives med mange forskellige opgaver på samme tid, har du en god ordenssans og sikrer dig accept samt forventningsafstemning omkring dine opgaver.

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale, hvorfor du anbefales at ansøge snarest via linket “ansøg nu”. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte dorte.poulsen@randstad.dk
Denne rekruttering håndteres af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

Grundet sommerferie vil alle ansøgninger blive behandlet efter uge 30.

om foreflight

Virksomheden beskæftiger i Danmark ca. 70 medarbejdere og er beliggende centralt i Odense i lyse, moderne og indbydende lokaler.

ForeFlight blev grundlagt i 2007 med én mission: At skabe software, der gør flyplanlægning lettere.

Siden da har ForeFlight ikke kun revolutioneret pilotens “flight bag”, men også lagt fundamentet til at gøre mobilapps til flyplanlægning et must for flyoperationer. En kontinuerlig stærk vækst har positioneret ForeFlight som førende inden for luftfartsindustrien. De opfylder behovene hos piloter og flyveafdelinger over hele verden og på tværs af alle luftfartssegmenter, inklusive privat, erhvervsmæssig, militær, kommerciel og uddannelse.

ForeFlight Mobile, virksomhedens flagskibsprodukt, bruges af piloter og professionelle flybesætninger til effektivt at indsamle vejr- og destinationsoplysninger.

Passionen hos deres pilot-medstiftere driver deres virksomhedskultur til at udvikle elegante, højtydende produkter. De praktiserer deres kerneværdier i det daglige arbejde, og de tager ejerskab af alt, hvad de skaber, med brugeroplevelsen og kreativitet som første prioritet.

Foreflight er i dag ejet af Boeing, hvilket giver et stærkt fundament i den fortsatte udvikling af virksomheden

om randstad

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.