randstad søger hr- og rekrutteringspraktikant efter sommerferien

opslået
kontakt
jesper hardrup, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
aarhus og omegn, midtjylland
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
9112

kontaktinformationer

kontakt
Jesper Hardrup

jobbeskrivelse


Er du nysgerrig på HR, rekruttering og salg af rekrutteringsydelser? Og er du interesseret i at skabe et match mellem virksomheder og kandidater? Vi søger stadig praktikanter til start efter sommerferien

Som rekrutteringspraktikant hos Randstad Aarhus bliver du en vigtig del af vores daglige arbejde i hverdagen. Til dagligt arbejder vi med headhunting og rekrutteringer af specialister. Du får fra dag 1. indblik i jobbet som rekrutteringskonsulent og vil desuden assistere i de forskellige trin i rekrutteringsprocessen, særligt hvad angår search-aktiviteter.

Hvad forventes der af dig?


• Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant uddannelse med fokus på kommunikation, salg eller HR.
• Din indstilling, tilgang og dit engagement er altafgørende for os. Du har som person et højt drive, arbejder proaktivt og er god til at eksekvere opgaver. Endvidere er du ikke skræmt af at skulle kommunikere med både kunder og kandidater.
• Din tidligere erfaring er ikke afgørende, det vigtigste er, at du er nysgerrig på at lære mere om grundlæggende HR, rekruttering og B2B-salg.

Du arbejder både med større, selvstændige opgaver og i tæt samarbejde med de enkelte konsulenter, hvor du supporterer deres processer og opgaver. Konsulenterne i afdelingen er opdelt i fagspecifikke units, hvor de leverer kvalificeret arbejdskraft inden for deres ekspertiseområder.

Nogle af dine arbejdsområder bliver:


• Leadgenerering
• Kalibrering og validering af kundeemner
• Deltagelse i salgsmøder
• Koordinering af rekrutteringsprocesser
• Udformning og formulering af stillingsbeskrivelser
• Headhunting og search efter kandidater
• Deltagelse i interviews af kandidater
• Afholdelse af telefoninterviews med mulige kandidater
• Udarbejdelse af materialer til kandidatpræsentation til kunder mm.

Praktikopholdet er fuldtid, ulønnet og med start i August 2022.

Lyder det interessant? Så er det måske dig, vi søger!

Send ansøgning


Hvis stillingen har din interesse, bedes du ansøge via denne side. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jesper Hardrup på +45 40 11 26 70. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du anbefales at ansøge snarest.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.