rekrutteringskonsulent med kommerciel pondus til randstad professionals

opslået
kontakt
tine ryg cebrian, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
københavn/frb., hovedstaden
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
7330

kontaktinformationer

kontakt
Tine Ryg Cebrian
telefonnummer
29168701
e-mail
tine.cebrian@randstad.dk

jobbeskrivelse


I Randstad Professionals arbejder vi med rekruttering af ledere og specialister for vores kunder, og da forretningen vækster, søger vi endnu en rekrutteringskonsulent til vores team i København. I rollen som rekrutteringskonsulent får du mulighed for at kombinere rekrutteringsopgaver med kommercielle aktiviteter i ”marken”. Du kommer til at drive rekrutteringsprocessen fra start til slut, og du vil have ansvar for dine egne opgaver, hvorfor du skal trives med at arbejde selvstændigt.

Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:
- Analyse og afdækning af kundebehov, herunder profilafdækning.
- Search og headhunting af ledere og specialister.
- Screening og interview af kandidater.
- Fastholdelse af et tæt samarbejde og en god relation til eksisterende kunder.
- Tilvejebringelse af ny forretning gennem opsøgende salg.

Du vil blive en del af vores Randstad Professionals-team i København, hvor vi udover at beskæftige os med leder- og specialistrekruttering også tilbyder ydelser inden for outplacement og interim ansættelse af konsulenter. Vi er et team af fagspecifikke specialister, som har et kommercielt mindset og en bred erfaring inden for det fagspecifikke område, som den enkelte håndterer.

Din personlige profil

Som person er du udadvendt, troværdig og god til at skabe relationer. Herudover er du ansvarsbevidst, struktureret og god til at bevare overblikket, når du har mange projekter i gang. Du er proaktiv, har en god forretningsforståelse og kommercielt snilde. Du kan selvstændigt drive projekter fra start til slut, men værdsætter samtidig en god sparring med dine kollegaer.
Herudover har du:
- Minimum 3 års erfaring med rekruttering og kommercielle aktiviteter.
- Minimum en bachelorgrad eller anden relevant uddannelse.
- Gode kommunikationsevner.
- Gode dansk- og engelskkundskaber.

Om Randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

En af de ting der differentierer Randstad fra andre konsulenthuse, er, at vi kvartalsvis afholder ’Great Conversations’ fremfor traditionelle MUS-samtaler. Her sættes du i centrum, og dialogen fokuserer på din udvikling, konstruktiv feedback og coaching fremfor ratings og bagudrettede resultater.

Intern uddannelse står også højt på agendaen, og vores uddannelsesprogrammer er et mix mellem træning i vores processer og værktøjer og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi introducerer den nyeste teknologi, som kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde.

I Randstad benytter vi den teknologiske udvikling til at give os mere tid samt mulighed for det, vi er bedst til, nemlig at rådgive vores kunder samt finde det perfekte match mellem kunde og kandidat.

Randstad Group

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-direktør Tine Ryg Cebrian på tlf. 29 16 87 01 eller via mail tine.cebrian@randstad.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.