rekrutteringskonsulent

opslået
kontakt
martin fisker, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
aalborg, nordjylland
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
9927

kontaktinformationer

kontakt
Martin Fisker
telefonnummer
+45 25 97 35 16
e-mail
martin.fisker@randstad.dk

jobbeskrivelseom jobbet

vi vækster – og derfor søger vi flere dygtige kolleger

De seneste år har vi vækstet markant og udbygget vores forretning og position i Danmark. Fremgangen fortsætter, og derfor søger vi erfarne rekrutteringskonsulenter til vores team i Aalborg. Som rekrutteringskonsulent kommer du til at arbejde med rekruttering af ledere og specialister. Du kommer til at drive rekrutteringsprocessen fra start til slut og alle trin i processen:

- Analyse og afdækning af kundebehov, herunder profilafdækning
- Search og headhunting af ledere og specialister
- Screening og interview af kandidater
- Fastholdelse af et tæt samarbejde og en god relation til eksisterende kunder

Du bliver en del af vores Randstad Professionals-team i Aalborg, hvor vi udover at beskæftige os med leder- og specialistrekruttering også tilbyder ydelser inden for interim ansættelse af konsulenter. Du vil som erfaren rekrutteringskonsulent arbejde sammen med en yngre konsulent på opgaverne og derigennem varetage en mentorrolle. Sammen sikrer I, at kunder og kandidater får den bedst mulige oplevelse.

Vi arbejder i flere specialistspor, blandt andet Engineering, IT, Finance og Sales/Management, og du kan selv være med til at vinkle din profil, så du arbejder med det, som netop DU brænder for. Vi lover, at du kommer til at have det sjovt og bliver en del af et kontor med god kaffe og en uformel stemning, samt at du får rig mulighed for faglig sparring med dygtige kollegaer.

Lyder det som noget for dig? Så læs med videre her…

om dig


Vi er på udkig efter dig, som har erfaring med rekruttering, salg og ideelt set viden og erfaring med Engineering, IT, Finance og/eller Sales/Management , så når vi siger 360 graders konsulent, så ved du, hvad vi mener.

- Du ved, hvorfor det er vigtigt at være udadvendt og holde en tæt dialog med både kunder og kandidater
- Struktur ved du er nødvendigt for at holde overblikket og dermed komme godt i mål med dine opgaver
- Du ved, at succes ikke kommer af sig selv, men du er motiveret for at lykkes, og du er proaktiv i dit mindset og din tilgang til opgaver (vi giver dig friheden til at komme i mål med dine opgaver)

din næste arbejdsplads


Hos Randstad er vores medarbejdere vores vigtigste ressource. Vi tror grundlæggende på, at resultaterne bliver bedst, hvis man arbejder med noget, man brænder for. Fællesnævneren for vores medarbejdere er således, at vi brænder for det, vi laver, og motiveres af at skabe værdi for vores samarbejdspartnere og kandidater.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

næste skridt


Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne, er du meget velkommen til at kontakte Team Lead Martin Fisker på tlf. 25 973516 eller via mail martin.fisker@randstad.dk.