sales manager til randstad i københavn

opslået
kontakt
tine ryg cebrian, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
københavn/frb., hovedstaden
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
7495

kontaktinformationer

kontakt
Tine Ryg Cebrian
telefonnummer
+45 29168701
e-mail
tine.cebrian@randstad.dk

jobbeskrivelse


I Randstad Danmark arbejder vi hver eneste dag for at skabe det bedste match mellem kandidater og virksomheder. Hver dag hjælper vi kandidater på alle niveauer og i alle situationer. Dette være sig inden for rekruttering, vikariater, konsulentstillinger og outplacement.

...Og vi er faktisk ret gode til det. Det er vi, fordi vi er så heldige at have nogle af branchens allerdygtigste medarbejdere. Og netop fordi vores medarbejdere gør det så godt, så har vi rigtig travlt og har brug for endnu flere gode og dygtige kolleger.

Hvad søger vi?


Vi søger en ny sales manager med erfaring fra vores branche. Så hvis du er kundens bedste sparringspartner, der formår at forstå behov, kompetencekrav og overenskomstmæssige vilkår for fleksibel arbejdskraft, så er du muligvis vores nye kollega.

Kan du sætte flueben ved nedenstående, så tøv ikke med at sende en ansøgning eller give os et ring:

Du har erfaring fra HR-konsulent branchen
Du trives med løsningsorienteret b2b salg og er god til det
Du er dygtig til nysalg og til at skabe nye relationer
Dit kommercielle drive sikrer dig mange og gode kundemøder
Du begår dig godt på engelsk - både mundtligt og skriftligt
Du er en fantastisk kollega og har et godt humør


Ansøgning og kontakt
Får du sommerfugle i maven, og vil du vide mere om vores ledige stillinger, er du velkommen til at kontakte HR Direktør, Tine Ryg Cebrian, på tlf. 29 16 87 01 eller via mail tine.cebrian@randstad.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Om Randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

En af de ting der differentierer Randstad fra andre konsulenthuse, er, at vi kvartalsvis afholder ’Great Conversations’ fremfor traditionelle MUS-samtaler. Her sættes du i centrum, og dialogen fokuserer på din udvikling, konstruktiv feedback og coaching fremfor ratings og bagudrettede resultater.

Intern uddannelse står også højt på agendaen, og vores uddannelsesprogrammer er et mix mellem træning i vores processer og værktøjer og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi introducerer den nyeste teknologi, som kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde.

I Randstad benytter vi den teknologiske udvikling til at give os mere tid samt mulighed for det, vi er bedst til, nemlig at rådgive vores kunder samt finde det perfekte match mellem kunde og kandidat.

Randstad Group

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.