søg uopfordret hos fremtidens konsulenthus

opslået
kontakt
tine ryg cebrian, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
københavn/frb., hovedstaden
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
5094

kontaktinformationer

kontakt
Tine Ryg Cebrian
telefonnummer
29 16 87 01
e-mail
tine.cebrian@randstad.dk

jobbeskrivelse


Randstad vil altid gerne modtage uopfordrede ansøgninger, og du kan være sikker på, at jeg også læser din. Jeg hedder Tine Cebrian, og jeg er HR Direktør i Randstad.
Du kan lære os lidt bedre at kende ved at læse nedenstående eksempel på et stillingsopslag for en konsulent, som arbejder med salg og rekruttering. Vi har dog mange andre typer af interne konsulentstillinger, så jeg vil meget gerne høre fra dig. Du søger uopfordret hos os ved at klikke på ”ansøg nu” knappen her på siden.

Bliv en del af fremtidens konsulenthus

Vi lever i en verden, der er styret af teknologi, og hvor digitaliseringen konstant ændrer den måde, vi lever, tænker og arbejder på. Teknologien er den usynlige motor, der driver værket. Sådan er det for almindelige mennesker. Sådan er det for virksomheder. Og sådan er det for os … og så alligevel ikke.
For selvom vi ser et kæmpe potentiale i teknologien, er den ikke målet for os.

Nej, teknologien er midlet – midlet til at give dig som konsulent mere tid til det, du er allerbedst til: at se kunderne og kandidaterne i øjnene, lytte til dem og bruge din menneskelige viden, erfaring og empati til at finde den helt rigtige medarbejder eller det helt rigtige job til dem.

Eller sagt på en anden måde: Vi udnytter de teknologiske muligheder, det kalder vi tech, til at skabe plads til de menneskelige relationer, altså touch. Det er denne tech & touch-strategi, der danner grundlaget for den nye brandidentitet, som vi lige har lanceret: human forward.

”Men hvad betyder det for mig som konsulent?”

Flere ting. Fx har vi indført, hvad vi kalder Great Conversations, i stedet for gammeldags MUS-samtaler. Her er fokus på udvikling, konstruktiv feedback og coaching og ikke på ratings eller bagudrettede resultater. Dialogen handler om at kigge fremad og sætte dig i centrum.

Intern uddannelse hos os er heller ikke som alle andre steder. Den er en blanding af traditionel træning i vores processer og værktøjer og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi bruger og lærer om ny teknologi, der kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde.

Men den vigtigste forskel er nok den måde, vi arbejder på i hverdagen. Vores kultur. Vi kan uden at rødme sige, at vi er både topprofessionelle og superdygtige. Vi brænder for vores arbejde, vi brænder for mennesker, og vi brænder for hinanden. Det er noget, der kan mærkes. Bare vent og se.

Brug din faglighed på en anderledes måde som konsulent hos os

Hvis du skal passe ind hos os, skal du være lige så dygtig, som vi er. Du har gerne min. tre års relevant erfaring fra branchen og ideelt set en bachelor- eller kandidatgrad. Da vi er en global koncern med mange internationale kunder, er en stærk kommunikation på engelsk et must. Du skal vide, hvordan man kontakter og rådgiver kunder. Du skal kunne se meningen med at hjælpe mennesker og virksomheder med at realisere deres fulde potentiale. Oplæring i vores unikke processer og koncepter står vi for. Sidst men ikke mindst, så skal du have lyst til at arbejde på en af vores kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Kolding eller Esbjerg.

Jeg glæder mig til at møde dig.

PS: Vil du se lidt mere om, hvad human forward betyder, så tjek den her video ud: http://bit.ly/2ytMihw