sourcing partner til randstad

opslået
kontakt
mia louise valsbo, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
københavn/frb., hovedstaden
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
9360

kontaktinformationer

kontakt
Mia Louise Valsbo
e-mail
mia.louise.valsbo@randstad.dk

jobbeskrivelse


Er du en talentfuld Sourcing Partner, som er parat til at tage næste skridt i din karriere inden for rekruttering? Og er du klar på en spændende udviklingsrejse, hvor du får ansvar fra dag ét og på sigt bliver klædt på til at varetage dine egne rekrutteringsprocesser?

I Randstad Sourcing & Delivery arbejder vi med rekruttering til både faste stillinger, vikariater og freelanceopgaver for vores kunder. Forretningen vækster, og vi søger derfor en Sourcing Partner til vores team i København, der brænder for at rekruttere til freelanceopgaver.
Vi er et team på 13 inklusive studentermedhjælpere og praktikanter. Teamet er karakteriseret ved at have en professionel tilgang til opgaverne og et stærkt kollegialt sammenhold, hvor den gode stemning og humor er et af kendetegnene.

Som sourcing partner

I denne rolle som Sourcing Partner vil du primært samarbejde med vores Contracting-team, der rekrutterer freelancere til IT, Finance og HR. Du vil få en alsidig opgavepallette med alt fra at profilafdække til at afstemme processer og searche efter kandidater til at gennemføre kandidatscreeninger og interviews i samarbejde med en konsulent. Vi arbejder med korte deadlines, hvor dit overblik og evnen til at arbejde meget struktureret sikrer, at vi lukker opgaverne til tiden.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:
• Udarbejdelse og annoncering af fængende stillingsopslag
• Search og headhunting, bl.a. via LinkedIn Recruiter og Randstads egen database
• Screening og interview af kandidater
• Udarbejdelse af skriftligt materiale i forbindelse med rekrutteringsprocessen

Din profil

Som person har du en positiv og nysgerrig indstilling til dit job og dine kolleger. Du tanker energi i rådgivning og dialoger med kandidater, kunder og samarbejdspartnere, og du elsker fornemmelsen af at løbe ind over målstregen!
Ydermere håber vi, at:
• Du har en relevant uddannelse inden for HR
• Du har erfaring med rekrutterings- eller konsulentbranchen
• Du har kendskab til sociale medier i almindelighed og LinkedIn/LinkedIn Recruiter i særdeleshed
• Du trives med at være i gang med flere processer ad gangen samt korte deadlines
• Du har fremragende kommunikations- og formidlingsevner i skrift og tale, både på dansk og engelsk

Hvorfor vælge randstad

Hos Randstad får du ansvar fra dag ét, og du vil blive inddraget i spændende og udfordrende rekrutteringsprocesser fra A-Z inden for interim- og projektansættelser samt freelanceopgaver.
En af de ting, der differentierer Randstad fra andre konsulenthuse, er, at vi kvartalsvis afholder ’Great Conversations’ fremfor traditionelle MUS-samtaler. Her sættes du i centrum, og dialogen fokuserer på din udvikling, konstruktiv feedback og coaching fremfor ratings og bagudrettede resultater.
Intern uddannelse står også højt på agendaen, og vores uddannelsesprogrammer er et mix mellem træning i vores processer og værktøjer og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi introducerer den nyeste teknologi, som kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde.
I Randstad benytter vi den teknologiske udvikling til at give os mere tid samt mulighed for det, vi er bedst til, nemlig at rådgive vores kunder samt finde det perfekte match mellem kunde og kandidat.

William fortæller følgende om det at arbejde som Sourcing Partner hos Randstad:
“Der er mange muligheder, og du får utroligt meget ansvar. Du udvikler dig personligt og fagligt, det føler jeg i hvert fald selv, at jeg har gjort, siden jeg startede i Sourcing & Delivery. Teamet er meget imødekommende og er altid klar på at hjælpe. Der er ingen, der er over eller under andre. Teamet er enormt kompetent og har styr på sine ting – og er ikke mindst super søde”.

Ansøgning

Vil du være vores nye kollega her på kontoret i København – så send os dit CV samt din ansøgning.
Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Marie Deleuran på marie.deleuran@randstad.dk eller seniorkonsulent Mia Louise Valsbo på mia.louise.valsbo@randstad.dk. Vi glæder os til at møde dig.

Om randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.