vores sponsorater gør en forskel.

Sharing expertise helps to achieve common goals. That's why Randstad works alongside likeminded organisations to lend skills to projects we are passionate about.

williams martini racing

selv formel 1 er en holdsport

Selvom mange tænker, at alt fokus er på kørerne, er Formel 1 faktisk først og fremmest en holdsport – selv under løbet. Det er en af grundene til, at vi i Randstad og Williams Martini Racing indledte vores samarbejde i 2006. 

Den anden er, at Williams Martini Racing ligesom os har en præstationskultur, der stræber efter at få det bedste frem i hvert enkelt medlem af teamet, så de i fællesskab kan få succes, som de alle sammen kæmper for.

Og det må man sige, er lykkedes: Siden 1960 har Williams Martini Racing vundet kørernes VM syv gange og konstruktørernes VM ni gange. Det er imponerende – og viser, hvad man kan opnå med de rette folk på holdet.

your title here

Video indsættes

Skriv tekst Thomas :-)

https://www.youtube.com/watch?v=z5yAcCzsqVs

learn more

voluntary service overseas

VSO er en velgørende organisation, der rekrutterer dygtige fagfolk til frivilligt arbejde i udviklingslande. Det er et arbejde, som kræver meget, men som også kan forandre meget. Randstad er med på rejsen.

https://www.youtube.com/watch?v=uGPlEKbKsQE

læs mere

clipper stad amsterdam

unge arbejdsløse får vind i sejlene

Det 76 meter lange sejlskib er en historisk rekonstruktion af en klipper fra 1800-tallet. Med sine 31 hvide sejl, høje master og smukke træarbejder er skibet en fantastisk oplevelse, hvilket mange danskere selv har set, da skibet flere gange har besøgt Danmark.

Clipper Stad Amsterdam blev bestilt af byen Amsterdam og Randstad, fordi vi ville gøre noget aktivt for at hjælpe unge, der havde svært ved at finde job. Arbejdet med at bygge det enorme sejlskib blev derfor lagt i hænderne på 138 unge arbejdsløse.

Målet var, at de i løbet af det tre år lange projekt fik så meget viden, erfaring og selvtillid, at på egen hånd kunne bevæge sig ud på arbejdsmarkedet. Og det lykkedes heldigvis. I dag bruges skibet stadig til at undervise unge, blandt andet i navigation.

your title here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Lorem ipsum dolor sit amet.

read more