sourcing partnere

opslået
kontakt
mia louise valsbo, randstad danmark
jobtype
fastansættelse
ansøg nu

jobdetaljer

opslået
lokation
københavn/frb., hovedstaden
jobkategorier
interne stillinger
jobtype
fastansættelse
referencenummer
9184

kontaktinformationer

kontakt
Mia Louise Valsbo
e-mail
mia.louise.valsbo@randstad.dk

jobbeskrivelse


Er du - eller ønsker du at blive – en talentfuld Sourcing Partner, som er parat til at tage næste skridt i din karriere inden for rekruttering? Og er du klar på en spændende udviklingsrejse, hvor du får ansvar fra dag ét og på sigt bliver klædt på til at varetage dine egne rekrutteringsprocesser?

I Randstad Sourcing & Delivery arbejder vi med rekruttering til både faste stillinger, vikariater og freelanceopgaver for vores kunder. Forretningen vækster, og vi søger derfor flere Sourcing Partnere til vores team i København, der ligesom os brænder for at finde og hjælpe virksomheder og kandidater med det rigtige jobmatch.
Vi er et team på 11 inklusive studentermedhjælpere og praktikanter. Teamet er karakteriseret ved at have en professionel tilgang til opgaverne og et stærkt kollegialt sammenhold, hvor den gode stemning og humor er et af kendetegnene.

Som Sourcing Partner

I rollen som Sourcing Partner vil du være med på hele rekrutteringsprocessen fra at profilafdække til at afstemme processer og searche efter kandidater til at gennemføre kandidatscreeninger og interviews i samarbejde med en konsulent.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:
• Analyser og afdækning af kundebehov, herunder profilafdækning
• Udarbejdelse og annoncering af fængende stillingsopslag
• Search og headhunting, bl.a. via LinkedIn Recruiter og Randstads egen database
• Screening og interview af kandidater
• Udarbejdelse af skriftligt materiale i forbindelse med rekrutteringsprocessen

Din profil

Du kan enten komme direkte fra studiet med mod på og lyst til at dygtiggøre dig inden for HR og rekruttering, eller måske har du et par års erfaring fra konsulentbranchen eller som recruiter. Det vigtigste er, at du er nysgerrig på at lære, og at du har en ambition om at finde og matche de rigtige kandidater med det, vores kunder søger.

Udover ovenstående håber vi, at:
• Du har en relevant uddannelse inden for HR
• Du er fantastisk med mennesker og trives med at være i gang med flere processer ad gangen
• Din personlighed og energi er smittende, uanset hvem du snakker med
• Du har fremragende kommunikations- og formidlingsevner i skrift og tale, både på dansk og engelsk

Vi håber selvfølgelig også på, at du opfylder de sædvanlige floskler såsom at være struktureret, proaktiv, pligtopfyldende, procesorienteret og en ægte teamplayer, der selvfølgelig også kan arbejde selvstændigt.

Hvorfor vælge Randstad

Hos Randstad får du ansvar fra dag ét, og du vil blive inddraget i spændende og udfordrende rekrutteringsprocesser fra A-Z inden for en bred vifte af fagområder. Det giver dig samtidig mulighed for at få stor indflydelse på, hvorvidt du ønsker at arbejde bredt eller dyrke de specialeområder, du finder allermest interessante.

En af de ting, der differentierer Randstad fra andre konsulenthuse, er, at vi kvartalsvis afholder ’Great Conversations’ fremfor traditionelle MUS-samtaler. Her sættes du i centrum, og dialogen fokuserer på din udvikling, konstruktiv feedback og coaching fremfor ratings og bagudrettede resultater.

Intern uddannelse står også højt på agendaen, og vores uddannelsesprogrammer er et mix mellem træning i vores processer og værktøjer og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi introducerer den nyeste teknologi, som kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde.

I Randstad benytter vi den teknologiske udvikling til at give os mere tid samt mulighed for det, vi er bedst til, nemlig at rådgive vores kunder samt finde det perfekte match mellem kunde og kandidat.

William fortæller følgende om det at arbejde som Sourcing Partner hos Randstad:
“Der er mange muligheder, og du får utroligt meget ansvar. Du udvikler dig personligt og fagligt, det føler jeg i hvert fald selv, at jeg har gjort, siden jeg startede i Sourcing & Delivery. Teamet er meget imødekommende og er altid klar på at hjælpe. Der er ingen, der er over eller under andre. Teamet er enormt kompetent og har styr på sine ting – og er ikke mindst super søde”.

Ansøgning

Vil du være vores nye kollega her på kontoret i København – så send os dit CV samt din ansøgning. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Marie Deleuran på marie.deleuran@randstad.dk eller seniorkonsulent Mia Louise Valsbo på mia.louise.valsbo@randstad.dk. Vi glæder os til at møde dig.

Om Randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.