hør det fra hestens egen mund ...

Dennis Hyldgaard rekrutterer specialister inden for sit eget fagområde IT. En af de ting, han sætter særligt pris på i sit arbejde hos Randstad er den gode sparring med kollegaerne ...

ansøg nu

god sparring med kollegaer

»Jeg har en række kolleger, der arbejder som specialister på andre områder – eksempelvis engineering og finance - og jeg synes faktisk, at vi er gode til at spille hinanden på banen. Rekrutteringsbranchen generelt er kendetegnet ved, at man er sin egen lykkes smed og sjældent videregiver en opgave til en anden – og lige netop den problemstilling synes jeg, at vi er kommet ud over, fordi vi arbejder i specialist-teams. Hvis jeg får en forespørgsel på en CFO, så bringer jeg naturligvis specialisten inden for finance på banen - ligesom han eller hun spiller mig på banen, hvis de bliver mødt med en forespørgsel på en IT-udvikler,« forklarer Dennis Hyldgaard.

I dag arbejder Randstad med specialister på mange områder i forhold til kunder og kandidater, og det betyder også, at man hæver barren i forhold til den løsning, som man præsenterer for kunden.

Se videoen nedenfor og hør Dennis fortælle om hverdagen som seniorkonsulent hos Randstad med speciale i headhunting af IT-profiler:

er Dennis din nye kollega?

se vores ledige stillinger her

frihed

Dennis har været tilknyttet Randstad i to år, og han stortrives i sit arbejde, fortæller han. »Ud over jeg hver dag bliver udfordret fagligt, er jeg også stor tilhænger af den tillid, man får hos Randstad,« siger han.

»Vi bliver selvfølgelig udfordret som alle andre på forskellige parametre, men der skal ikke være tvivl om, vi har en meget stor handlefrihed. Ledelsen viser os faktisk helt generelt en masse tillid og tro på, at vi har den rette dømmekraft i dialogen med kunden, og netop det gør, at hver dag er en spændende udfordring,« fastslår Dennis.