vælg den rigtige outsourcing med randstad sourceright.

Når det gælder rekruttering, findes der et utal af forskellige slags outsourcing. Men vælger du den rigtige, kan det spare dig for både tid, penge og besvær. Lad Randstad Sourceright hjælpe.

skal vi hjælpe dig?

randstad sourceright.

Nogle gange er det godt at holde tingene adskilt, ikke mindst når det handler om at give uvildig rådgivning. Derfor er det ikke os, men vores søsterselskab Randstad Sourceright, som tilbyder outsourcingløsningerne RPO og MSP.

Mød Randstad Sourceright her

recruitment process outsourcing (RPO).

RPO er et strategisk partnerskab, hvor Randstad Sourceright overtager hele eller dele af din rekrutteringsproces. Det omkostningseffektive setup minimerer dit interne HR-behov, samtidig med at du får adgang til vores viden og teknologi.

læs mere

managed service provider (MSP).

Med en MSP-løsning outsourcer du din rekruttering til os, eller rettere Randstad Sourceright, som finder de bedste kandidater til den bedste pris – vel at mærke fra en hvilken som helst leverandør på markedet, altså også andre end Randstad.

læs mere
 

sammensæt din egen RPO-løsning.

Vil du outsource dele af din rekruttering? Eller måske hele processen fra A-Z? Eller har du brug for en ekstra konsulent til at give en hånd med i din HR-afdeling? Uanset hvad dit behov er, står Randstad Sourceright klar til at hjælpe.

 

hvorfor vælge MSP?

MSP-løsningen bliver integreret i din HR- eller indkøbsfunktion. Det betyder blandt andet, at du får større overblik over dit behov, en enklere proces og lavere udgifter. Du skal bare logge ind i systemet og fortælle, hvad du har brug for.

læs, hvad andre kunder synes.

Nu har du læst, hvor dygtige vi synes, Randstad Sourceright er, men det tæller jo ikke meget, medmindre kunderne er enige. Få deres meninger her.

kundehistorier

HR, trends og tendenser

se alle artikler

læs mere om dette emne?

se alle