vi opbygger vikarpuljer til dit næste store projekt.

Brug for en ekstra hånd på byggepladsen? Så har vi en stor pulje af dygtige folk, der er klar til at rykke ud nu og her. Du skal bare fortælle os, hvem du har brug for, og hvornår ...

lad os hjælpe

vikarer efter behov.

Sammen med os kan du skrue op og ned for din arbejdsstyrke, som det passer dig. Lander der et stort projekt, kommer vores vikarer og hjælper din faste medarbejderstab, og når projektet er slut, tager de afsted igen. Det er da nemt, ikke?

bestil en vikar i dag

det giver vi dig.

Et team, som er klar til at reagere hurtigt, når du brug for det, en fast konsulent, som kender din forretning fra inderst til yderst, og adgang til vores database med tusindvis af kandidater. Og det er blot tre eksempler.

prøv os her

Vi fik i samarbejdet med Randstad topkvalificerede medarbejdere til at hjælpe os under spidsbelastninger. Til samtalerne var vi repræsenteret med en medarbejder, hvilket vi var rigtig glade for. Ikke mindst, da konsulenten og vores egen repræsentant fandt frem til samme kandidat.

Tina-Kirstine Storm - HR-Konsulent, Forsyning Ballerup
hvad mener andre kunder?

så enkelt er det.

Vi har mange vikarer i databasen, vi allerede har interviewet og indhentet referencer på, fordi de tidligere har arbejdet for andre af vores kunder. Det er en af grundene til, at vi kan præsentere dig for dygtige vikarer fra dag til dag.

kontakt os nu

læg det rigtige fundament.

Vi finder mennesker, ikke maskiner. Derfor kigger vi ikke blot på din nye medarbejders evner i rendegraveren, på stilladset eller foran sikringsskabet. Men også på hans værdier og personlighed, når vi matcher ham med din virksomhed.

 

lad os finde din næste vikar

branchenyheder.

Hver tredje måned samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

det synes kunderne om os.

Det, der i virkeligheden tæller, er, hvad vores kunder synes. Ikke, hvad vi synes …

læs, hvad de synes

HR, trends og tendenser

se alle artikler

læs mere om dette emne?

se alle