vi vækster din virksomhed med værdifulde ledere.

Der er mange nøgler til vækst. Men en af de helt afgørende er de mennesker, der står bag roret og sætter retningen for din virksomhed i form af god ledelse. Lad os hjælpe dig med at finde de rigtige.

lad os hjælpe

viden skaber resultater.

Som rekrutteringsbureau har vi rekrutteret ledere til virksomheder i mere end 50 år. Så vi ved, hvordan du finder dem, der skaber resultater, som rykker hele organisationen.

hvorfor vælge os?

noget af det, du får hos os.

Et team, som er vant til at arbejde med ledelsesrekruttering, en fast konsulent, som styrer hele processen fra start til slut, adgang til vores database med flere tusinde kandidater … og naturligvis den rigtige leder til jobbet.

kontakt os her

Martin fra Randstad optræder altid som en pålidelig og troværdig samarbejdspartner. Han er god til at finde egnede kandidater, selv når udvalget af potentielle kandidater er sparsomt. Både vi og vores kandidater har oplevet en professionel og kompetent proces hos Randstad.

Kent Højlund - CEO, Pingala A/S

Vi har anlitat Randstad DK vid några tillfällen för 'second opinion' vid rekrytering av chefer. De är mycket professionella och har lämnat bra underlag till oss inför beslut om anställningar. Flera kandidater har varit mycket positiva till bemötande från Randstads konsulter, vilket är bra både för oss och Randstad.

 

Allan Masur - Senior HR-rådgivare, Nordiska ministerrådets sekretariat, DK
hvad mener andre kunder?

sammenligning af kandidater.

Enkelhed er et nøgleord hos os. Også når det handler om at sammenligne kandidater. Derfor har vi udviklet Job fit, boss fit & company fit®, som præsenterer dine kandidater ud fra 21 kriterier, så du hurtigt kan danne dig et overblik.

oplev værktøjet i aktion

sådan leder vi efter ledere.

Vi rekrutterer mennesker, ikke maskiner. Derfor fokuserer vi ikke blot på, hvor dygtige dine kandidater er til at lede og fordele arbejdet. Men også på, hvordan deres personlighed er, og om den passer til kulturen i din virksomhed.

 

se, hvad vi kan

nyheder om det danske jobmarked

Abonner på vores branchenyheder, og hold dig opdateret omkring, hvad der sker på arbejdsmarkedet. Hver tredje måned sender vi dig de vigtigste artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked.

abonner nu

jobmarkedet hele vejen rundt …

Få den nyeste viden og værdifulde indsigter i, hvad der er aktuelt på arbejdsmarkedet gennem vores store vidensunivers ...

besøg arbejdsmarkedet360

det siger kunderne om os.

Det, der for alvor tæller, er, hvad vores kunder siger. Ikke, hvad vi siger …

læs, hvad de siger

HR, trends og tendenser

se alle artikler

læs mere om dette emne?

se alle