vi vækster din virksomhed med værdifulde ledere.

Der er mange nøgler til vækst. Men en af de helt afgørende er de mennesker, der står bag roret og sætter retningen for din virksomhed. Lad os hjælpe dig med at finde de rigtige.

lad os hjælpe

viden skaber resultater.

Vi har rekrutteret ledere til virksomheder i mere end 50 år. Så vi ved, hvordan du finder dem, der skaber resultater, som rykker hele organisationen.

hvorfor vælge os?

noget af det, du får hos os.

Et team, som er vant til at arbejde med rekruttering af ledere, en fast konsulent, som styrer hele processen fra start til slut, adgang til vores database med flere tusinde kandidater … og naturligvis den rigtige leder til jobbet.

kontakt os her

Martin fra Randstad optræder altid som en pålidelig og troværdig samarbejdspartner. Han er god til at finde egnede kandidater, selv når udvalget af potentielle kandidater er sparsomt. Både vi og vores kandidater har oplevet en professionel og kompetent proces hos Randstad.

Kent Højlund - CEO, Pingala A/S

Vi har anlitat Randstad DK vid några tillfällen för 'second opinion' vid rekrytering av chefer. De är mycket professionella och har lämnat bra underlag till oss inför beslut om anställningar. Flera kandidater har varit mycket positiva till bemötande från Randstads konsulter, vilket är bra både för oss och Randstad.

 

Allan Masur - Senior HR-rådgivare, Nordiska ministerrådets sekretariat, DK
hvad mener andre kunder?

sammenligning af kandidater.

Enkelhed er et nøgleord hos os. Også når det handler om at sammenligne kandidater. Derfor har vi udviklet Job fit, boss fit & company fit®, som præsenterer dine kandidater ud fra 21 kriterier, så du hurtigt kan danne dig et overblik.

oplev værktøjet i aktion

sådan leder vi efter ledere.

Vi finder mennesker, ikke maskiner. Derfor fokuserer vi ikke blot på, hvor dygtige dine kandidater er til at lede og fordele arbejdet. Men også på, hvordan deres personlighed er, og om den passer til kulturen i din virksomhed.

 

se, hvad vi kan

branchenyheder.

Hver tredje måned samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

det siger kunderne om os.

Det, der for alvor tæller, er, hvad vores kunder siger. Ikke, hvad vi siger …

læs, hvad de siger