stop med at swipe efter marketingfolk.

Den eneste ene er derude. Vi ved det. For vi lever af at finde PR-specialister, reklameguruer, kommunikationseksperter og andre nåle i høstakken. Så drop alle de uforpligtende dates, og lad i stedet os finde det helt rigtige match for dig.

lad os hjælpe

målet er leadgenerering

En marketingafdeling skal ikke bare lave glittede brochurer. Den skal skabe leads. Og det kræver folk, der ved, hvordan de finder vej til kundernes hjerter, hjerner og pengepunge. Uanset om det er online, offline, outdoor eller …

find dine eksperter her

hvorfor vælge Randstad?

Blandt andet fordi vi ved, hvordan man tiltrækker de profiler, som ellers er svære at aktivere, og har adgang til en stor, aktiv pulje af eksperter inden for alt fra PR, marketing og kommunikation til SoMe. Og det er bare to grunde.

læs mere her

specialiserede vikarer og rekruttering inden for marketing.

Leder du efter skarpe hjerner til salg og marketing? Så er du kommet til det rigtige sted. Vores rekrutteringskonsulenter er specialister i at finde specialister inden for marketing. De laver ikke andet end at lede efter marketingprofiler og de næste talenter. Få hjælp til rekruttering af dit næste marketingtalent.

Dit firma er noget særligt. Derfor skal din HR-partner også være det. Vi kan hjælpe med rekruttering samt finde den ideelle vikar til dig. Det kræver specialiseret viden og erfaring at finde den rigtige kandidat, som passer både arbejdsmæssigt og socialt.

Vi finder ikke bare nye medarbejdere. Vi finder nye medarbejdere og vikarer, som passer til din marketingafdeling og forretning. Vi finder bl.a. vikarer til marketing i vores database med mere end 40.000 vikarer.

Randstad er hurtige til at finde de rette kandidater. Da vi havde behov for akut hjælp, kunne de på kort tid præsentere en række dygtige kandidater, som passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent, og vi har nu et fast samarbejde med dem.

Andreas Rasmussen, Operations & Sales Lead, Sitel

Vi begyndte at bruge Randstad, fordi vores egen rekrutteringsproces ikke gav et brugbart udvalg af kandidater. De laverede en systematisk, dybdegående bearbejdning af markedet, hvilket resulterede i et større og mere kvalificeret kandidatfelt. Siden har vi samarbejdet med Randstad i flere år.

Claus Palmgreen, adm. direktør, Afrika-Safari A/S
hvad mener andre kunder?

få hjælp til alle opgaver.

Du kan altid regne med os, uanset om det gælder hjælp ifm. spidsbelastninger, tidsbegrænsede projekter, barsel eller sygdom. Når du mangler ekstra hænder og hjælp til marketing, finder vi vikarer, som har kompetencer til at løse netop de opgaver, du har brug for hjælp til. Book en marketingvikar i dag.

Tryghed er vigtigt. Vi er autoriseret af vikarbureauernes brancheforening, så du kan føle dig tryg som arbejdsgiver. Der er altid orden på jura og oplysninger, ligesom din nye vikar er forpligtet til at behandle al information om virksomheden fortroligt.

Hvis du har akut behov for en vikar til marketing, anbefaler vi, at du ringer til dit lokale kontor. Vi dækker alle regionerne, og vi kan ofte finde en vikar på under 24 timer, som har de kernekompetencer, der skal til for at hjælpe dig og din virksomhed.

virksomhed, kend din kandidat.

Enkelhed er et nøgleord for os. Også når du skal sammenligne kandidater. Derfor har vi udviklet Job fit, boss fit & company fit®, som præsenterer dine kandidater ud fra 21 kriterier, så du nemt kan finde ud af, hvem der passer til dig.

oplev værktøjet i aktion

lad os finde det helt rigtige match.

Tid er ofte en afgørende faktor, uanset om du leder efter en ny medarbejder eller vikar. Derfor bruger vi al vores viden og ekspertise til at finde det helt rigtige match for dig. Vi lever af at finde specialister til f.eks. PR, marketing og kommunikation.

Det er dyrt at ansætte den forkerte person. Det undgår du med os. Alle kandidater analyseres ud fra 21 kriterier. Det gør vi for at sikre, at de matcher både job og virksomhed. Vi finder med andre ord den famøse nål i stakken af specialister og guruer.

Vi ser dig i øjnene, lytter til dig og dine behov og finder de medarbejdere og vikarer, du har behov for. Det gør vi ved at omfavne de digitale muligheder og kombinere specialistviden med den nyeste teknologi. Hos os findes ingen skuffeløsninger.

sådan finder vi din medarbejder.

Når vi skal finde din medarbejder, bruger vi ikke blot vores database med mere end 40.000 kandidater, laver opslag på jobportaler og trækker på vores egne netværk. Ofte kører vi også skræddersyede kampagner på de sociale medier.

det, der gør os anderledes

branchenyheder.

Hver tredje måned samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

hvad synes de andre kunder?

Vi kan synes nok så meget om, hvor dygtige vi er. Det vigtigste er, hvad vores kunder synes …

læs, hvad de synes

HR, trends og tendenser

se alle artikler

læs mere om dette emne?

se alle