specialiserede vikarer og rekruttering inden for marketing.

En marketingafdeling skal ikke bare lave glittede brochurer. Den skal skabe leads. Og det kræver folk, der ved, hvad de laver.

Leder du efter skarpe hjerner til salg og marketing? Så er du kommet til det rigtige sted. Vores rekrutteringskonsulenter er specialister i at finde specialister inden for marketing. De laver ikke andet end at lede efter marketingprofiler og de næste talenter. Få hjælp til rekruttering af dit næste marketingtalent.

Dit firma er noget særligt. Derfor skal din HR-partner også være det. Vi kan hjælpe med rekruttering samt finde den ideelle vikar til dig. Det kræver specialiseret viden og erfaring at finde den rigtige kandidat, som passer både arbejdsmæssigt og socialt.

Vi finder ikke bare nye medarbejdere. Vi finder nye medarbejdere og vikarer, som passer til din marketingafdeling og forretning. Vi finder bl.a. vikarer til marketing i vores database med mere end 40.000 vikarer.

få hjælp til alle opgaver.

Du kan altid regne med os, uanset om det gælder hjælp ifm. spidsbelastninger, tidsbegrænsede projekter, barsel eller sygdom. Når du mangler ekstra hænder og hjælp til marketing, finder vi vikarer, som har kompetencer til at løse netop de opgaver, du har brug for hjælp til. Book en marketingvikar i dag.

Tryghed er vigtigt. Vi er autoriseret af vikarbureauernes brancheforening, så du kan føle dig tryg som arbejdsgiver. Der er altid orden på jura og oplysninger, ligesom din nye vikar er forpligtet til at behandle al information om virksomheden fortroligt.

Hvis du har akut behov for en vikar til marketing, anbefaler vi, at du ringer til dit lokale kontor. Vi dækker alle regionerne, og vi kan ofte finde en vikar på under 24 timer, som har de kernekompetencer, der skal til for at hjælpe dig og din virksomhed.

lad os finde det helt rigtige match.

Tid er ofte en afgørende faktor, uanset om du leder efter en ny medarbejder eller vikar. Derfor bruger vi al vores viden og ekspertise til at finde det helt rigtige match for dig. Vi lever af at finde specialister til f.eks. PR, marketing og kommunikation.

Det er dyrt at ansætte den forkerte person. Det undgår du med os. Alle kandidater analyseres ud fra 21 kriterier. Det gør vi for at sikre, at de matcher både job og virksomhed. Vi finder med andre ord den famøse nål i stakken af specialister og guruer.

Vi ser dig i øjnene, lytter til dig og dine behov og finder de medarbejdere og vikarer, du har behov for. Det gør vi ved at omfavne de digitale muligheder og kombinere specialistviden med den nyeste teknologi. Hos os findes ingen skuffeløsninger.