stop med at swipe efter marketingfolk.

Den eneste ene er derude. Vi ved det. For vi lever af at finde PR-specialister, reklameguruer, kommunikationseksperter og andre nåle i høstakken. Så drop alle de uforpligtende dates, og lad i stedet os finde det helt rigtige match for dig.

lad os hjælpe

målet er leadgenerering.

En marketingafdeling skal ikke bare lave glittede brochurer. Den skal skabe leads. Og det kræver folk, der ved, hvordan de finder vej til kundernes hjerter, hjerner og pengepunge. Uanset om det er online, offline, outdoor eller …

find dine eksperter her

hvorfor vælge Randstad?

Blandt andet fordi vi ved, hvordan man tiltrækker de profiler, som ellers er svære at aktivere, og har adgang til en stor, aktiv pulje af eksperter inden for alt fra PR, marketing og kommunikation til SoMe. Og det er bare to grunde.

læs mere her

Randstad er hurtige til at finde de rette kandidater. Da vi havde behov for akut hjælp, kunne de på kort tid præsentere en række dygtige kandidater, som passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent, og vi har nu et fast samarbejde med dem.

Andreas Rasmussen, Operations & Sales Lead, Sitel

Vi begyndte at bruge Randstad, fordi vores egen rekrutteringsproces ikke gav et brugbart udvalg af kandidater. De laverede en systematisk, dybdegående bearbejdning af markedet, hvilket resulterede i et større og mere kvalificeret kandidatfelt. Siden har vi samarbejdet med Randstad i flere år.

Claus Palmgreen, adm. direktør, Afrika-Safari A/S
hvad mener andre kunder?

virksomhed, kend din kandidat.

Enkelhed er et nøgleord for os. Også når du skal sammenligne kandidater. Derfor har vi udviklet Job fit, boss fit & company fit®, som præsenterer dine kandidater ud fra 21 kriterier, så du nemt kan finde ud af, hvem der passer til dig.

oplev værktøjet i aktion

sådan finder vi din medarbejder.

Når vi skal finde din medarbejder, bruger vi ikke blot vores database med mere end 40.000 kandidater, laver opslag på jobportaler og trækker på vores egne netværk. Ofte kører vi også skræddersyede kampagner på de sociale medier.

det, der gør os anderledes

branchenyheder.

Hver tredje måned samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

hvad synes de andre kunder?

Vi kan synes nok så meget om, hvor dygtige vi er. Det vigtigste er, hvad vores kunder synes …

læs, hvad de synes