mangler du et ekstra sæt hænder? book en vikar.

Udfyld formularen herunder, og beskriv dit personalebehov. Så vender vi tilbage og fortæller, hvordan vi kan hjælpe dig.

brug for en vikar inden for 24 timer?

book en vikar.

 

kontakt os på telefon.

København
33 93 08 00 

Aarhus
86 12 95 88

Aalborg
98 10 27 23

Kolding
75 50 70 80

Esbjerg
75 50 70 80

find en vikar, der kender din branche.

Vikarer kommer i mange afskygninger, og uanset hvilken af vores brancher, du har brug for en vikar inden for, kan vi hjælpe dig. I vores store netværk har vi kontakt til vikarer med et væld af forskellige professioner – heriblandt IT, økonomi, lager, produktion og salg.

Når du kontakter os, hjælper vores dygtige konsulenter dig med at finde en vikar, der har kompetencerne til at løse netop de opgaver, du har brug for assistance til. Vores konsulenter er specialister i forskellige brancher, og kan derfor finde en vikar med den helt rette profil.

når du pludseligt får behov for mere arbejdskraft.

Behovet for mere arbejdskraft kan opstå pludseligt. Måske har du fået at afbud til et stort event, eller måske har en kollega med kernekompetencer lagt sig syg inden en vigtig deadline. Når det sker, er der heldigvis hjælp at hente i vores store vikardatabase.

Hvis du har et akut behov for en vikar, anbefaler vi dig, at du ringer til det af vores kontorer, der ligger nærmest dig. Vi har fem kontorer i henholdsvis København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg, og vi dækker dermed alle regionerne.

vikar i en dag eller et år.

Har du brug for en vikar en enkelt dag eller et helt år? Uanset hvilken type vikar, du står og mangler, har vi mange kandidater, der kan opfylde dine behov, i vores netværk. Vores vikarer er specialister inden for deres fagområde, og de tilbyder fleksibel arbejdskraft i korte som lange perioder.

Når du booker en vikar gennem os, sørger vi for at matche dine behov med de kompetencer, vikaren har. På den måde sikrer vi, at alle får en god oplevelse. Vores vikarer kan opfylde dine krav til midlertidig assistance til punkt og prikke – også på områder, hvor der stilles store krav til bestemte funktioner.

autoriseret af vikarbureauernes brancheforening.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg som arbejdsgiver, når du vælger at bruge os som vikarbureau. Det er også vigtigt for os at tiltrække de dygtigste vikarer. Vores autorisation fra Vikarbureauernes Brancheforening sikrer både arbejdsgiver og arbejdstager ordnede forhold.

Med Randstad som vikarbureau er du sikret orden i penalhuset. Vi er altid opdateret på vikarjura, vi værner om dine oplysninger, og vores vikarer forpligter sig til at behandle information om din virksomhed fortroligt.