kontakt os


find en vikar, der kender din branche

Vikarer kommer i mange afskygninger, og uanset hvilken af vores brancher, du har brug for en vikar inden for, kan vi hjælpe dig. I vores store netværk har vi kontakt til vikarer med et væld af forskellige professioner – heriblandt IT, økonomi, lager, produktion og salg.

Når du kontakter os, hjælper vores dygtige konsulenter dig med vikarrekrutteringen, så du får en vikar, der har kompetencerne til at løse netop de opgaver, du har brug for assistance til. Vores konsulenter er specialister i forskellige brancher, og kan derfor finde en vikar med den helt rette profil.

Vi er klar med løsningen, inden problemet opstår. Tid er afgørende, når du mangler en god og hurtig vikarløsning. Det har vi indrettet vores forretning efter, så du kan få hurtig og professionel hjælp til din vikarrekruttering.

når du pludseligt får behov for mere arbejdskraft.

Behovet for mere arbejdskraft kan opstå pludseligt. Måske har du fået at afbud til et stort event, eller måske har en kollega med kernekompetencer lagt sig syg inden en vigtig deadline. Når det sker, er der heldigvis hjælp at hente i vores store vikardatabase og store erfaring inden for vikarrekruttering.

Hvis du har et akut behov for en vikar, anbefaler vi dig, at du ringer til det af vores kontorer, der ligger nærmest dig. Vi har fire kontorer i henholdsvis København, Aarhus, Aalborg og Kolding, og vi dækker dermed alle regionerne.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde kvalificerede vikarer inden for bare 24 timer til de fleste opgaver. Hvis du mangler et ekstra sæt hænder, er Randstad vikarrekruttering det helt rigtige valg til at løse dit personalebehov. Book et møde med det samme.

vikar søges for en dag eller et år.

Har du brug for en vikar en enkelt dag eller et helt år? Uanset hvilken type vikar, du står og mangler, har vi mange kandidater, der kan opfylde dine behov, i vores netværk. Vores vikarer er specialister inden for deres fagområde, og de tilbyder fleksibel arbejdskraft i korte som lange perioder. Vi kan også hjælpe med specialiseret rekruttering.

Når du booker en vikar gennem vores vikarrekruttering, sørger vi for at matche dine behov med de kompetencer, vikaren har. På den måde sikrer vi, at alle får en god oplevelse. Vores vikarer kan opfylde dine krav til midlertidig assistance til punkt og prikke – også på områder, hvor der stilles store krav til bestemte funktioner.

Fleksibilitet er en vigtig del af vores vikarrekruttering, så du kan booke en kvalificeret vikar, når du har behov for det. I kraft af deres specialistviden bidrager vores vikarer til virksomheden med det samme, de træder ind ad døren.

vikarrekruttering autoriseret af vikarbureauernes brancheforening.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg som arbejdsgiver, når du vælger at bruge os til din vikarrekruttering. Det er også vigtigt for os at tiltrække de dygtigste vikarer. Vores autorisation fra Vikarbureauernes Brancheforening sikrer både arbejdsgiver og arbejdstager ordnede forhold.

Med Randstad som vikarbureau er du sikret orden i penalhuset. Du får mennesker, du kan stole på. Vi er altid opdateret på vikarjura, vi værner om dine oplysninger, og vores vikarer forpligter sig til at behandle information om din virksomhed fortroligt.

Vi er ikke som de andre. Hos os får du ingen skuffeløsninger, da ingen virksomheder er ens. Vi ser dig i øjnene og finder de medarbejdere, du leder efter. Hvis du vil have vikarrekruttering ud over det sædvanlige, får du det med vores proces.