et lager propfyldt med dygtige hænder og hoveder.

Over 40.000 vikarer har vi vores database. Så vi kan hurtigt finde de rigtige folk, når du har brug for en ekstra hånd til at klare arbejdet. Det eneste, du skal gøre, er at ringe …

lad os hjælpe

få folk fra dag til dag.

Oplever du sæsonudsving, får du pludselig en stor ordre ind, eller har du en medarbejder, der går på barsel? Ja, uanset hvorfor du har behov for ekstra hjælp, kan vi finde de faglige og ufaglærte folk, du skal bruge, også fra dag til dag.

prøv os i dag

derfor skal du vælge os.

Du får tilknyttet et team, som er parat til at hjælpe, når du brug for det, en fast konsulent, som kender din forretning til bunds, og adgang til vores database med flere tusinde vikarer. Og det er bare tre eksempler.

kontakt os her

Vi har samarbejdet med Randstad i flere år, og de har altid løst vores bemandingsopgaver til stor tilfredshed for både os og de nye medarbejdere. Randstad yder en professionel service, og vi præsenteres altid for kandidater, som matcher vores kultur, teamet og jobbet.

Lars Nørgaard - HR Director, Linak A/S

Vi er meget glade for samarbejdet med Randstad både ved kortere- og længerevarende vikariater. Vi har løbende haft behov for akut hjælp, bl.a. pga. travlhed, sygdom og ferie. Randstad var her hurtige til at finde de rette kandidater, hvilket betød, at der var begrænset oplæring.

Brian Smidt Hansen - Regnskabschef, Petersen Tegl

På grund af en presset hverdag valgte vi at bruge Randstad, og det er med stor fornøjelse, at jeg kan anbefale dem. Det, der kendetegner Randstad, er bl.a. deres evne til at kvalitetssikre de enkelte kandidater, inden de bliver sendt ud. Alle opgaver bliver løst hurtigt, professionelt og med vores behov i tankerne.

Karsten Rasmussen - Værkfører, Epoke A/S
hvad mener andre kunder?

vores vikarer er klar til start.

Når vi sender vikarer ud til dig, er de klar til start fra dag 1. Hvis vi ikke allerede er på fornavn med dem, fordi vi har brugt dem før, sørger vi nemlig for at interviewe og forberede dem, så vi er sikre på, de er klædt på til opgaven

find en vikar nu

hvem sidder dér bag rattet?

Vi finder mennesker, ikke maskiner. Derfor ser vi ikke kun på din nye medarbejders evner i trucken, bag savklingen eller ved CNC-fræseren. Men også på hans personlighed, holdninger og præferencer, når vi matcher ham med din virksomhed.

 

lad os finde din næste vikar

branchenyheder.

Hver tredje måned samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

det mener kunderne om os.

Det, der i sidste ende tæller, er, hvad vores kunder mener. Ikke, hvad vi mener …

læs, hvad de mener

HR, trends og tendenser

se alle artikler

læs mere om dette emne?

se alle