vores løsninger

rekruttering af personale

Hos Randstad mener vi, at man kun kan matche mennesker og virksomheder, hvis man kender begge parter indgående. Vores slogan “Good to know you” udtrykker vores ægte interesse for både din virksomhed og de kandidater, som måske ender som dine fremtidige medarbejdere. For vi ved, at jo bedre vi kender din virksomhed, jo bedre kan vi opfylde dine behov for rekruttering og vikarservice. Ikke blot lige nu, men også i morgen og næste år.

  header_disclosure_350.png

  staffing

  Leder du efter en ny vikar eller fast medarbejder, kan Randstad hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat. Med vores unikke analyseværktøj Job fit, boss fit & company fit® matcher vi kandidaten med din virksomhed på 21 forskellige parametre, så du får præcis den person, der passer allerbedst til din virksomhed. Det lyder måske som en lang proces, men det er det ikke. For vi ved, at tiden er en vigtig faktor, og vi er gearet til at reagere hurtigt.

  header1_disclosure_350.png

  staffing specialties

  Nogle fagområder er så komplekse, at de kræver en indgående viden om selv de mindste detaljer, hvis man skal være i stand til at finde de rette kandidater. Derfor har vi i Randstad sammensat specialistteams, der er dedikerede til henholdsvis IT, engineering og salg. Konsulenterne på teamsene har mange års erfaring inden for det pågældende fagområde, så de kan snakke med om alle de komplekse detaljer og være med til at flytte de mest eftertragtede kandidater.

  Disclosure_header_350 (2).png

  high volume-rekruttering

  Inhouse Services er en helt særlig vikartjeneste, der er målrettet virksomheder med behov for mange midlertidigt ansatte medarbejdere. Vi dedikerer en key account-konsulent 100 % til din virksomhed og tager os af alle HR-processer – lige fra rekruttering til ferieplanlægning, personalesamtaler og lønudbetaling. Samtidig søger vi hele tiden at optimere processerne ud fra en lean-tankegang for fx at nedbringe personaleomkostningerne, sygefraværet, medarbejderomsætningen og så videre.

  header_disclosure_350 (2).png

  it- og engineering specialister

  Randstads IT - og engineering teams har kun fokus på at finde dine næste specialister inden for området. Det er blevet sværere at tiltrække og finde de rette specialister, men vores IT- og engineering teams har selv en baggrund fra et af disse områder og kender således markedet på godt og ondt og har opbygget et stort netværk. Kort sagt de ved hvordan de skal finde din næste medarbejder.

  engineering_disclosure.png

  HR-ydelser & outplacement

  Randstad kan meget andet end at rekruttere medarbejdere. Baseret på vores mangeårige HR-erfaring har vi udviklet forskellige HR-ydelser, som kan gøre din hverdag lettere. Blandt andet vores outplacementprogram, som hjælper dig med at tage god afsked med dine medarbejdere, og vores payrollservice, hvor vi tager os alle dele af din personaleadministration.

  try and hire disclosure.jpg

  try & hire

  Nogle jobs kan være så komplekse eller så nye i organisationen, at det er vanskeligt at vide præcis, hvad der skal til for at bestride jobbet. Derfor kan man naturligvis heller ikke være sikker på, at man har fundet den rigtige kandidat, før man rent faktisk har afprøvet ham eller hende i jobbet. Det er dyrt at fejlansætte medarbejdere. Derfor giver Randstad dig mulighed for – næsten helt risikofrit – at se dine nye medarbejdere an, inden du fastansætter dem.

  Ring på tlf. 33 93 08 00 eller klik her