vi er klar med løsningen, inden problemet opstår.

Vi ved, at tiden er afgørende, når du pludselig står og mangler en vikar. Og det har vi indrettet vores forretning efter. Alt er forberedt, så vi kan reagere hurtigt. Så ring bare. Vi er klar til udrykning.

skal vi hjælpe dig?

de vikarer, du har brug for.

Spidsbelastninger. Tidsbegrænsede projekter. Barsel. Sygdom. Ja, uanset hvorfor du har brug for ekstra hænder eller hoveder, eller til hvad, kan vi hjælpe dig med at finde dem. Også fra dag til dag.

find din vikar her

kontakt os

mennesker er vores største aktiv

Vores konsulenter er eksperter på deres område, og de arbejder tæt sammen med dig for at få indblik i din forretning og forstå dine behov. Download vores guide og få indblik i vores Staffing forretning.

download staffing guide

over 40.000 vikarer.

Så mange har vi i vores database. Derfor kan vi hurtigt finde dem, du har brug for … hvis vi da ikke bare ringer efter Anne, Bjørn eller en af de mange andre vikarer, vi allerede er på fornavn med.

kontakt os her

hvorfor vælge os?

Vi er ikke som de andre. Vi er noget for os selv. Ja, det lyder som reklamegas, men det er faktisk sandt. Og vi vil gerne forklare dig hvorfor …

få svaret her

Vi har samarbejdet med Randstad i flere år, og de har altid løst vores bemandingsopgaver til stor tilfredshed for både os og de nye medarbejdere. Randstad yder en professionel service, og vi præsenteres altid for kandidater, som matcher vores kultur, teamet og jobbet.

Lars Nørgaard, HR Director, Linak A/S
hvad mener andre kunder?

slip for alt det administrative

Når du bruger en af vores vikarer, er det os, der er arbejdsgiver. Og dermed også os, der står for alt det administrative, lige fra kontrakter, løn og feriepenge til ATP ... i stedet for dig.

kontakt os

skal vi finde din næste vikar?

bliv ringet op i dag

HR, trends og tendenser

se alle artikler

læs mere om dette emne?

se alle