vores ressourcer er dine aktiver.

Der skal noget til, før vi sætter to streger under en rekruttering. For vi tror på, at 2 plus 2 giver 5, når man matcher den rigtige medarbejder med den rigtige virksomhed. Også når det handler om økonomi- og regnskabsfolk.

lad os hjælpe

ekspertise giver udbytte.

Vi har rekrutteret økonomi- og regnskabsfolk i mere end 50 år. Så vi ved, hvor du finder dem, der skaber resultater, som rykker på bundlinjen.

hvorfor vælge os?

det får du hos os.

Et rekrutteringsteam specialiseret i økonomi og regnskab plus en fast konsulent til at klare din rekruttering fra start til slut plus adgang til vores database med flere tusinde profiler plus meget andet ...

kontakt os her

Da vi var under stort tidspres for at få ansat en ny chef i vores bogholderi, kontaktede vi Randstad, som besøgte os og spurgte grundigt ind til vores behov. Efter nogle få dage fik vi tilsendt profiler på tre kandidater, som alle passede til vores krav. Vi havde dem til samtale og ansatte én af dem.

Bjarne Dohn, salg & indkøb, DanContainer A/S
hvad mener andre kunder?

lad specialister finde specialister.

EAN-numre? Regnskabspraksis? Likviditetsanalyse? Ja, du kan sagtens tale fagsprog med vores konsulenter. De laver nemlig ikke andet end at rekruttere økonomifolk. Det er derfor, de ved, hvor de skal finde dine skarpe talhjerner.

tal med en specialist

du kan regne med os.

Vi finder mennesker, ikke lommeregnere. Derfor ser vi ikke kun på din nye medarbejders evner i Excel eller e-conomic. Men lige så meget på hans personlighed, værdier og præferencer. Og om de passer til din virksomhed.

se, hvad vi kan

branchenyheder.

Hver tredje måned samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

hvad mener de andre kunder?

Vi kan skrive nok så meget om, hvor dygtige vi er. I sidste ende er det, hvad kunderne skriver, der betyder noget …

læs, hvad de skriver

HR, trends og tendenser

se alle artikler

læs mere om dette emne?

se alle