Vi byder meget gerne ind på relevante udbuds- og licitationsmaterialer på HR og rekrutteringsområdet. Vi tilbyder ydelser indenfor blandt andet rekruttering, talent aquisition, midlertidig arbejdskraft, ledelsesrådgivning, outsourcing og outplacement.

Vores ekspertise strækker sig over en bred vifte af brancher, og vi er altid på udkig efter nye spændende samarbejdsmuligheder, hvor vores erfarne team af rekrutteringsspecialister og specialkonsulenter kan byde ind og hjælpe virksomheder med den rette løsning.

Vores globale tilstedeværelse giver os mulighed for at tilbyde din virksomhed såvel en lokal som en samlet aftale på tværs af landegrænser, hvilket udover betydelige besparelser for jer giver en strømlinet og værdiskabende løsning med bedre indkøbsfordele, afrapportering og datadeling. For os handler det om at skabe værdi, effektive processer og at sikre, at hver en krone, som I investererer i vores løsninger, giver maksimalt afkast for jer.

få et skarpt tilbud på dit udbud

send os dine ønsker og behov

udfyld formular

rekruttering

Få Randstads tilbud på dit rekrutteringsudbud

Hos Randstad har vi mere end 60 års erfaring med at rekruttere medarbejdere. Vi anvender en kvalitetssikret rekrutteringsproces, og vi ved, hvad der skal til for at skabe det perfekte match mellem kandidat og virksomhed.

Vores rekrutteringskonsulenter arbejder nemlig med fagområder, hvor de selv er specialister. De har erhvervserfaring fra de områder, som de rekrutterer til, og på den måde kan de bruge deres specialistviden til at kortlægge dine rekrutteringsbehov og finde de helt rigtige kompetencer til din virksomhed.

skab værdi med din rekruttering

En succesfuld rekruttering handler ikke kun om at tilføre af en ny medarbejder. Det handler også om at tilføre din virksomhed de rette færdigheder, erfaringer og ideer, der kan bidrage til udviklingen af din virksomhed. Og det handler om at finde en medarbejder, som ikke kun passer til jobbet, men også til kulturen og virksomheden. 

Derfor tager en rekrutteringsproces hos Randstad afsæt i en 360-graders analyse, hvor vi kortlægger din virksomhed, virksomhedens ledelsesstil og stillingsprofilen. På den måde kan vi finde de kandidater, som vil skabe mest værdi hos netop jer.

Vores globale tilstedeværelse giver os mulighed for at tilbyde din virksomhed såvel en lokal som en samlet rekrutteringsaftale på tværs af landegrænser. Vores internationale rekrutteringserfaring, knivskarpe koncepter og gennemarbejdede processer gør, at vi ved, hvad der virker inden for hvilket felt, og vi byder gerne ind på såvel større som mindre rekrutteringsudbud.

send udbudsmateriale

vikarløsninger og inhouse services

Hos Randstad har vi mere end 60 års erfaring med fleksibel og midlertidig arbejdskraft, og vi leverer vikarer til nogle af Danmarks største virksomheder, ligesom vi har vores inhouse konsulenter siddende fysisk hos flere virksomheder som en del af vores inhouse services

Med vores vikarløsninger vil vi ikke kun give dig større fleksibilitet. Vi vil også spare dig for penge og øge din produktivitet.

Hos Randstad har vi erfaring med og ekspertise inden for en bred vifte af områder og industrier, herunder: 

  • lager og produktion
  • kontor og administration
  • bygge og anlæg
  • økonomi og finance
  • salg og marketing
  • ingeniør og teknik
  • IT
  • HR og ledelse

Vores konsulenter er eksperter på deres område, og de arbejder tæt sammen med dig for at få indblik i din forretning og forstå dine behov. 

 

få tilbud på vikarløsninger

outplacement

Randstad RiseSmart er en af verdens største udbydere af outplacement-ydelser.

Med Randstad RiseSmart tilbyder Randstad outplacement-forløb samt karriere- og ledelsesrådgivning, som kombinerer det bedste fra to verdener. Som den eneste aktør på markedet tilbyder vi nemlig en kombination af personlig vejledning i kombination med online adgang til vores globale lærings- og udviklingsplatform. På den måde anvender og udnytter vi fordelene ved såvel den menneskelige interaktion som de teknologiske muligheder i mødet med den enkelte kandidat.

Vores teknologi - der er tilgængelig på flere sprog - supplerer den menneskelige interaktion under både outplacement og karrierecoaching, forenkler processen og giver 24/7 adgang til relevant indhold. Det betyder, at dine medarbejdere får en ensartet oplevelse af høj kvalitet når som helst, uanset hvor i verden, de befinder sig.

Når du vælger Randstad Risesmart som din samarbejdspartner til outplacement, tilbydes dine afskedigede medarbejdere desuden hele tre professionelle fagspecialister, en coach, en tekstforfatter og en job researcher, som vil hjælpe kandidaten fra exit til afklaring og ny start.

Herudover får kandidaten adgang til vores unikke læringsplatform, hvor kandidaten kan søge online hjælp, gennemføre øvelser og få input og gode råd til alt fra jobsøgning til karriereudvikling.

Vi vil meget gerne præsentere løsningerne i Randstad RiseSmart for dig og din virksomhed, og vores globale tilstedeværelse gør det muligt at tilbyde såvel lokale som globale aftaler.

Vi tilbyder skræddersyede outplacement forløb til såvel enkeltpersoner som grupper. Lad os sammen finde den bedste løsning for dine medarbejdere

få tilbud på outplacement

freelance konsulenter

Både efterspørgslen på arbejdskraft og omfanget af arbejdsopgaverne har ændret sig markant de sidste år. Arbejdsmarkedet udvikler sig, og gig-økonomien får stigende indflydelse, både i Danmark og globalt. 

Hos Randstad formidler vi kontakt mellem virksomheder og specialister indenfor særligt IT, finance og engineering. Vi skaber forbindelsen til den specialiserede konsulent, du leder efter, og inden for 48 timer præsenterer vi de første kandidater for dig. Randstad ejer Twago, Europas største database for freelancere, og vi har ekspertise i at finde de rette freelancere til dit projekt - både lokalt og globalt.

Med Randstad Digital støtter vi din virksomhed inden for fire specialiserede områder, cloud & infrastructure, customer experience, data & analytics samt digital & product engineering, så du får mest muligt ud af din digitale omstilling. Randstad er verdens største HR-udbyder, men vi er også et internationalt IT-konsulenthus med mere end 6000+ IT-specialister i Europa, og vi byder gerne ind på udbud indenfor hele din virksomheds digitale rejse, ligesom vi tilbyder outsourcingsmuligheder.

brug for konsulenter?

fortæl os om dit udbud

og modtag vores tilbud.

udfyld formular

del information om dit udbud

få vores tilbud

din kontakt

author lars kjaerulf

lars kjærulf

director, randstad inhouse services

Ønsker du mere information om Randstad, vores løsninger og udbudsproces, er du velkommen til at kontakte Lars, som er udbudsansvarlig hos Randstad Danmark