få hjælp til at finde holger eller andre nye talenter.

Der er altid én derude, som passer til netop din virksomhed. Det handler bare om at finde den person, og det er, hvad vi hjælper med. Så gør dig klar til at møde den eneste ene …

skal vi hjælpe dig?

specialister finder specialister.

Når du taler med os, taler du med nogen, som kender din verden. Vores konsulenter arbejder nemlig med fagområder, hvor de selv er specialister. Det er derfor, de er så dygtige til at finde de folk, ingen andre kan finde.

tal med en specialist

sådan får du den rigtige medarbejder.

Det er dyrt at ansætte den forkerte person. Derfor har vi udviklet Job fit, boss fit & company fit®, som analyserer kandidaterne ud fra 21 kriterier og sikrer, at din nye medarbejder ikke kun passer til jobbet, men også til din virksomhed.

oplev værktøjet i aktion

hvorfor vælge os?

Fordi vi ikke er som de andre. Vi er noget for os selv. Ja, det lyder måske som salgsgas, men det er faktisk rigtigt. Og vi vil gerne fortælle dig hvorfor …

få svaret her

​​Vi har brugt Randstad A/S til to konkrete opgaver, hvor vi skulle bruge højt specialiserede ansatte. I begge tilfælde fandt Randstad en række gode kandidater, hvor i blandt vi fandt de profiler, der matchede vores krav.

Casper Nørgaard, managing Partner, HjulmandKaptain
hvad mener andre kunder?

vi bruger også internetguruer.

Indrømmet. Det er rift om de attraktive profiler. Det er fx derfor, at vi har et team af internetguruer, som ved alt om AdWords, søgestrenge, SoMe og alt det andet, der skal til for at finde nålen i høstakken.

skal vi finde dit næste talent?

bliv ringet op i dag