kontakt os


hvad er vellykket rekruttering?

Rekruttering handler om tiltrækning og udvælgelse af medarbejdere. At finde den rette medarbejder til din virksomhed er ekstremt vigtigt for hele din organisation, og en fejlrekruttering kan få store konsekvenser. Hos Randstad kan vi hjælpe med at finde det helt rigtige match til netop din virksomhed. Både i forhold til kompetencer, personlighed og kultur.

Som rekrutteringsbureau har vi hos Randstad mange års erfaring med at rekruttere medarbejdere til både faste og midlertidige stillinger. Vi ved, hvad der skal til for at skabe det perfekt match. Hver gang! Vores globale rekrutteringserfaring, knivskarpe koncepter og gennemarbejdede processer gør, at vi ved, hvad der virker inden for hvilket felt.

Vellykket rekruttering betyder ikke bare en ny medarbejder. Det betyder også, at du får de færdigheder, erfaringer og ideer, der hjælper din virksomhed med at udvikle sig. Vores veludviklede og kvalitetssikrede rekrutteringsproces gør, at vi kan finde de kandidater, der bedst matcher dine behov og din virksomhedskultur.

kandidaterne skal have en god oplevelse

En rekrutteringsproces hos Randstad tager afsæt i en 360-graders analyse, hvor vi kortlægger din virksomhed, virksomhedens ledelsesstil og stillingsprofilen. Med analysen som udgangspunkt har vi de rette betingelser for at finde de kandidater, der er bedst egnede til din virksomhed og jeres behov.

Vores rekrutteringskonsulenter har selv lang erhvervserfaring fra de områder, hvor de rekrutterer og er en værdifuld ressource til at kortlægge dine rekrutteringsbehov og finde de rigtige kompetencer. En vigtig del af rekrutteringsprocessen er også at tage godt vare på alle ansøgere. Vi sørger for, at alle ansøgere får en positiv oplevelse af rekrutteringsprocessen og din virksomheds brand.

intern og ekstern rekruttering.

Rekrutteringens formål er at finde den bedste kandidat til jobbet. Der skelnes typisk mellem intern og ekstern rekruttering.

Ved intern rekruttering er fokus på nye muligheder for allerede ansatte medarbejdere. Her ser man altså på, hvordan medarbejdernes kompetencer kan bringes i spil i nye arbejdsfunktioner. Det handler om bedst mulig anvendelse af den viden og de kompetencer, som allerede befinder sig i virksomheden, samtidig med at intern rekrutteing har fokus på fastholdelse og udvikling af nuværende medarbejdere.

I den sammenhæng er “talent mobility” et begreb, som vinder større og større indpas. Talent mobility
omfatter intern rekruttering, omskoling, opkvalificering og talentudvikling. Hos Randstad tilbyder vi rådgivning og ledelsessparing i forbindelse med netop dette. Kontakt os gerne for yderligere information.

Ved ekstern rekruttering handler det om at tiltrække helt nye medarbejdere. Her er search og screening af kandidater en stor og vigtig del af processen, og det kan i mange tilfælde være en fordel at få hjælp fra en professionel rekrutteringspartner, som sørger for hele eller dele af rekrutteringsprocessen.

rekruttering - vores proces.

Hos Randstad består en typisk rekrutteringsproces af følgende elementer:

afklaring af kompetencer job, boss, company fit analyse annoncering af job
long-list kalibrering
screening af kandidater
interview hos randstad
kandidatpræsentationer
interview hos virksomhed
test
case
referenceindhentning
2. interview hos virksomhed
onboarding
evaluering og opfølgning

skal vi finde dit næste talent?

bliv ringet op i dag