få hjælp til at finde holger eller andre nye talenter.

Der er altid én derude, som passer til netop din virksomhed. Det handler bare om at finde den person, og det er, hvad vi hjælper med. Så gør dig klar til at møde den eneste ene …

skal vi hjælpe dig?

hvad er rekruttering?

Rekruttering handler om tiltrækning og udvælgelse af medarbejdere. At finde den rette medarbejder til din virksomhed er ekstremt vigtigt for hele din organisation, og en fejlrekruttering kan få store konsekvenser. Hos Randstad kan vi hjælpe med at finde det helt rigtige match til netop din virksomhed. Både i forhold til kompetencer, personlighed og kultur.

Som rekrutteringsbureau har vi hos Randstad mange års erfaring med at rekruttere medarbejdere til både faste og midlertidige stillinger. Vi ved, hvad der skal til for at skabe det perfekt match. Hver gang! Vores globale rekrutteringserfaring og knivskarpe koncepter og gennemarbejdede processer gør, at vi ved, hvad der virker inden for hvilket felt.

specialister finder specialister.

Når du taler med os, taler du med nogen, som kender din verden. Vores konsulenter arbejder nemlig med fagområder, hvor de selv er specialister. Det er derfor, de er så dygtige til at finde de folk, ingen andre kan finde.

tal med en specialist

sådan får du den rigtige medarbejder.

Det er dyrt at ansætte den forkerte person. Derfor har vi udviklet Job fit, boss fit & company fit®, som analyserer kandidaterne ud fra 21 kriterier og sikrer, at din nye medarbejder ikke kun passer til jobbet, men også til din virksomhed.

oplev værktøjet i aktion

intern og ekstern rekruttering.

Rekrutteringens formål er at finde den bedste kandidat til jobbet. Der skelnes typisk mellem intern og ekstern rekruttering.

Ved intern rekruttering er fokus på nye muligheder for allerede ansatte medarbejdere. Her ser man altså på, hvordan medarbejdernes kompetencer kan bringes i spil i nye arbejdsfunktioner. Det handler om bedst mulig anvendelse af den viden og de kompetencer, som allerede befinder sig i virksomheden, samtidig med at intern rekrutteing har fokus på fastholdelse og udvikling af nuværende medarbejdere.

I den sammenhæng er “talent mobility” et begreb, som vinder større og større indpas. Talent mobility
omfatter intern rekruttering, omskoling, opkvalificering og talentudvikling. 

Ved ekstern rekruttering handler det om at tiltrække helt nye medarbejdere. Her er search og screening af kandidater en stor og vigtig del af processen, og det kan i mange tilfælde være en fordel at få hjælp fra en professionel rekrutteringspartner, som sørger for hele eller dele af rekrutteringsprocessen.

hvorfor vælge os?

Fordi vi ikke er som de andre. Vi er noget for os selv. Ja, det lyder måske som salgsgas, men det er faktisk rigtigt. Og vi vil gerne fortælle dig hvorfor …

få svaret her

​​Vi har brugt Randstad A/S til to konkrete opgaver, hvor vi skulle bruge højt specialiserede ansatte. I begge tilfælde fandt Randstad en række gode kandidater, hvor i blandt vi fandt de profiler, der matchede vores krav.

Casper Nørgaard, managing Partner, HjulmandKaptain
hvad mener andre kunder?

vi bruger også internetguruer.

Indrømmet. Det er rift om de attraktive profiler. Det er fx derfor, at vi har et team af internetguruer, som ved alt om AdWords, søgestrenge, SoMe og alt det andet, der skal til for at finde nålen i høstakken.

rekruttering

vores proces

Hos Randstad består en typisk rekrutteringsproces af følgende elementer:

 • Afklaring af kompetencer
 • Job, boss, company fit analyse
 • Annoncering af job
 • Long-list kalibrering
 • Screening af kandidater
 • Interview hos Randstad
 • Kandidatpræsentationer
 • Interview hos virksomhed
 • Test
 • Case
 • Referenceindhentning
 • 2. interview hos virksomhed
 • Onboarding
 • Evaluering og opfølgning af rekrutteringsprocessen

skal vi finde dit næste talent?

bliv ringet op i dag