fordi dit firma er noget særligt skal dine ansatte også være det.

At finde den helt rigtige person til din virksomhed er ikke altid nemt. Hvis du ved, hvordan du søger efter, udvælger og interviewer de bedste kandidater, øger du dine chancer for succes …

kontakt os i dag

den helt rette medarbejder.

Hos Randstad finder vi ikke bare nye medarbejdere. Vi finder de nye medarbejdere, som passer til netop din virksomhed. 

læs mere

gode råd om job og karriere.

Vi har samlet en masse gode råd om hele jobsøgningsprocessen og karriereudvikling på vores karriere360 platform.

få gode råd her

vi ved en hel del.

Især om arbejdsmarkedet ... Den viden vil vi rigtig gerne dele. Derfor publicerer vi løbende nye relevante artikler og undersøgelser om arbejdsmarkedet.

læs mere her

find din nye medarbejder.

De mennesker, du ansætter, former den succes, din virksomhed har. Hos Randstad kan vi hjælpe dig med at finde de helt rette medarbejdere.

kontakt os i dag

Jeg plejer at omtale vores velfungerende samarbejde som et partnerskab. Partnerskabet består blandt andet i, at jeg tager Randstad med på råd, når jeg skal udarbejde et tilbud til en potentiel kunde.

Mads Jakobsen, IT Operation Director, NNIT

Vi har samarbejdet med Randstad i flere år, og de har altid løst vores bemandingsopgaver til stor tilfredshed for både os og de nye medarbejdere. Randstad yder en professionel service, og vi præsenteres altid for kandidater, som matcher vores kultur, teamet og jobbet.

Lars Nørgaard, HR Director, Linak A/S

Randstad er hurtige til at finde de rette kandidater. Da vi havde behov for akut hjælp, kunne de på kort tid præsentere en række dygtige kandidater, som passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent, og vi har nu et fast samarbejde med dem.

Andreas Rasmussen, Operations & Sales Lead, Sitel

Da vi havde behov for akut hjælp ved vores front desk, sprang Randstad resolut til med flere gode kandidater. På kort tid præsenterede de en række dygtige profiler, som vi vurderede, passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent.

Claus Hattesen Hangaard, administrationschef, Sikkerhedsstyrelsen Esbjerg

I forbindelse med genåbningen af museet skulle vi have besat en række stillinger. Randstad påtog sig opgaven med at finde egnede kandidater efter grundigt at have sat sig ind i vores virksomhedskultur og ansættelsesforhold. Det lykkedes til vores tilfredshed, og vi har siden flere gange brugt Randstad.

Bo Sterup, administrationschef, Moesgaard Museum

kontakt os

tlf. 33 93 08 00

man-tor: 08.00-16.00 & fre: 08.00-15.30

HR, trends og tendenser

se alle artikler

læs mere om dette emne?

se alle