mennesker du kan stole på teknologi du kan regne med.

Succes afhænger af de mennesker, der er omkring dig. Det er derfor, det er vigtigt, at du træffer de rigtige beslutninger om, hvem du er omgivet af ...

vores historie.

Historien om Randstad handler om vilje, engagement og drømme. Og viser den røde tråd fra det første perfekte match i 1960 til vores mission i dag: at sætte vores præg på arbejdsmarkedet i hele verden.

se mere her

human forward

Det er den menneskelige del af vores forretning, som gør forskellen. Randstad er din HR-partner i en digital verden. Vi kombinerer viden med moderne teknologi og skaber forandringer, der rykker mennesker fremad. Vi kalder det human forward.

vores guld er vores medarbejdere.

Hos Randstad er medarbejderene vores største aktiv, og vi ved, at vores succes afhænger af dem. At hjælpe dem med at udvikle sig og indfri deres fulde potentiale er derfor essentielt for os.

læs mere her

At give kandidater og kunder en oplevelse, der kombinerer tech med touch, giver os mulighed for at stille de rigtige spørgsmål. At dykke dybere end et cv eller en jobåbning. At forstå en virksomheds hjerte og sjæl. At drive vores kandidater og kunder fremad. 

kontakt os

randstad som virksomhed

Vores værdier, mission og vision danner grundlaget for vores virksomhed. De definerer, hvem vi er, hvad vi gør, og hvad vi ønsker at opnå.

læs mere her

randstad innovation fund.

Randstad Innovation Fund investerer i og samarbejder med HR-teknologivirksomheder med det formål at fremskynde vækst og effektivitet og skabe værdi for vores kunder.

læs mere

vores administrerende direktør.

Nima Astanehdost overtog roret som administrerende direktør for Randstad Danmark d. 1. juli 2016. 

mere information? Kontakt os i dag