om os

Randstad vikar- og rekrutteringsbureau

Succes opstår i godt selskab og at samarbejde med den rette rekrutteringsspecialist kan skabe værdi for din virksomhed og gøre dit liv lettere. Vi er til i verden for give jobsøgere attraktive karrieremuligheder og finde de dygtigste medarbejdere til virksomhederne.

Randstad er verdens andenstørste formidler af arbejdskraft. Det er en succes, vi er stolte af. Og en succes, som i høj grad skyldes vores mere end 70 medarbejdere i Danmark og 29.000 medarbejdere over resten af verden.

  global hist.jpg

  vores globale historie

  Historien om Randstad handler om vilje, engagement og drømme. Og viser den røde tråd fra det første perfekte match i 1960 til vores mission i dag: at sætte vores præg på arbejdsmarkedet i hele verden og blive det mest eftertragtede vikar- og rekrutteringsbureau i Danmark.

  randstaddk.jpg

  Randstad i Danmark

  Randstad blev etableret i Danmark i 1997. Siden er det gået stærkt, og vi er i dag et af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureauer. Netop vores lokale forankring gør Randstad til noget særligt. Den sikrer, at vi er tæt på både kandidater og virksomheder – og har et indgående kendskab til netop dit lokale jobmarked. Vi er på hjemmebane i de fleste brancher og deciderede specialister i adskillige af dem, både hvad angår erfaring i huset, ekspertmedarbejdere og gennemprøvede processer.

   

  læs mere om vores specialistområder

  find vores kontorer

  kontor.jpg

  karriere@randstad

  Hos Randstad er medarbejderne vores største aktiv, og vi ved, at vores fremtidige succes afhænger af at kunne tiltrække de dygtigste hjerner inden for vores fagområde. Derfor sørger vi for at udvikle vores medarbejdere, belønne deres indsats og tilbyde dem et stimulerende miljø, hvor de kan bevise deres værd og indfri deres fulde potentiale. Er du ambitiøs, målrettet og engageret, og vil du arbejde i en virksomhed, der er det samme? Så hører vi gerne fra dig, uanset om du har et meget kort eller et meget langt cv.

   

  Klik her og besøg vores karrieresite

  sponsor.jpg

  sponsorater

  Randstad har et meget klar ide om, hvem der skal sponsoreres. Teamet eller organisationen skal matche perfekt med vores kerneværdier og virksomhedskultur. Vi har 3 partnere som opfylder præcis dette. Disse er Martini Racing Team, Clipper Stad Amsterdam og VSO. Vi er stolte over at sponsorere dem.

  presse1.jpg

  presse

  På vores presseside kan du finde vores pressemeddelelser, årsrapporter og Workmonitor rapporter samt analyser. Har du brug for yderligere informationer, kan du kontakte vores presseansvarlige:

  Nikolaj Henum 

  Tlf.: 22 91 45 45

  Email: nikolaj.henum@randstad.dk

  nimapresse2.JPG

  vores administrerende direktør

  1. juli fusionerede Randstad Danmark A/S med Proffice Danmark A/S og i den forbindelse overtog Nima Astanehdost roret som administrerende direktør for Randstad Danmark. Nimas karriere startede, da han som studerende på Handelshøjskolen i Aarhus påbegyndte sit studiejob i Randstads kundeservice. Siden har han fungeret som salgs- og personalekonsulent, afdelingschef, regionschef, Operational Director og vi er glade for, at han nu er CEO for Randstad Danmark.

  Mere information? Kontakt os i dag 

  Randstad i tal

  • money.png 20,7
   milliarder i omsætning
  • people.png 32.280
   talentfulde medarbejdere
  • menwithties.png 626.300
   personer i arbejde hver dag
  • building.jpg 5.752
   kontorer i 39 lande