kontakt os


bliv klar til nis2-direktivet

find de rette kompetencer.

læs mere

it-rekruttering af den helt rigtige medarbejder.

At finde den helt rigtige medarbejder handler ikke kun om kvalifikationer. Langt fra, faktisk. Personlighed, humor og værdier har også meget at skulle have sagt i forhold til, om en ny IT-medarbejder passer ind på netop din arbejdsplads. Vi har stor erfaring med IT-rekruttering, både når det kommer til det faglige og det personlige.

Når du vælger os som IT-rekrutteringsbureau, finder vi nålen i høstakken for dig. Så kan du bruge tid og ressourcer på de ting, der skaber værdi for din virksomhed samtidig med, at vi er i gang med din IT-rekruttering. På den måde sparer du værdifuld tid samtidig med, du får rekrutteret den helt rigtige IT-medarbejder.

Har du et akut problem, kan vi hjælpe med at finde en vikar, der kender din branche, mens vi leder. Som IT-rekrutteringsbureau har vi nemlig også mange vikarer indenfor IT, som alle har kompetencer til at løse netop de opgaver, du har brug for assistance til.

it-rekruttering i hele landet.

Uanset hvor i landet, din virksomhed holder til, kan vi hjælpe dig med IT-rekruttering. Vores kontorer er jævnt fordelt over hele landet, og vores netværk af IT-talenter finder du faktisk rundt i hele verden. Hvad enten du har brug for hjælp til IT-rekruttering i København, Odense, Aarhus, Aalborg eller et helt femte sted, står vi til rådighed.

Uanset om du har brug for en fast IT-medarbejder, en vikar, en freelancer eller IT nearshoring kan vi hjælpe dig med din IT-rekruttering. Med Randstad som IT-rekrutteringsbureau får du din egen rekrutteringskonsulent, som du kan sparre med omkring dine behov under hele forløbet.

brug specialister til din it-rekruttering.

Vi er ikke som de andre IT-rekrutteringsbureauer. Vi er noget helt for os selv. Vi er din HR-partner i en digital verden, hvor vi kombinerer specialiseret viden med moderne teknologi til at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad; human forward.

Du taler altid med nogen, som kender din verden indgående, når du vælger os til din IT-rekruttering. Vores konsulenter er selv specialister inden for IT, så de ved, hvor de skal lede, og hvad de skal lede efter.

Vi analyserer potentielle kandidater ud fra 21 kriterier, så vi sikrer, at din nye IT-medarbejder både passer til jobbet og din virksomhed. Med vores eget værktøj, Job fit, boss fit & company fit®, undgår du at ansætte den forkerte person.

få hjælp til din IT rekruttering

klik her