vi stikker ikke næsen men hovedet i skyen.

Lad os være ærlige. At rekruttere dygtige IT-folk er ikke nemt. Men det er vi som IT-rekrutteringsbureau klar over. Det er derfor, vi har hovedet i skyen fra morgen til aften. Så vi altid ved, hvor talenterne er, og hvem der kan rykkes.

lad os hjælpe

midlet til målet.

IT-branchen sætter den ene omsætningsrekord efter den anden. Derfor skal der noget særligt til at rykke de kandidater, som kan rykke din virksomhed.

hvorfor vælge os?

kontakt os

brug specialister til din it-rekruttering.

Vi er ikke som de andre IT-rekrutteringsbureauer. Vi er noget helt for os selv. Vi er din HR-partner i en digital verden, hvor vi kombinerer specialiseret viden med moderne teknologi til at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad; human forward.

Du taler altid med nogen, som kender din verden indgående, når du vælger os til din IT-rekruttering. Vores konsulenter er selv specialister inden for IT, så de ved, hvor de skal lede, og hvad de skal lede efter.

Vi analyserer potentielle kandidater ud fra 21 kriterier, så vi sikrer, at din nye IT-medarbejder både passer til jobbet og din virksomhed. Med vores eget værktøj, Job fit, boss fit & company fit®, undgår du at ansætte den forkerte person.

hvad får du hos os?

Du får et specialiseret team, som ikke laver andet end IT rekruttering, en fast konsulent, som tager hånd om hele din rekruttering, og adgang til vores database med flere tusinde IT-folk. Og det er jo blot tre eksempler.

kontakt os her

Jeg plejer at omtale vores velfungerende samarbejde som et partnerskab. Partnerskabet består blandt andet i, at jeg tager Randstad med på råd, når jeg skal udarbejde et tilbud til en potentiel kunde.

Mads Jakobsen, IT Operation Director, NNIT

Vi har flere gange anvendt Randstad til enten vikaropgaver, try & hire-løsninger eller konkrete rekrutteringsprocesser inden for forskellige fagområder som IT og supply chain. I alle tilfælde har de leveret tilfredsstillende eller over forventning, og vi vil ikke tøve med at kontakte dem igen.

Morten Tranberg, Supply Chain & IT Manager, Conaxess Trade Denmark

Inden samarbejdet med Randstad havde vi sværere ved at finde de rette folk. Men ikke længere. Det skyldes bl.a. at vi i Randstad har fået en professionel partner, som forstår vores behov og kultur og ikke bare finder de rette kandidater, men også hjælper os med at skabe den rette stilling. Det er et klart plus, som ikke blot handler om at flytte folk – men om at flytte dem det rette sted hen.

Morten Mathiesen, kommunikationsansvarlig & partner, Sekoia
hvad mener andre kunder?

it-rekruttering af den helt rigtige medarbejder.

At finde den helt rigtige medarbejder handler ikke kun om kvalifikationer. Langt fra, faktisk. Personlighed, humor og værdier har også meget at skulle have sagt i forhold til, om en ny IT-medarbejder passer ind på netop din arbejdsplads. Vi har stor erfaring med IT-rekruttering, både når det kommer til det faglige og det personlige.

Når du vælger os som IT-rekrutteringsbureau, finder vi nålen i høstakken for dig. Så kan du bruge tid og ressourcer på de ting, der skaber værdi for din virksomhed samtidig med, at vi er i gang med din IT-rekruttering. På den måde sparer du værdifuld tid samtidig med, du får rekrutteret den helt rigtige IT-medarbejder.

Har du et akut problem, kan vi hjælpe med at finde en vikar, der kender din branche, mens vi leder. Som IT-rekrutteringsbureau har vi nemlig også mange vikarer indenfor IT, som alle har kompetencer til at løse netop de opgaver, du har brug for assistance til.

specialister finder specialister.

UX? P2P? HTML2? Ja, du kan sagtens tale fagsprog med vores konsulenter. De laver nemlig ikke andet end IT-rekruttering. Det er derfor, de ved, hvor de skal finde de kloge hoveder, du har brug for, når du har brug for dem.

tal med en specialist

undgå en fejl 40.

Vi finder mennesker, ikke computere. Derfor ser vi ikke kun på din nye IT-medarbejders evner ved tastaturet, når vi rekrutterer. Men lige så meget på holdninger, personlighed og værdier. Og om de passer til din virksomhed.

se, hvad vi kan

sådan finder vi den rette it-medarbejder.

Når vi skal rekruttere din nye IT-medarbejder, sætter vi os grundigt ind i, hvad dit behov er. Dine ønsker til faglige og personlige kvalifikationer er altid baggrunden for vores IT-rekruttering. En af vores store styrker er, at vi både taler dit og din nye IT-medarbejders sprog. Derfor kan vi finde det rette match hurtigt, når vi står for din IT-rekruttering.

Når du vælger os til at stå for din IT-rekruttering, kigger vi vores store netværk af IT-talenter efter i sømmene for at se, hvem der lever op til dine ønsker og behov. Vores IT-rekruttering er effektiv, fordi vi allerede har kendskab til talenterne. Vi ved, hvor de er, og hvem der kan flyttes. Desuden kigger vi meget på personlighed og virksomhedskultur. På den måde kan du ansætte den rigtige IT-medarbejder i første hug, når vi står for din IT-rekruttering.

branchenyheder.

Hver tredje måned samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

meninger, der tæller.

Vi kan mene nok så meget om, hvor dygtige vi er. Det, der tæller, er, hvad vores kunder mener …

læs, hvad de mener

it-rekruttering i hele landet.

Uanset hvor i landet, din virksomhed holder til, kan vi hjælpe dig med IT-rekruttering. Vores kontorer er jævnt fordelt over hele landet, og vores netværk af IT-talenter finder du faktisk rundt i hele verden. Hvad enten du har brug for hjælp til IT-rekruttering i København, Odense, Aarhus, Aalborg eller et helt femte sted, står vi til rådighed.

Uanset om du har brug for en fast IT-medarbejder, en vikar, en freelancer eller IT nearshoring kan vi hjælpe dig med din IT-rekruttering. Med Randstad som IT-rekrutteringsbureau får du din egen rekrutteringskonsulent, som du kan sparre med omkring dine behov under hele forløbet.

få hjælp til din it-rekruttering

klik her

HR, trends og tendenser

se alle artikler

læs mere om dette emne?

se alle