vi stikker ikke næsen men hovedet i skyen.

Lad os være ærlige. At rekruttere dygtige IT-folk er ikke nemt. Men det er vi klar over. Det er derfor, vi har hovedet i skyen fra morgen til aften. Så vi altid ved, hvor talenterne er, og hvem der kan rykkes.

lad os hjælpe

midlet til målet.

IT-branchen sætter den ene omsætningsrekord efter den anden. Derfor skal der noget særligt til at rykke de kandidater, som kan rykke din virksomhed.

hvorfor vælge os?

hvad får du hos os?

Du får et specialiseret team, som ikke laver andet end at rekruttere IT-folk, en fast konsulent, som tager hånd om hele din rekruttering, og adgang til vores database med flere tusinde IT-folk. Og det er jo blot tre eksempler.

kontakt os her

Jeg plejer at omtale vores velfungerende samarbejde som et partnerskab. Partnerskabet består blandt andet i, at jeg tager Randstad med på råd, når jeg skal udarbejde et tilbud til en potentiel kunde.

Mads Jakobsen, IT Operation Director, NNIT

Vi har flere gange anvendt Randstad til enten vikaropgaver, try & hire-løsninger eller konkrete rekrutteringsprocesser inden for forskellige fagområder som IT og supply chain. I alle tilfælde har de leveret tilfredsstillende eller over forventning, og vi vil ikke tøve med at kontakte dem igen.

Morten Tranberg, Supply Chain & IT Manager, Conaxess Trade Denmark

Inden samarbejdet med Randstad havde vi sværere ved at finde de rette folk. Men ikke længere. Det skyldes bl.a. at vi i Randstad har fået en professionel partner, som forstår vores behov og kultur og ikke bare finder de rette kandidater, men også hjælper os med at skabe den rette stilling. Det er et klart plus, som ikke blot handler om at flytte folk – men om at flytte dem det rette sted hen.

Morten Mathiesen, kommunikationsansvarlig & partner, Sekoia
hvad mener andre kunder?

specialister finder specialister.

UX? P2P? HTML2? Ja, du kan sagtens tale fagsprog med vores konsulenter. De laver nemlig ikke andet end at rekruttere IT-folk. Det er derfor, de ved, hvor de skal finde de kloge hoveder, du har brug for, når du har brug for dem.

tal med en specialist

undgå en fejl 40.

Vi finder mennesker, ikke computere. Derfor ser vi ikke kun på din nye IT-medarbejders evner ved tastaturet. Men lige så meget på hans holdninger, personlighed og værdier. Og om de passer til din virksomhed.

se, hvad vi kan

branchenyheder.

Hver tredje måned samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

meninger, der tæller.

Vi kan mene nok så meget om, hvor dygtige vi er. Det, der tæller, er, hvad vores kunder mener …

læs, hvad de mener