tag ikke os på ordet tag kunderne på deres.

 

NNIT

"Jeg plejer at omtale vores velfungerende samarbejde som et partnerskab. Partnerskabet består blandt andet i, at jeg tager Randstad med på råd, når jeg skal udarbejde et tilbud til en potentiel kunde."


Mads Jakobsen,
IT Operation Director,
NNIT

read more
 

Linak

"Vi har samarbejdet med Randstad i flere år, og de har altid løst vores bemandingsopgaver til stor tilfredshed for både os og de nye medarbejdere. Randstad yder en professionel service, og vi præsenteres altid for kandidater, som matcher vores kultur, teamet og jobbet."

Lars Nørgaard, HR Director, Linak A/S

 

Sitel

"Randstad er hurtige til at finde de rette kandidater. Da vi havde behov for akut hjælp, kunne de på kort tid præsentere en række dygtige kandidater, som passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent, og vi har nu et fast samarbejde med dem."

Andreas Rasmussen, Operations & Sales Lead, Sitel

 

Krone Vinduer

"Hos Krone Vinduer, hvor vi beskæftiger 100-140 medarbejdere, har vi brug for at foretage hurtige omstillinger og kapacitetsændringer. Derfor har vi gennem de sidste år haft gode erfaringer med at bruge Randstad til rekruttering af både lærlinge og vikarer."

 

Carsten Lanzky Jensen,
produktionschef,  
Krone Vinduer

read more
 

DanContainer

"Da vi var under stort tidspres for at få ansat en ny chef i vores bogholderi, kontaktede vi Randstad, som besøgte os og spurgte grundigt ind til vores behov. Efter nogle få dage fik vi tilsendt profiler på tre kandidater, som alle passede til vores krav. Vi havde dem til samtale og ansatte én af dem."

Bjarne Dohn, salg & indkøb, DanContainer A/S

 

Epoke

"På grund af en presset hverdag valgte vi at bruge Randstad, og det er med stor fornøjelse, at jeg kan anbefale dem. Det, der kendetegner Randstad, er bl.a. deres evne til at kvalitetssikre de enkelte kandidater, inden de bliver sendt ud. Alle opgaver bliver løst hurtigt, professionelt og med vores behov i tankerne."

Karsten Rasmussen, værkfører, Epoke A/S

 

Pingala

"Martin fra Randstad optræder altid som en pålidelig og troværdig samarbejdspartner. Han er god til at finde egnede kandidater, selv når udvalget af potentielle kandidater er sparsomt. Både vi og vores kandidater har oplevet en professionel og kompetent proces hos Randstad."

 

Kent Højlund, CEO,
Pingala A/S

read more
 

Afrika-Safari

"Vi begyndte at bruge Randstad, fordi vores egen rekrutteringsproces ikke gav et brugbart udvalg af kandidater. De laverede en systematisk, dybdegående bearbejdning af markedet, hvilket resulterede i et større og mere kvalificeret kandidatfelt. Siden har vi samarbejdet med Randstad i flere år."

Claus Palmgreen, adm. direktør, Afrika-Safari A/S

 

Moesgaard Museum

"I forbindelse med genåbningen af museet skulle vi have besat en række stillinger. Randstad påtog sig opgaven med at finde egnede kandidater efter grundigt at have sat sig ind i vores virksomhedskultur og ansættelsesforhold. Det lykkedes til vores tilfredshed, og vi har siden flere gange brugt Randstad."

Bo Sterup, administrationschef, Moesgaard Museum

 

Sikkerhedsstyrelsen Esbjerg

"Da vi havde behov for akut hjælp ved vores front desk, sprang Randstad resolut til med flere gode kandidater. På kort tid præsenterede de en række dygtige profiler, som vi vurderede, passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent."

 

Claus Hattesen Hangaard, administrationschef,
Sikkerhedsstyrelsen Esbjerg

read more
 

Forsyning Ballerup

"Vi fik i samarbejdet med Randstad topkvalificerede medarbejdere til at hjælpe os under spidsbelastninger. Til samtalerne var vi repræsenteret med en medarbejder, hvilket vi var rigtig glade for. Ikke mindst, da konsulenten og vores egen repræsentant fandt frem til samme kandidat."

Tina-Kirstine Storm, HR-konsulent, Forsyning Ballerup

 

Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland

"Jeg har samarbejdet med Randstad over flere omgange og er ikke i tvivl om, hvem vi skal kontakte, når vi skal have hjælp til at finde vikarer til vores organisation. De yder en professionel service, og vi oplever, at de gør meget ud af at finde kandidater, der matcher kulturen, teamet og jobbet."

Thomas Pedersen, chef, Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland

 

Hoelscher Wasserbau GmbH

"Based on fair pricing Randstad DK carefully pre-selected suitable candidates which were all fulfilling the vacant position. This was allowing us to employ the right candidate within a reasonable timeframe."

 

Tim Roeder,
Director International Division,
Hoelscher Wasserbau GmbH

read more
 

Politikens Lokalaviser

"Der opstod et akut rekrutteringsbehov i vores salgsafdeling. Så vi bad Randstad om at hjælpe. De forstod hurtigt vores behov og organisation og kunne på kort tid præsentere flere dygtige kandidater med relevante kompetencer og erfaring. Vi har siden brugt Randstad adskillige gange."

Kasper Allermann, regional salgschef, Politikens Lokalaviser A/S

 

Sekoia

"Inden samarbejdet med Randstad havde vi sværere ved at finde de rette folk. Men ikke længere. Det skyldes bl.a. at vi i Randstad har fået en professionel partner, som forstår vores behov og kultur og ikke bare finder de rette kandidater, men også hjælper os med at skabe den rette stilling. Det er et klart plus, som ikke blot handler om at flytte folk – men om at flytte dem det rette sted hen."

Morten Mathiesen, kommunikationsansvarlig & partner, Sekoia

 

Nordisk Ministerråd

"Vi har anlitat Randstad DK vid några tillfällen för 'second opinion' vid rekrytering av chefer. De är mycket professionella och har lämnat bra underlag till oss inför beslut om anställningar. Flera kandidater har varit mycket positiva till bemötande från Randstads konsulter, vilket är bra både för oss och Randstad."

 

Allan Masur, Senior HR-rådgivare, Nordiska ministerrådets sekretariat, DK

read more
 

Conaxess Trade

"Vi har flere gange anvendt Randstad til enten vikaropgaver, try & hire-løsninger eller konkrete rekrutteringsprocesser inden for forskellige fagområder som IT og supply chain. I alle tilfælde har de leveret tilfredsstillende eller over forventning, og vi vil ikke tøve med at kontakte dem igen."

Morten Tranberg, Supply Chain & IT Manager, Conaxess Trade Denmark

 

Petersen Tegl

"Vi er meget glade for samarbejdet med Randstad både ved kortere- og længerevarende vikariater. Vi har løbende haft behov for akut hjælp, bl.a. pga. travlhed, sygdom og ferie. Randstad var her hurtige til at finde de rette kandidater, hvilket betød, at der var begrænset oplæring."

Brian Smidt Hansen, regnskabschef, Petersen Tegl

 

HjulmandKaptain

"​​Vi har brugt Randstad til to konkrete opgaver, hvor vi skulle bruge højt specialiserede ansatte. I begge tilfælde fandt Randstad en række gode kandidater, hvoriblandt vi fandt de profiler, der matchede vores krav."

 

Casper Nørgaard,
Managing Partner,
HjulmandKaptain

read more