kundereferencer

Linak

"Vi er meget glade for samarbejdet med Randstad både ved korte og længerevarende vikariater. Vi har samarbejdet med Randstad i flere år, og Randstads Account Specialist har altid løst vores bemandingsopgaver til stor tilfredshed for både os og de nye medarbejdere. Randstad yder en professionel service, og vi præsenteres altid for kandidater, som matcher vores kultur, teamet og jobbet. Vi vil gerne medgive Randstad de bedste anbefalinger."

Lars Nørgaard, HR DirectorKundelogo Linak
Linak A/S

Conaxess Trade

"Hos Conaxess Trade har vi flere gange anvendt Randstad til enten vikaropgaver, try-and-hire løsninger eller konkrete rekrutteringsprocesser - og dette indenfor flere forskellige fagområder som IT og Supply Chain. I alle tilfælde har Randstad leveret tilfredsstillende eller over forventning, og vi vil således ikke tøve med at kontakte dem vedr. nye behov indenfor disse områder i fremtiden."

Morten Tranberg, Supply Chain & IT ManagerKundelogo Conaxess
Conaxess Trade Denmark

Sitel

"Vi er meget glade for samarbejdet med Randstad. Randstad er hurtige til at finde de rette kandidater, hvilket har været en stor hjælp for os. Da vi havde behov for akut hjælp, kunne Randstad på kort tid præsentere en række dygtige kandidater, som vi vurderede passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent, og vi har sidenhen etableret et fast samarbejde med Randstad. Vi kan varmt anbefale Randstad som samarbejdspartner, når der er behov for nye medarbejdere."

Sitel

Andreas Rasmussen, Operations & Sales Lead
Sitel

Afrika-Safari A/S

"Vi startede med at bruge Randstad da vores egen rekrutteringsproces ikke gav et brugbart kandidatfelt. Her viste Randstad en systematisk og dybdegående bearbejdning af kandidatmarkedet, hvilket resulterede i et større kvalificeret kandidatfelt. Vi har nu samarbejdet med Randstad i flere år, og de har løst vores rekrutteringsopgaver til stor tilfredshed for både os og de nye medarbejdere. Randstad yder en professionel service, og vi præsenteres altid for kandidater, som matcher vores kultur, teamet og jobbet." 

Claus Palmgreen, Adm. DirektørAfrika-Safari
Afrika-Safari A/S

Moesgaard Museum

"I forbindelse med genåbning af Moesgaard Museum i vores nye bygning havde vi behov for at få besat en række stillinger fortrinsvist i vores afdeling for publikum og udstillinger. Randstad påtog sig opgaven med at finde egnede kandidater efter grundigt at have sat sig ind i vores virksomhedskultur og ansættelsesforhold. Opgaven lykkedes til vores tilfredshed, og vi har i dag et velfungerende hold af medarbejdere i vores museum. Vi har siden flere gange brugt Randstad til at løse rekrutteringsopgaver for os og har haft et godt samarbejde med konsulenterne fra Randstad. På trods af at de opslåede stillinger har været inden for mange faggrupper og niveauer i vores organisation, er vi hver gang blevet præsenteret for flere egnede og engagerede/motiverede kandidater."

Moesgaard Museum - Logo

Bo Sterup, Administrationschef
Moesgaard Museum

Pingala A/S

"Vi har brugt Randstad til at rekruttere en Partner til vores firma. Martin fra Randstad IT optræder altid som en pålidelig og troværdig samarbejdspartner. Han er god til at finde egnede kandidater, selvom udvalget af potentielle kandidater har været sparsomt. Både vi og vores kandidater har oplevet en professionel og kompetent proces med Randstad. Vi vil gerne medgive Randstad de bedste anbefalinger."

Kent Højlund, CEOPingala
Pingala A/S

Politikens Lokalaviser

"Da vi havde behov for akut hjælp til rekruttering til vores salgsafdeling, sprang Randstad resolut til med flere gode kandidater. De forstod hurtigt vores behov og organisation, og kunne på kort tid præsentere en række dygtige kandidater med relevante kompetencer og erfaring. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent, og vi har sidenhen kontaktet Randstad adskillige gange, når et nyt behov er opstået."

Kasper Allermann, Regional Salgschef
Politikens Lokalaviser A/SPolitikens lokalaviser - logo

Sekoia

"I Sekoia har vi haft stor gavn af Randstads ekspertise på IT-området. Inden samarbejdet havde vi sværere ved at finde de rette folk. Den udfordring har vi heldigvis ikke længere. Det skyldes bl.a. at vi i Randstad har fået en professionel sparringspartner, som forstår vores behov og kultur, og med den indsigt ikke bare finder de rette kandidater, men også hjælper os med at skabe den rette stilling. Det er et klart plus, som ikke bare handler om at flytte folk - men flytte dem det rette sted hen."

Morten Mathiesen, Kommunikationsansvarlig & PartnerSekoia
Sekoia

DanContainer

"Da Dancontainer var under stort tidspres omkring at få ansat en ny chef til vort bogholderi, så kontaktede vi Randstad for at søge deres hjælp. Vi fik besøg af to meget engagerede og kompetente personer fra Randstad, som grundigt spurgte ind til vort behov, således de havde mulighed for at finde den rigtige profil. Efter nogle få dage fik vi tilsendt profilerne på 3 kandidater som alle passede til vore krav. Vi havde alle tre til samtale og samtlige opfyldte vore krav. Vi ansatte herefter en af disse. Vi vil klart anbefale Randstad, som opfyldte vort behov til punkt og prikke."

Bjarne Dohn, Salg & IndkøbDancontainer
DanContainer A/S

Nordisk Ministerråd

Vi har anlitat Randstad DK vid några tillfällen för "second opinion" vid rekrytering av chefer. De är mycket professionella och har lämnat bra underlag till oss inför beslut om anställningar. Flera kandidater har varit mycket positiva till bemötande från Randstads konsulter, vilket är bra både för oss och Randstad.

Allan Masur, senior HR-rådgivareNordisk Ministerråd
Nordiska ministerrådets sekretariat, DK

Hoelscher Wasserbau GmbH

Based on fair pricing Randstad DK carefully pre-selected suitable candidates which were all fulfilling the vacant position. This was allowing us to employ the right candidate within reasonable timeframe.

Tim Roeder
Director International Division, Hoelscher Wasserbau GmbH

Krone Vinduer

"Da vi hos Krone Vinduer, som beskæftiger mellem 100-140 mand, har brug for hurtig omstilling og kapacitetsændringer, har vi igennem de sidste år haft gode erfaringer med rekruttering fra Randstad både med lærlinge og vikarløsninger."

Carsten Lanzky Jensen, Produktionschef Krone Vinduer 
Krone Vinduer

Petersen Tegl

”Vi er meget glade for samarbejdet med Randstad både ved korte -og længerevarende vikariater.  Vi har løbende haft behov for akut hjælp bl.a. pga. travlhed, sygdom og ferie. Randstad var her hurtige til at finde de rette kandidater, det har gjort at der har været begrænset oplæring, hvilket har været en stor hjælp for os. Vi kan varmt anbefale Randstad som samarbejdspartnere når der er behov for nye medarbejdere.”

Brian Smidt Hansen, RegnskabschefPetersen Tegl
Petersen Tegl

Forsyning Ballerup

"Vi vil rigtig gerne være med til at få folk i arbejde. Så må vi også gå alle de veje, der er mulige. I samarbejde med Randstad gør vi det rigtige. Vi har fælles interesser. Vikarbureauet repræsenterer nogle mennesker, der har nogle kvalifikationer, vi kan bruge i vores virksomhed, og det kan da kun føre til noget godt. Vi har i samarbejdet med Randstad fået top kvalificeret medarbejdere til at hjælpe hos os i spids belastninger, og vi valgte selv at være repræsenteret med en medarbejder fra os til jobsamtalerne, som fandt sted i Randstads domicil. Det har vi været rigtig glade for. Ikke mindst, da vi fandt frem til samme kandidat med konsulenten fra Randstad og vores egen repræsentant."

Tina-Kirstine Storm, HR-KonsulentForsyning Ballerup
Forsyning Ballerup

Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland

"Vi har samarbejdet med Randstad over flere omgange og er ikke i tvivl om, hvem vi skal kontakte, når vi skal have hjælp til at finde egnede vikarer til forskellige funktioner i vores organisation. Randstad har løst vores rekrutterings opgaver i forbindelse med vikarer, til stor tilfredshed for både os og de nye medarbejdere, og yder en professionel service. Vores oplevelse er at Randstad gør meget ud af at finde kandidater som matcher vores kultur, teamet og jobbet. Vi vil gerne give Randstad de bedste anbefalinger."

Thomas Pedersen, Chef
Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland

Sikkerhedsstyrelsen Esbjerg

"Da vi havde behov for akut hjælp i vores front desk kontor, sprang Randstad resolut til med flere gode kandidater. På kort tid præsenterede de en række dygtige profiler, som vi vurderede, passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent"

Claus Hattesen Hangaard, Administrationschef
Sikkerhedsstyrelsen Esbjerg

Epoke

"Grundet en presset hverdag valgte vi Randstad som leverandør. Vi oplever opgaverne bliver løst hurtigt og professionelt. Det er derfor med stor fornøjelse at jeg anbefaler Randstad, som valg af vikar og rekrutteringsbureau. Hver opgave bliver løst med omhug og med vores behov i tankerne. Det der kendetegner Randstad er deres evne til, at kvalitetssikre hver enkle kandidat inden de bliver sendt ud og deres fleksible samt adrætte arbejdsprocesser. Randstad og dets konsulenter har mine varmeste anbefalinger"  

Karsten Rasmussen, VærkførerEpoke
Epoke A/S

NNIT

"Jeg plejer at omtale vores velfungerende samarbejde som et partnerskab. Partnerskabet består blandt andet i, at jeg tager Randstad med på råd, når jeg skal udarbejde et tilbud til en potentiel kunde."

Mads Jakobsen, IT Operation DirectorNNIT
NNIT

Ring på tlf. 33 93 08 00 eller klik her