vi er ikke som de andre vi er noget for os selv.

Akkurat ligesom du er din helt egen, er vi helt os selv. Det vil du opdage, når du lærer os at kende. Et godt sted at starte er at give os et kald. Et andet at læse den her side om vores kultur, værdier og mission.

kontakt os her

en high performance-kultur.

Vi vil være de bedste. Det er del af vores kultur. Og derfor vil vi gøre alt for, at du bliver den bedste. Nogle gange betyder det, at du får et kursus eller en uddannelse. Andre gange blot at du får chancen, fordi du beder om at få den ...

send en uopfordret ansøgning

Når vi siger, at vi ikke ansætter folk til et job, men til en karriere, er det helt alvorligt ment. Det har vi mange eksempler på. Vi rekrutterer jo 80 % af vores ledere internt.

Tine Cebrian, HR-direktør, Randstad

vi lever vores værdier hver eneste dag.

to know, to serve & to trust: 

Vi vil kende vores marked. Vi vil kende vores kunder. Vi vil kende vores kandidater. Kun sådan kan vi give vores kunder og kandidater det, de har brug for – og allerhelst meget mere end det.  Og kun sådan kan vi vinde deres tillid og fortjene deres respekt. For vi sætter pris på vores relationer og vil behandle folk så godt, at vi kan gøre en positiv forskel i deres arbejdsliv.

simultaneous promotion of all interests:

Eller sagt på en anden måde: Vi vil gøre det rigtige for alle. Både kunder, kandidater og samfundet som et hele. Det er naturligvis ikke altid nemt. Men det sikrer, at vi hele tiden har fokus på at drive arbejdsmarkedet i en mere positiv retning, som jo er vores mission.

striving for perfection: 

Hver eneste dag stræber vi efter at gøre tingene lidt bedre. Det er noget af det, vi er allermest kendte for i branchen. Og det er noget af det, der gør, at vi har så stor succes.

mission: shaping the world of work.

Vi hjælper vores kandidater med at forme deres karrierer og vores kunder med at forme deres medarbejdere. På den måde er vi med til at forme hele arbejdsmarkedet – og opfylde vores mission om at skabe en ny og bedre global arbejdsplads.

se ledige jobs her