sponsorater

Med vores sponsorater støtter vi virksomheder, der deler vores syn på forretningslivet, og låner vores ekspertise ud til projekter, der ligger vores hjerte nært.

 • Vi støtter Voluntary Service Overseas (VSO) – hvor vi er med til at fremme bæredygtighed og bekæmpe fattigdom over hele verden.

 • Vi støtter Williams Martini Racing Formel 1-teamet – der har samme fokus som os på hurtighed, kvalitet og uovertruffen teamperformance.

 • Vi byggede sejlskibet Clipper Stad Amsterdam – der i mange år har hjulpet unge mennesker godt på vej mod succesfulde karrierer.

Williams_2014_2-low res.jpg

Williams Martini Racing Team

Ligesom Randstad er Williams Martini Racing noget for sig selv. Modsat de fleste andre Formel 1-teams, som udgør en del af et multinationalt selskab, er Williams Martini Racing uafhængige. De har kun ét mål: at køre Formel 1. Selvom mange tænker, at alt fokus er på kørerne, er Formel 1 faktisk først og fremmest en holdsport – selv under løbet. Det er en af grundene til, at vi i Randstad og Williams Martini Racing indledte vores samarbejde i 2006. Den anden er, at Williams Martini Racing ligesom os har en præstationskultur, der stræber efter at få det bedste frem i hver enkelt medlem af teamet, så de i fællesskab kan opnå den succes, som de alle sammen kæmper for. Og det må man sige, er lykkedes: Siden 1960 har Williams Martini Racing vundet kørernes VM syv gange og konstruktørernes VM ni gange. Det er imponerende – og viser, hvad man kan opnå med de rette folk på holdet.

Se årets løbsdatoer

Clipper04.jpg

Clipper Stad Amsterdam

Clipper Stad Amsterdam blev bestilt af kommunalrådet i Amsterdam og Randstads grundlægger Frits Goldschmeding ud fra et ønske om at hjælpe unge arbejdsløse. Det 76 meter lange og 46,5 meter lange sejlskib er en historisk rekonstruktion af en klipper fra midten af 1800-tallet. Som sine forgængere kan Clipper Stad Amsterdam nå meget høje hastigheder, og i 2000 vandt sejlskibet det berømte Cutty Sark Tall Ships Race. Med sine 31 hvide sejl, høje master og smukke træarbejder i teak og mahogni er skibet en fantastisk oplevelse at besøge. Gennem de tre år, det tog at bygge sejlskibet, gav Clipper Stad Amsterdam arbejde til 138 unge arbejdsløse, der dermed fik værdifuld viden og arbejdserfaring, som kunne hjælpe dem ud på arbejdsmarkedet. I dag bruges skibet stadig til at undervise unge i blandt andet navigation.

Læs mere om Clipper Stad Amsterdam

Meghan Faith_Cambodia 1.jpg

Voluntary Service Overseas (VSO)

Selvom Randstad og Voluntary Service Overseas (VSO) agerer i meget forskellige miljøer, har vi flere ting til fælles: Vi vil fremme bæredygtighed og bekæmpe fattigdom over hele verden – og vi vil gøre det ved at matche de rette mennesker med de rette jobs. Derfor indledte Randstad og Voluntary Service Overseas (VSO), der rekrutterer dygtige fagfolk til frivilligt arbejde i udviklingslande, et samarbejde i 2004. Målet var i fællesskab at arbejde for at skabe rummelige og bæredygtige samfund over hele verden.

Vi støtter Voluntary Service Overseas (VSO) ved at:

 • Rekruttere frivillige over hele verden

 • Yde strategisk og praktisk support

 • Bidrage med økonomisk støtte

 • Opmuntre vores egne medarbejdere til at blive frivillige

Se, hvad Randstad og VSO har opnået på 10 år

Randstad i tal

 • money.png 20,7
  milliarder i omsætning
 • 38x32_people (1).png 626.300
  personer hjulpet i job hver dag
 • 38x32_menwithties.png 32.280
  Randstad medarbejdere worldwide
 • 38x32_building.png 5.752
  Randstad kontorer worldwide