bag enhver stærk forretning står en stærk administrator.

Når administrationen fungerer, lægger de færreste mærke til den. Men
fungerer den ikke, ja, så taler ingen om andet. For de administrative
medarbejdere er forretningens rygrad … altså hvis du spørger os.

lad os hjælpe

de vitale tandhjul.

Stærke administrative medarbejdere får ikke bare virksomhedens store maskineri til at køre som smurt nu og her, men også lidt hurtigere dag efter dag. Det er den slags vitale tandhjul, vi finder til dig, når du vælger os.

andre grunde til at vælge os

lidt af det, du får hos os.

Et team, som ved alt om at rekruttere administrative medarbejdere, en fast konsulent, som styrer hele processen fra start til slut, og adgang til vores database med tusindvis af kandidater … og det er blot tre eksempler.

kontakt os her

I forbindelse med genåbningen af museet skulle vi have besat en række stillinger. Randstad påtog sig opgaven med at finde egnede kandidater efter grundigt at have sat sig ind i vores virksomhedskultur og ansættelsesforhold. Det lykkedes til vores tilfredshed, og vi har siden flere gange brugt Randstad.

Bo Sterup - Administrationschef, Moesgaard Museum

Da vi havde behov for akut hjælp ved vores front desk, sprang Randstad resolut til med flere gode kandidater. På kort tid præsenterede de en række dygtige profiler, som vi vurderede, passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent.

 

Claus Hattesen Hangaard - Administrationschef, Sikkerhedsstyrelsen Esbjerg
hvad mener andre kunder?

sammenlign dine kandidater.

Enkelhed. Det er et nøgleord hos os. Det gælder også, når du skal sammenligne dine kandidater. Derfor har vi udviklet Job fit, boss fit & company fit®, som præsenterer kandidaterne ud fra 21 kriterier, så du nemt kan danne dig et overblik.

oplev værktøjet i aktion

fokus på mennesket bag cv’et.

Vi kender værdien af faglige kompetencer i Randstad. Men vi kender også værdien af menneskelig erfaring, viden og intuition. Det er derfor, vi kigger lige så meget på mennesket som på cv’et, når vi finder den rette medarbejder til dig.

 

se, hvad vi kan

branchenyheder.

Hver tredje måned samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

læs, hvad kunderne synes.

Når alt kommer til alt, er det, hvad vores kunder synes, der tæller. Ikke, hvad vi synes …

læs, hvad de synes

HR, trends og tendenser

se alle artikler

læs mere om dette emne?

se alle