bliv klogere på arbejdsmarkedet.

Uanset hvilken type job, du søger, er det en styrke at have et solidt kendskab til arbejdsmarkedet. Når du ved, hvad der bliver lagt vægt på af arbejdsgiverne, kan du nemmere ramme rigtigt i ansøgningsprocessen.

Vores jobtips og karriereråd omfatter blandt andet gode råd til din jobsøgning, ligesom vi også sætter fokus på, hvad der rører sig på arbejdsmarkedet. På den måde kan du tilpasse din jobsøgning de nyeste tendenser på arbejdsmarkedet.

 

læs om arbejdsmarkedet

vikarbureau i aalborg.

Hvis du har lyst til at afprøve dine evner indenfor forskellige virksomheder eller brancher, er et vikariat en god mulighed for netop det. Hos vores vikarbureau i Aalborg finder du vikariater indenfor forskellige brancher og af meget varierende længde. Vi har både vikariater, der varer en enkel dag, og vikariater, der varer et helt år.

Som et af landets største vikarbureauer formidler vi vikariater indenfor stort set alle brancher og på næsten alle niveauer – lige fra produktionsmedarbejdere og phonere til controllere og salgskonsulenter.

Når du vælger os som vikarbureau, er du desuden sikret ordnede forhold. Som medlem af vikarbureauernes brancheforening garanterer vi, at der er styr på det hele – heriblandt administration, lønudbetaling, arbejdsmiljø og rådgivningskvalitet.

læs mere om os her

tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på arbejdsmarkedet.

tilmeld dig nyhedsbrevet