din samarbejdspartner til en karriere inden for ingeniør & teknik

klar til næste skridt?

Få et job, der passer til dine kompetencer, gavner din work-life balance og hjælper dig med at nå dine mål. Få adgang til en række jobmuligheder gennem faste, midlertidige eller kontraktbaserede stillinger hos de bedste arbejdsgivere samt løbende hjælp og støtte fra en pålidelig samarbejdspartner, der værner om dit arbejdsliv og din trivsel.

det, får du.

det, vi gør.

Vores konsulenter er eksperter inden for deres speciale og forstår dine behov og præferencer til fulde. Kombineret med vores brede udvalg af ledige stillinger hos de bedste virksomheder på markedet, garanterer vi, at der altid er job, der passer perfekt til dig. 

hvad vi tilbyder dig.

Vi tilbyder dig en fantastisk oplevelse, som din sparringspartner gennem hvert stadie af din karriere. Med rettidig og konstruktiv feedback stræber vi mod at opbygge et varigt forhold. Vores dybdegående kendskab til ingeniør- og teknikfaget betyder, at vi kan give skræddersyet rådgivning og støtte. Ved at blive en del af vores aktive fællesskaber får du mulighed for at opbygge værdifulde relationer og netværk inden for din branche.

vigtige færdigheder inden for ingeniør & teknik.

Ingeniørfaget er kendt for sine krævende og komplekse opgaver, der kræver en unik kombination af færdigheder og kompetencer. Som ingeniør er det vigtigt at besidde både teknisk viden og praktiske færdigheder, der gør det muligt at løse problemer effektivt og innovativt.

Teknologi og ingeniørvidenskab udvikler sig konstant og uanset din specialisering er der utallige muligheder for personlig og professionel vækst. Ingeniørfaget byder på muligheder for arbejde med design og produktion af maskiner og mekaniske systemer, specialisering inden for elektriske systemer, planlægning, design og konstruktion af infrastrukturprojekter som veje, broer og bygninger, arbejde med kemiske processer og produktion og fokus på bæredygtige løsninger og miljøbeskyttelse, herunder vand- og affaldshåndtering. 

Mulighederne er mange og hos Randstad har kontakt til en bred vifte af spændende virksomheder, som har brug for dygtige ingeniører.

find et job, der matcher dit talent.

find job

brug for nye udfordringer?

Hos Randstad hjælper vi dig med at finde spændende jobmuligheder, der matcher dine kompetencer og ambitioner. Vi får løbende nye og interessante jobmuligheder fra vores mange kunder, så uanset om du er ekspert i mekanisk design, elektriske systemer, softwareudvikling eller miljøteknik, kan vi hjælpe dig med dit næste karriereskridt indenfor teknik og ingeniørfaget.

 

ofte stillede spørgsmål om job indenfor ingeniør & teknik.

Vi har samlet svar på de mest stillede spørgsmål nedenfor. Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.