find dit næste ingeniørjob.

Er du ingeniør, og er du på udkig efter et job, kan vi hjælpe dig. Med et indgående kendskab til arbejdsmarkedet og arbejdsgiverne ved vi altid, hvad der rører sig. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde dit næste ingeniørjob.

Vi er naturligvis klar over, at dygtige ingeniører er efterspurgte, og at du derfor kan vælge at arbejde mange forskellige steder som ingeniør. Hos Randstad er vi eksperter i at matche ingeniører med den rette arbejdsplads. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde det rette ingeniørjob i første forsøg.

job som teknisk designer.

Leder du efter job som teknisk designer, så lad os hjælpe dig med at finde din nye arbejdsplads. Uanset om du har et job eller ej, anbefaler vi, at du holder dig opdateret om nye ledige job som teknisk designer i vores jobbank.

Hvis du ikke er helt klar over hvilken vej, du gerne vil gå karrieremæssigt, kan du overveje at starte som vikar. På den måde kan du prøve flere forskellige job som teknisk designer af. Det kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du gerne vil lave på længere sigt. Vi kender mange virksomheder, der ansætter tekniske designere, ingeniører, industriteknikere og lignende – og vi kan derfor hjælpe dig med at finde et nyt job.

søger du job som industritekniker?

Er du industritekniker, og er du på udkig efter et nyt job? Så lad os hjælpe dig. Vi er vant til at matche de rette ingeniør- og teknikerjob med de rette kandidater. Vi kan derfor hjælpe dig med at lande på den helt rette hylde.

Vi anbefaler, at du holder dig opdateret i vores jobbank. Her kan du se, hvilke ledige industriteknikerjob, der er. Hvis du har brug for råd eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan også oprette en jobalarm. Så får du en e-mail, når vi slår et industriteknikerjob op.

contractor-job i hele landet.

Uanset hvor i Danmark, du holder til, kan vi hjælpe dig med at finde dit næste contractor-job. Vi kender til byggepladser, der søger contractors i hele landet. Hvis vi ikke lige har drømmejobbet opslået, kan du oprette dit cv i vores cv-database. Så kontakter vi dig, når den rette contractor-stilling tikker ind i vores netværk.

I vores jobbank kan du finde alle opslåede contractor-stillinger under ingeniør & teknik. Det er en fordel, hvis du tjekker jobbanken jævnligt, så du ikke går glip af det helt rigtige jobopslag.