outplacement vi hjælper dine opsagte medarbejdere godt videre.

Vil du gerne hjælpe dine opsagte medarbejdere godt videre i deres karriere? Et outplacementforløb hos os giver personlig udvikling og skaber bedre karrieremuligheder.

lad os hjælpe

outplacement

outplacementforløb hos os

Et outplacementforløb hos os er altid individuelt tilrettelagt. Vi hjælper den opsagte medarbejder med at få overblik over egne kompetencer, hvilket gør jobsøgningen nemmere. Når man er helt klar på, hvad man kan bidrage med på en arbejdsplads – både fagligt og personligt – er det nemmere at finde et nyt job. Outplacement er derfor en investering i dine tidligere ansattes fremtid og en god måde at sige farvel – og måske på gensyn – på.

Når din virksomhed tilbyder opsagte ansatte et outplacementforløb hos os, tilbyder I dem kvalificeret karrieresparring, der kan hjælpe dem godt videre. Vi hjælper dem, vi har i outplacementforløb med at kortlægge deres kompetencer og værdier, hvilket både er givtigt i en arbejdsmæssig og en privat sammenhæng.

vil du også sige farvel på en god måde?

Vi tilbyder skræddersyede outplacement forløb til såvel enkeltpersoner som grupper. Lad os finde den bedste løsning for dine medarbejdere.

få et tilbud

sådan hjælper vi dine opsagte medarbejdere.

Det er aldrig sjovt at skulle sige en medarbejder op. Uanset årsagen er det en kæmpe omvæltning for den opsagte medarbejder, og det kan føles som et nederlag, der kan være svært at rejse sig fra. Hos Randstad tilbyder vi outplacement, som sikrer dine opsagte medarbejdere de bedste betingelser for at komme videre i deres arbejdsliv.

Vi kan lave outplacementforløb til alle – uanset branche og jobfunktion. Vores store erfaring indenfor rekruttering giver os et stabilt grundlag for at skræddersy forløb, der hjælper den enkelte videre i et nyt job. Vores indsigter i arbejdsmarkedet gør os til en oplagt partner, når det kommer til outplacement.

hold dig opdateret på tendenser på markedet.

Vi holder altid øje med trends og tendenser på arbejdsmarkedet. Vi deler vores indsigter og forskning, og vi kommer hele vejen rundt. Vi kalder det arbejdsmarkedet360.

gå til arbejdsmarkedet360

hvad koster outplacement?

Outplacementforløb hos os

Prisen  på et outplacementforløb afhænger af flere forskellige faktorer, heriblandt forløbets længde og hvad det konkret skal indeholde. Hvor mange jobmuligheder, der er for den opsagte medarbejder, spiller også ind på prisen.

Alle outplacementforløb skræddersys individuelt. Forløbets længde afhænger blandt andet af den opsagte medarbejders alder og funktion. Derfor kan vi ikke give en standardpris. Til gengæld kan vi garantere, at dine medarbejdere kommer godt videre efter en opsigelse.

 

vi kan hjælpe dig i hele landet.

Uanset hvor i Danmark, din virksomhed holder til, kan vi hjælpe dig. Vi har nemlig kontorer fordelt over hele landet.

kontakt vores kontor nær dig

virker outplacement?

Det korte svar er ”ja”. Outplacement virker i høj grad. Faktisk ser vi på tværs af brancher og jobfunktioner, at mennesker, der har været i outplacementforløb hos os kommer hurtigere i job end mennesker, der ikke har.

Det skyldes blandt andet, at man via outplacement bliver helt skarp på, hvad man kan og vil. Man får professionel sparring, hvilket betyder, at man kan prøve idéer af i et trygt forum og finde ud af, hvad der virker.

Fokus i vores outplacementforløb er altid at hjælpe dine tidligere ansatte godt videre. Hvor lang tid det tager varierer fra person til person, og som nævnt er der mange faktorer, der spiller ind. Et outplacementforløb hos os giver det bedste grundlag for at søge job og komme videre i karrieren.

skal vi hjælpe dine medarbejdere godt videre i et outplacementforløb?

få et tilbud

kontakt os