outplacement vi hjælper dine opsagte medarbejdere godt videre.

Vil du gerne hjælpe dine opsagte medarbejdere godt videre i deres karriere? Et outplacementforløb hos os giver personlig udvikling og skaber bedre karrieremuligheder.

lad os hjælpe

sådan hjælper vi dine opsagte medarbejdere.

Det er aldrig sjovt at skulle afskedige en medarbejder. Uanset årsagen er det en kæmpe omvæltning for både virksomheden og den opsagte medarbejder.

Hos Randstad tilbyder vi outplacement-forløb, der sikrer dine opsagte medarbejdere de bedste betingelser for at komme godt videre i deres arbejdsliv. Outplacement via Randstad tilsikrer samtidig din virksomhed en professionel proces i en vanskelig tid.

Outplacementforløb er for alle – uanset branche og jobfunktion. Vores store indsigt i arbejds- og rekrutteringsmarkedet gør os til en oplagt partner, når det kommer til outplacement.

kontakt os

forandringer giver muligheder

Outplacement hjælper dine medarbejdere og din virksomhed godt videre. Outplacement er en investering på lige fod med andre strategiske tiltag.

læs mere

outplacement

outplacementforløb hos os

Et outplacementforløb hos os er altid individuelt tilrettelagt. Vi hjælper den opsagte medarbejder med at få overblik over egne kompetencer, hvilket gør jobsøgningen nemmere. Når man er helt klar på, hvad man kan bidrage med på en arbejdsplads – både fagligt og personligt – er det nemmere at finde et nyt job. Outplacement er derfor en investering i dine tidligere ansattes fremtid og en god måde at sige farvel – og måske på gensyn – på.

Når din virksomhed tilbyder opsagte ansatte et outplacementforløb hos os, tilbyder I dem kvalificeret karrieresparring, der kan hjælpe dem godt videre. Vi er din HR-partner i en digital verden.

Vi hjælper dem, vi har i outplacementforløb, med at kortlægge deres kompetencer og værdier, hvilket både er givtigt i en arbejdsmæssig og en privat sammenhæng.

vil du også sige farvel på en god måde?

Vi tilbyder skræddersyede outplacement forløb til såvel enkeltpersoner som grupper. Lad os finde den bedste løsning for dine medarbejdere.

få et tilbud

hvad er outplacement?

Outplacement er professionel jobrådgivning til en medarbejder eller leder, som er blevet opsagt. Det er et forløb, hvor den opsagte bliver klogere på sine kompetencer og værdier. Herefter får personen redskaber og støtte til at finde det næste job.

Der er især tre vigtige elementer ifm. outplacement. Medarbejderen skal først og fremmest finde ud af, hvad han kan, hvad han vil, og hvordan han kommer derhen. Med andre ord gælder det i et outplacementforløb om at blive afklaret med, hvad man vil og kan samt ligge den rigtige strategi for at nå sine karrieremål.

Der er mange ting i et outplacementforløb. Det er dog især den individuelle sparring, der er vigtig. Ellers omfatter forløbet typisk profiltest, et karrieretjek og digital upskilling. Vi skræddersyer forløbet, så det passer til den enkelte opsagte medarbejders alder, funktion og behov. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe jer.  

hold dig opdateret på tendenser på markedet.

Vi holder altid øje med trends og tendenser på arbejdsmarkedet. Vi deler vores indsigter og forskning, og vi kommer hele vejen rundt. Vi kalder det arbejdsmarkedet360.

gå til arbejdsmarkedet360

hvad koster outplacement?

Outplacementforløb hos os

Prisen på et outplacementforløb afhænger af flere forskellige faktorer, heriblandt forløbets længde og hvad det konkret skal indeholde. Hvor mange jobmuligheder, der er for den opsagte medarbejder, spiller også ind på prisen.

Alle outplacementforløb skræddersys individuelt. Forløbets længde afhænger blandt andet af den opsagte medarbejders alder og funktion. Derfor kan vi ikke give en standardpris. Til gengæld kan vi garantere, at dine medarbejdere kommer godt videre efter en opsigelse.

 

vi kan hjælpe dig i hele landet.

Uanset hvor i Danmark, din virksomhed holder til, kan vi hjælpe dig. Vi har nemlig kontorer fordelt over hele landet.

kontakt vores kontor nær dig

virker outplacement?

Det korte svar er ”ja”. Outplacement virker i høj grad. Faktisk ser vi på tværs af brancher og jobfunktioner, at mennesker, der har været i outplacementforløb hos os, kommer hurtigere i job end mennesker, der ikke har.

Det skyldes blandt andet, at man via outplacement bliver helt skarp på, hvad man kan og vil. Man får professionel sparring, hvilket betyder, at man kan prøve idéer af i et trygt forum og finde ud af, hvad der virker. Med outplacement signalerer du som virksomhed, at I behandler jeres medarbejdere ordentligt – også efter en opsigelse.

Fokus i vores outplacementforløb er altid at hjælpe dine tidligere ansatte godt videre. Hvor lang tid det tager varierer fra person til person, og som nævnt er der mange faktorer, der spiller ind. Et outplacementforløb hos os giver det bedste grundlag for at søge job og komme videre i karrieren.

skal vi hjælpe dine medarbejdere godt videre i et outplacementforløb?

få et tilbud

vi kan også hjælpe med at finde en ny kollega.

Der kan være flere grunde til, at det er nødvendigt at opsige en medarbejder. Hvis du har brug for en vikar eller ny medarbejder, kan vi også hjælpe med dette. Tid er afgørende, og vores fleksible vikarløsninger hjælper dig med at finde de vikarer, du har brug for.

Vi har mere end 50 års erfaring med at matche virksomheder og jobsøgere. Lad vores specialister finde din nye specialist. Der er altid en derude, som passer til din virksomhed. Skal vi finde dit næste talent?