løs dine HR-udfordringer og skab fremtidig vækst

anvend karrierecoaching og talent mobility.

Langt de fleste virksomheder har indset behovet for at opbygge en kvalificeret arbejdsstyrke internt fremfor kun at søge nye kandidater eksternt. De virksomheder, som støtter karriereudvikling, tilbyder muligheder for medarbejderne og hjælper med kompetenceudvikling og up- og reskilling skaber grundlag for at opbygge gode interne kandidatpotentialer, hvilket er helt afgørende i et foranderligt arbejdsmarked, hvor det at kunne agere hurtigt og effektivt på et hvert givent tidspunkt og tilpasse sig de omkringliggende faktorer er alfa omega.

Succesfuld intern omrokering og talent mobility kræver, at du som virksomhed stiller karriererådgivning og coaching med den enkelte medarbejder til rådighed. Derudover er det afgørende at stille de nødvendige ressourcer til rådighed for at hjælpe enkeltpersoner med at komme hurtigt op i fart og undgå almindelige faldgruber ved at påtage sig nye roller.

kontakt os


karrieretilfredshed

skab muligheder for dine medarbejdere.

Ligesom fysisk og psykisk velvære er afgørende for den enkeltes livskvalitet, har tilfredshed forbundet med ens arbejde også ekstrem stor betydning. At opmuntre dine medarbejdere til at opnå karrieretilfredshed starter med at give dem mulighed for at forfølge muligheder, fremme deres passion og udvikle deres færdigheder, evner og viden.

Ved at skabe grobund for løbende karriereudvikling og gøre det muligt for dine medarbejdere at få let adgang til de muligheder, der passer bedst til dem internt i organisationen, kan du opnå en kultur med medarbejderne i fokus og karrieremobilitet, der giver din virksomhed evnen til at reagere let og hurtigt i en konstant foranderlig omverden.

Download vores tjekliste og få information om, hvordan du kommer godt i gang med at udarbejde en vellykket udviklingsplan.

Få blandt andet indblik i:

  • vigtigheden af at foretage en gennemgang af eksisterende færdigheder i din organisation
  • forskellige tilgange til kompetenceudvikling
  • hvordan man opbygger en åben læringskultur.

 

download tjeklisten her

download guide

6 vigtige trin til en vellykket kompetencevurdering.

Uanset hvilken type virksomhed du er, har du brug for medarbejdere med den rette ekspertise, viden og erfaring.

Derfor er det afgørende, at du har en god og pålidelig måde at vurdere kandidaternes kompetencer på, så du kan danne dig et detaljeret billede af de kompetencer, som er tilgængelige for dig, enten i din nuværende arbejdsstyrke eller på arbejdsmarkedet generelt.

Vi har udarbejdet en tjekliste med 6 vigtige trin, som du med fordel kan gennemgå.

download guiden her

talent mobility

nøglen til succes.

Uanset om det skyldes lavkonjunktur, økonomisk vækst eller noget andet, er ændringer i arbejdsstyrken en naturlig del af arbejdslivet. Veletablerede og effektive talent mobility programmer er nøglen til at reducere personaleomsætningen. 

Når dine medarbejdere er glade for at komme på arbejde og brænder for det, de laver, trives og præsterer de bedre. Stort medarbejderengagement fører til mindre fravær og lavere personaleomsætning samt bedre resultater og kunderelationer. 

At sikre karrieretilfredshed og udvikling hos dine medarbejdere har stor betydning for organisatorisk succes, så sørg for at engagere og udvikle dine medarbejdere - så vil både din virksomhed og dine medarbejdere trives.

download guide

6 vigtige trin til en vellykket kompetencevurdering.

Kvalificeret arbejdskraft og medarbejdere med den rette faglighed er afgørende for langsigtet succes. 

Det er derfor vigtigt, at du forholder dig til kompetenceudvikling, reskilling og upskilling, hvis du vil sikre kvaliteten af din arbejdskraft og medarbejderressourcer og holde din virksomhed konkurrencedygtig. 

Download vores korte guide, og bliv klogere på:  

  • Hvor mange organisationer, der ser reskilling som en nøglefaktor i deres succes i de næste 18 måneder.
  • Strategier, du bør kende til, og som arbejdsgivere bruger verden over for at sikre kvalificerede medarbejderressourcer. 
  • Hvor mange jobs, der forventes at forsvinde som et resultat af automatisering og den teknologiske udvikling de næste fem år.
download guiden her

skal vi hjælpe jer videre med talent mobility?

book møde